BenEylul Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2006 1.270 1 116 Eskişehir 6 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #41 kazen sadece yürğinin sesini dinle eminimki böyle insanın yüzünü güldüeren haberleri sık sık okuyacağız allh daim yanında olsun taktir ve teşkürler
kazen sadece yürğinin sesini dinle eminimki böyle insanın yüzünü güldüeren haberleri sık sık okuyacağız allh daim yanında olsun taktir ve teşkürler
Aksi mebbus garisi yekdane Kayıtlı Üye 12 Ekim 2007 3.947 3 316 Uşak 26 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #42 kuzu hep ceyar diyo ya, ceyarin ikizi oldugunuza karar verdim, ama melek tarafli olani,kaydirigubbakcemile eh bazen sinirli de olabiliyonuz ama o kadar olur artik.:icecream: Allahdan ben cok rastlamadim sinirli halinize... kutlarim kazen:enbuyukkk:
kuzu hep ceyar diyo ya, ceyarin ikizi oldugunuza karar verdim, ama melek tarafli olani,kaydirigubbakcemile eh bazen sinirli de olabiliyonuz ama o kadar olur artik.:icecream: Allahdan ben cok rastlamadim sinirli halinize... kutlarim kazen:enbuyukkk: