Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol:ya ilk dogumundan sonra bekledim karnimin alt kisminda catlaklar olustu ikinci hamileligim suvbat annesi olucam ama bu goruntu beni cok uzuyor estetik yaptirmak istiyorum karnima bilgisi olan varmi:roflol:
çatlak için kesinlikle esetik yapılmıyo....ama bir serum var benim bildiğim...yokettiği söyleniyo çatlakları...ben bu serumun kremini kullanıyorum.gebeliğimin 3.ayından beri hiç çatlağım yok...ki 22 kğ aldım...internetten bulabilirsiniz o serumu...madonnanın kremi diye de biliniyo...umarım sizede faydası olur
Yalnız o marka krem ve serum hamileyken kullanılmıyor arkadaşım dikkatli olmanı tavsiye ederim. Burada kullanıp hamileyken kullanılmadığını öğrenen arkadaşlar yazmıştı. Doğumdan sonra kullanabilirsin.
selam arkadasim .evet benimde ilk hamileligimdi ve baya yirtigim vardi ama enimki gecdi yani kalmadi ben bebek kremleri kullandim bebe kremi falan bayodan sonra ve yatarken ve baya faydasi oldu.ben cok rahatsiz oluyodum ama simdi yine mutluyum sanada tavsige ederim.canim insallah olur.benim karnimda ilk hamileligimde karnimin alt tarafinda catlaklar var.peki dediginiz kremi hamileligim sonlandiginda kullanmaya baslasam faydasi olurmu.yada faydasini gorenler varmi.bilgilerinizi bekliyorum tesekkurler.bu arada hayirli dogumlar .saglikli hayirli bir evladiniz olur insallah .allahin izniyle
selam arkadasim .evet benimde ilk hamileligimdi ve baya yirtigim vardi ama enimki gecdi yani kalmadi ben bebek kremleri kullandim bebe kremi falan bayodan sonra ve yatarken ve baya faydasi oldu.ben cok rahatsiz oluyodum ama simdi yine mutluyum sanada tavsige ederim.canim insallah olur.
insallah faydasi olur ya etrafimdaki herkes buyutulecek bir fdurum yok desede ben kendi kendimi yiyorum sagolasin dedigini bi deneyim
Canım senin ilk çatlakların üzerinden anladığım kadarıyla 3 yıl falan geçmiş. Bunların kremle tedavisi olacağını hiç sanmıyorum çünkü artık vücuduna yerleşmişler. Tek çözüm karın germe ameliyatı. Deriyi gerdiklerinde çatlaklar açıldığı için görünmüyorlar. Ancak başka çocuk yapmaman gerekiyor. Karın germe ameliyatından sonra hamile kalmamalısın canım.Fiyatlarını bilmiyorum.Sevgiler..
ya evet benimde esim diyodu hep nolcak falan diye ama isde insan rahatsiz oluyo.bak sen bi dene faydasi cokda olmasa kesin görürsün bence.ben dogum yaptim cokdan subatta 1yasina gircek yardimci olim dedim sana aysima.
Ay Kiyamam Yazik Napsin Cocuk Ne Bilsin En Oldugunu<:benimkinin Adi Efe:seninki Ne Olcak Kizmi Erkekmi:almanyadan Nerden:benim Ablamda Almanyada :calisiyomusun:
slm aysima canim.ooyy yerim ben onu ya ay hamilelik baska ya ama dogunca dahada bi baska.valla ben de cok kizim olsun istemisdim ama hayirlisi buymus ama eli ayaga düzgün olsunda kiz oglan farketmiyo.kiz ismi valla ben im olsaydi sezen yada melek koycakdim ceydada istiyodum.insallah cabuk kurtullursun ben cok cekdim ilk ya ondan 12saat cekdim ama cok kötüydü ya.ben baska bebis düsünmüyorum.bunu büyütüp calismak istiyom kafa dinlemek baya bi yiprandim anlican.ama annesi cocugun kardesi oluyo sende daha bebegim diyosun olurmu cocuk hakli.ben tosunum diyom tosun gibi masallah ama suan hasta öksürüyo malesef.neyse canim allah kutarsin seni.kac ayk´liksin<ß
slm aysima canim.ooyy yerim ben onu ya ay hamilelik baska ya ama dogunca dahada bi baska.valla ben de cok kizim olsun istemisdim ama hayirlisi buymus ama eli ayaga düzgün olsunda kiz oglan farketmiyo.kiz ismi valla ben im olsaydi sezen yada melek koycakdim ceydada istiyodum.insallah cabuk kurtullursun ben cok cekdim ilk ya ondan 12saat cekdim ama cok kötüydü ya.ben baska bebis düsünmüyorum.bunu büyütüp calismak istiyom kafa dinlemek baya bi yiprandim anlican.ama annesi cocugun kardesi oluyo sende daha bebegim diyosun olurmu cocuk hakli.ben tosunum diyom tosun gibi masallah ama suan hasta öksürüyo malesef.neyse canim allah kutarsin seni.kac ayk´liksin<ß
slm canim naber bayramin mübarek olsun nasi gecdi bayram neler yaptin??öp
cnm merhaba yazdıklarınıza göz attımda siz tecrübeLi annelersiniza.s normal doğum mu önerirsin sezeryan mı fikrini öğrenmek isterim?