- 19 Kasım 2013
- 18.602
- 33.504
Eşiniz yapsın yada birini bulup yaptırsın siz niye temizliyorsunuz? Madem gelmeyin müsait değiliz yada anne /abla karım hamile bir süpürüp silin diyemiyor, kalksın temizlesin yani.Yok ne temizlemesi. Evin içine edip gittiler. Koltuklarım halılarımın bile ṣimdi yıkanması lazım. Biz onlara gidemiyoruz (3 saat uzaklıktalar ) diye onlar bize gelmiṣ. Kayınvalidem sağ olsun heryeri deṣer ve sonra öbür eltimin ne kadar pis olduğunu anlatır. O yüzden dip köṣe temizlik yaptım.
Doktor tansyon ve stres yüzünden dedi daha geçmezmiṣ damarlar daralmıṣ
Hata sizde üzgünüm.
Bebek konusu 1 hafta sorun olur mu bilemedim,olabiliyor böyle 1 hafta ilerde 1 hafta geride durumları zaten. Benimde 2. gebeliğimde suyum azalmıştı,erken doğum riskim vardı mesela ama sağlikla doğdu oģlum. İlkinde suyum bitip acil sezeryana alındım,bebek nefes alamıyor dendi ,kızimda sağlıklı 12 yaşında şu an. Olabilir yani bunu kafanıza takmayın,olan olmuş,bundan sonrasına bakın siz. Güzel beslenin,dinlenin.
Misafir gelmek isteyen olursa dinlenmem gerek,kimseyi kabul edemem diyerek geri çevirin şu saatten sonra,eşiniz söylemiyorsa siz söyleyin bunu.