Karnımdan 1senedir sesler geliyor

O kadar buyutme bu sefer sende de sosyal fobi baslayacak. Esının yanında oturamamaktan dısarı cıkamamaya donecek olay.
Mutlaka bir sebebi vardır ve bulunur.
Belkı de sebebı
O kadar buyutme bu sefer sende de sosyal fobi baslayacak. Esının yanında oturamamaktan dısarı cıkamamaya donecek olay.
Mutlaka bir sebebi vardır ve bulunur.
Belkı de sebebı strestır.
Allah sifa versin
Amin cnm tesekkurler, sali günü size yazarim yine

Ah cnm topluma surekli giren birisiyim Ve inan cok utanc verici bi durum oluyor

Ara ara yaşıyorum üstümü başımı yirtasim geliyor çok fena ..sizdede varmı
Var ve hep yasıyorum. Tedavısı de yok bunun.
Bacagım yataga gırdıgımı biliyor resmen.
İnsan uyurken dinlenir ben yorgun uyanıyorum ayaklarım agrıyor oyle dıyım.
Suan mesela yataktayım ve sag ayagım kesinlikle yerinde durmuyor

Kudret narı kullanabilirsiniz. Reflü ilaçları uzun sürede etkisini gösterecektir hemen sonuç beklemeyin. Bir de beslenmeye dikkat etmeniz lazım baharatlı , kızarmış hiçbiri şey tüketmemeniz lazım . Sigara kullanıyorsanız o da tetikliyor olabilir. Allah şifa versin inşallah

kudret narı kısırlık yapıyormuş diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Uzun zamandır kk dan tanıyorum sizi sitres faktörü çok olan insanlarda oluyor duyduğum kadarıyla ben çok sitresliyim mesala sizdede var gibi sezdim psikolejik olabilirmi acaba bu durum

Bacağı biliyordumda berbat birşey hamilelikte yaşadım bağırsağıdami varmış
Ayyy canım ya huzursuz bacak sendromu bende hala var. Hamileyken de çok çektim ondan uykular haram olmuştu

Evet bağırsaklı olanda var maalesef.. Ama tam olarak nasıl birşey bilmiyorum çok şükür o yok bende. Belki bu Arkadaşın ki öyle birşeydir diye düşündüm

Uzun zamandır kk dan tanıyorum sizi sitres faktörü çok olan insanlarda oluyor duyduğum kadarıyla ben çok sitresliyim mesala sizdede var gibi sezdim psikolejik olabilirmi acaba bu durum
Cok mutlu oldugum zamanlarda oldu, ozaman da vardı. Liseye giderken basladı bende. 20 sene once. Hala devam ediyor. Belki yogunluğu strese baglıdır ama ortaya cıkması neye baglı hıc bılmıyorum.
Allah dusmanıma vermesin

Tavsiyeniz icin tsklr mutlaka denicem

Canım evet stres kaynaklı da oluyormuş fakat daha çok b12 eksikliği ile alakalı bir durummuş.. Ben b12 kullandım gerçi ama maalesef geçmedi..geçmiyor.

Peki bu sadece dogumdan sonrami oluyor?

Amin.. uyku ilacı hafif dozda iyi geliyor ben dayanamadıgim zaman alıyorum bir tane ..

Peki bu sadece dogumdan sonrami oluyor?
Huzursuz bacak sendromundan bahsediyorsanız hamilelikten önce de vardı bende maalesef ama hamilelikte daha da zorladı.. Doğum yaptım hala devam ediyor..

Huzursuz bağırsak sendromu hakkında bir fikrim yok daha önce yaşamadım çok şükür..

Peki sonra caresini buldunuz mu?
Tabi ki buldum, doktorun verdigi ilaclari kullandim ve yuksek bel kiyafetleri biraktim, ciddiyim beni cok rahatlatmisti. Yani gobek deligim hizasinda beli olan kiyafet benim ishalimi tetikliyordu. Herkeste oyle midir bilemem tabi ama deneyin bi siz de ilaclari kullandiktan bir sure sonra gecti tabi, ne ilaciydi ya da ne kadar surece gecti hatirlamiyorum; cunku yasarken de cok takilmamistim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…