O kadar buyutme bu sefer sende de sosyal fobi baslayacak. Esının yanında oturamamaktan dısarı cıkamamaya donecek olay.
Mutlaka bir sebebi vardır ve bulunur.
Belkı de sebebı
Amin cnm tesekkurler, sali günü size yazarim yineO kadar buyutme bu sefer sende de sosyal fobi baslayacak. Esının yanında oturamamaktan dısarı cıkamamaya donecek olay.
Mutlaka bir sebebi vardır ve bulunur.
Belkı de sebebı strestır.
Allah sifa versin
Ara ara yaşıyorum üstümü başımı yirtasim geliyor çok fena ..sizdede varmıBacakta berbat bir sey.
Ah cnm topluma surekli giren birisiyim Ve inan cok utanc verici bi durum oluyorDualik bir sey yok abartmayin. Oldu olacak hepimizle helallesinBuyuk ihtimalle irritabl bagirsak sendromusunuz, basit bir ilac ve probiyotiklerle tedavi olacaksiniz, drama gerek yok. Ustelik kocanizla da oturun, iyi gunde kotu gunde diye aldiniz adami, sus biberi olsun diye degil
Var ve hep yasıyorum. Tedavısı de yok bunun.Ara ara yaşıyorum üstümü başımı yirtasim geliyor çok fena ..sizdede varmı
Biliyorum, 1 seneden fazla cektimAh cnm topluma surekli giren birisiyim Ve inan cok utanc verici bi durum oluyor
Evet cnm bu kadar basit gibi geliyor ama yasayan bilir piskolojim cidden bozulduAra ara yaşıyorum üstümü başımı yirtasim geliyor çok fena ..sizdede varmı
Kudret narı kullanabilirsiniz. Reflü ilaçları uzun sürede etkisini gösterecektir hemen sonuç beklemeyin. Bir de beslenmeye dikkat etmeniz lazım baharatlı , kızarmış hiçbiri şey tüketmemeniz lazım . Sigara kullanıyorsanız o da tetikliyor olabilir. Allah şifa versin inşallahDoktora gittim tabiki de hatta hortumla bile gözlemlediler reflü var dedi Ve parca alindi midemden bakteri ciktigini sonradan ogrendim ilac tedavisi gordum o kadar ilaclar kullandim ki artik biktim 1günde 12 adet hap kullandigim oldu iki kez test yaptirdim sonuc ayni
Kudret narı kullanabilirsiniz. Reflü ilaçları uzun sürede etkisini gösterecektir hemen sonuç beklemeyin. Bir de beslenmeye dikkat etmeniz lazım baharatlı , kızarmış hiçbiri şey tüketmemeniz lazım . Sigara kullanıyorsanız o da tetikliyor olabilir. Allah şifa versin inşallah
Uzun zamandır kk dan tanıyorum sizi sitres faktörü çok olan insanlarda oluyor duyduğum kadarıyla ben çok sitresliyim mesala sizdede var gibi sezdim psikolejik olabilirmi acaba bu durumVar ve hep yasıyorum. Tedavısı de yok bunun.
Bacagım yataga gırdıgımı biliyor resmen.
İnsan uyurken dinlenir ben yorgun uyanıyorum ayaklarım agrıyor oyle dıyım.
Suan mesela yataktayım ve sag ayagım kesinlikle yerinde durmuyor
Peki sonra caresini buldunuz mu?Biliyorum, 1 seneden fazla cektimher gun 3-4 saatim wc’de geciyordu
Ayyy canım ya huzursuz bacak sendromu bende hala var. Hamileyken de çok çektim ondan uykular haram olmuştuBacağı biliyordumda berbat birşey hamilelikte yaşadım bağırsağıdami varmış
Cok mutlu oldugum zamanlarda oldu, ozaman da vardı. Liseye giderken basladı bende. 20 sene once. Hala devam ediyor. Belki yogunluğu strese baglıdır ama ortaya cıkması neye baglı hıc bılmıyorum.Uzun zamandır kk dan tanıyorum sizi sitres faktörü çok olan insanlarda oluyor duyduğum kadarıyla ben çok sitresliyim mesala sizdede var gibi sezdim psikolejik olabilirmi acaba bu durum
Tavsiyeniz icin tsklr mutlaka denicemKudret narı kullanabilirsiniz. Reflü ilaçları uzun sürede etkisini gösterecektir hemen sonuç beklemeyin. Bir de beslenmeye dikkat etmeniz lazım baharatlı , kızarmış hiçbiri şey tüketmemeniz lazım . Sigara kullanıyorsanız o da tetikliyor olabilir. Allah şifa versin inşallah
Canım evet stres kaynaklı da oluyormuş fakat daha çok b12 eksikliği ile alakalı bir durummuş.. Ben b12 kullandım gerçi ama maalesef geçmedi..geçmiyor.Uzun zamandır kk dan tanıyorum sizi sitres faktörü çok olan insanlarda oluyor duyduğum kadarıyla ben çok sitresliyim mesala sizdede var gibi sezdim psikolejik olabilirmi acaba bu durum
Peki bu sadece dogumdan sonrami oluyor?Ayyy canım ya huzursuz bacak sendromu bende hala var. Hamileyken de çok çektim ondan uykular haram olmuştu
Evet bağırsaklı olanda var maalesef.. Ama tam olarak nasıl birşey bilmiyorum çok şükür o yok bende. Belki bu Arkadaşın ki öyle birşeydir diye düşündüm
Amin.. uyku ilacı hafif dozda iyi geliyor ben dayanamadıgim zaman alıyorum bir tane ..Cok mutlu oldugum zamanlarda oldu, ozaman da vardı. Liseye giderken basladı bende. 20 sene once. Hala devam ediyor. Belki yogunluğu strese baglıdır ama ortaya cıkması neye baglı hıc bılmıyorum.
Allah dusmanıma vermesin
Huzursuz bacak sendromundan bahsediyorsanız hamilelikten önce de vardı bende maalesef ama hamilelikte daha da zorladı.. Doğum yaptım hala devam ediyor..Peki bu sadece dogumdan sonrami oluyor?
Tabi ki buldum, doktorun verdigi ilaclari kullandim ve yuksek bel kiyafetleri biraktim, ciddiyim beni cok rahatlatmisti. Yani gobek deligim hizasinda beli olan kiyafet benim ishalimi tetikliyordu. Herkeste oyle midir bilemem tabi ama deneyin bi siz dePeki sonra caresini buldunuz mu?
Benim B12 yerlerde hep normal o zamanCanım evet stres kaynaklı da oluyormuş fakat daha çok b12 eksikliği ile alakalı bir durummuş.. Ben b12 kullandım gerçi ama maalesef geçmedi..geçmiyor.
Gecen yıl b12 ıcın bı suru ıgne vuruldumBenim B12 yerlerde hep normal o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?