Kızlar aynı sorun bendede var genital için gittiğim hastanedeki doktoruma sordum hiç bulaşma sonra diğerleride kalınlaşır ben sorumluluk almam dedi en iyisi iğneli heralde lazerde traş yapıldığı için ince tüylerinde kalınlaşma riski çok yüksek.
mrb güzelliğine düşkün bayanlarben tüm vücuduma yaptırıyorum lazeri.gayette memnunum öyle çokta korkulucak bişi değil.eğer işini iyi yapan insanlarla karşılaşırsanız problem olmaz.seçiminizi iyi yapın uzmanlarla çalışın. 1200tl verdim nakit hepsinede.vücutta aklınıza gelen her bölgemi yaptırıorum hem ağrı yok hemde çok rahat ediyorsunuz.o verdiğiniz para epilasyona harcadığınız parayı amorti ediyor kendi kendine hanımlar.daha 19 yaşındayım ve evlendiğimde de çok rahat edicem ve bunun gibi bir çok avantajı var...
ayrıca lazer epilasyon kıl kökünde ki kılcal damarları yakıyor o nedenle tekrar incede olsa kılın çıkma şansı yok besleyen damar yok çünkü.herkese kaliteli bir yerde yaptırma tavsiyesinde bulunuyorum isteyenler içinherkese pürüzsüz günler umarım yardımcı olabildim
merhaba arkadaşlar.
karnımda çıkan tüylerden aşırı derecede rahatsızım,gördükçe psikolojim bozuluyor. sir ağdayla aldıranlar varmış bioder kullanıp kurtulabilirsin dediler;ama lazer epilasyon daha mantıklı gibi geldi bana. aranızda karnına epilasyon yaptıran var mı ? varsa kaç seansta bitti? yardımcı olursanız çok çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?