• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karnımdan 1senedir sesler geliyor

Tabi ki buldum, doktorun verdigi ilaclari kullandim ve yuksek bel kiyafetleri biraktim, ciddiyim beni cok rahatlatmisti. Yani gobek deligim hizasinda beli olan kiyafet benim ishalimi tetikliyordu. Herkeste oyle midir bilemem tabi ama deneyin bi siz de 🤓 ilaclari kullandiktan bir sure sonra gecti tabi, ne ilaciydi ya da ne kadar surece gecti hatirlamiyorum; cunku yasarken de cok takilmamistim acikcasi
Tavsiyeniz icin tsklr

Yokluğu belli ediyor kendini halsizlik yapıyor goz kararması tırnaklarda kırılma ve saç dökülmesi
Ciddi misin, Saclarım nasil dokuluyor var ya.. Bende mevsimsel heralde diyordum.
Ben sadece halsiz yapar sanıyorum. Tırnaklarım kısa oldugu ıcın kırılma olmuyor uzatmıyorum cunku.
Bende gıdıp suna baktırayım ozaman.

Ciddi misin, Saclarım nasil dokuluyor var ya.. Bende mevsimsel heralde diyordum.
Ben sadece halsiz yapar sanıyorum. Tırnaklarım kısa oldugu ıcın kırılma olmuyor uzatmıyorum cunku.
Bende gıdıp suna baktırayım ozaman.
En belirgin özelliği saç dökülmesi ve tırnak kırılması süt yumurta yoğurt bol tüketmeye çalışın en kısa sürede gidin..

Back