arkadaşlar ben 9 hafta 2 günlük hamileyim.ilk hamileliğimi yaşadığımdan dolayı oldukça tecrübesizim.deneyimli anneler karnımın büyüdüğünü nezaman farkedicem.siznezaman farkettiniz?
arkadaşlar ben 9 hafta 2 günlük hamileyim.ilk hamileliğimi yaşadığımdan dolayı oldukça tecrübesizim.deneyimli anneler karnımın büyüdüğünü nezaman farkedicem.siznezaman farkettiniz?
walla canımm ben henüz 7 haftalık hamileyim ama karnım büyüdü aslında olmaması gereken bi durum daha şimdiden eşim ve ben çok şaşkınız cuma günü kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek
7 haftalıkken karnın cıkamaz canım anca ya gaz vardır yada kilo almışsındır fındık büyüklügünde şuan bebişin cünkü en cok karnınız 6. 7 aydan sonra büyümeye başlar
merak etmeyin o karınlarınız o kadar hızlı büyüyorki her ayın tadını çıkarın ben hamileydim karnım büyüdü doğurdum ve kızım 5 aylık oldu nasıl geçti zaman anlamıyorum haaa kocalarınıza da nazlanmayı unutmayın çok zevkli oluyo:)....Allah yardımcınız olsun hepinizin ssağ salim doğurmak nasip etsin Yarabbim....