Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karne Günümüz...
- Konu Sahibi Kazen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kocaeli'nin bir köy okulu. Artık uzaklara değil sadece bu köye yöneldim ve her ildeki durumu iyi esnafın o köylerdeki cocuklara sahip çıkması gerektiğini düşünüyor bu yoksulluğu onların üstlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
ben de yeni öğrendim...ve KK lı olmaktan bir kez daha gurur duydum...
:enbuyukkk:
bu işin içinde daha fazla olmak isterim...
şimdi 2007 organizasyonunuzu okudum ve çok duygulandım...
tekrar kitap elbise vs. bağışı toplamayı düşünmüyor musunuz?
Alıntı:kazen den
nrsnkma39 kullanıcısından alıntı
sizi ve tabii ki kk yı kutluyorum,çorbada bir nebze tuzumuz bulundu ise ne mutlu.
Bu arada kazen şu <YARDIM MELEKLERi KÖŞESİ>ni açılışa alsanızda girişte üyeler bu sayfadan haberdar olsalar ne dersiniz?
haklısınız burayı ayırmak gerekiyor.
evet,gerçekten çok iyi olur arkadaşlar haberdar olur ve daha çok katılım olur eminim.a.s.sabırsızlıkla değişimi bekliyoruz,sağlıkla kalın.bu arada bugün siteden arkadaşımız dilek52 ile Mizgin e gittik,soran dualarını esirgemeyen herkese selamları var,sizin ilgilendiğinizi biliyorum ileteyim dedim.a.sa.s.
nrsnkma39 kullanıcısından alıntı
sizi ve tabii ki kk yı kutluyorum,çorbada bir nebze tuzumuz bulundu ise ne mutlu.
Bu arada kazen şu <YARDIM MELEKLERi KÖŞESİ>ni açılışa alsanızda girişte üyeler bu sayfadan haberdar olsalar ne dersiniz?
haklısınız burayı ayırmak gerekiyor.
evet,gerçekten çok iyi olur arkadaşlar haberdar olur ve daha çok katılım olur eminim.a.s.sabırsızlıkla değişimi bekliyoruz,sağlıkla kalın.bu arada bugün siteden arkadaşımız dilek52 ile Mizgin e gittik,soran dualarını esirgemeyen herkese selamları var,sizin ilgilendiğinizi biliyorum ileteyim dedim.a.sa.s.
ne güzel birşeydir insanlara yardım etmek
karşılıksız yardım ettikten sonra yüreğinizde kabaran o hiç birşeyde hissedemiyeceğiniz
o duygu o manevi haz
yok sayın kazen bence siz kötüyüm ben kötüyüm diye dolaşsanızda
bence aksine çocuklara ve insana bu kadar değer veren bir insanın zerre kötülük barınamaz içerisinde
karşılıksız yardım ettikten sonra yüreğinizde kabaran o hiç birşeyde hissedemiyeceğiniz
o duygu o manevi haz
yok sayın kazen bence siz kötüyüm ben kötüyüm diye dolaşsanızda
bence aksine çocuklara ve insana bu kadar değer veren bir insanın zerre kötülük barınamaz içerisinde
- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
cok guzel gercektende.. alkisalkisalkis kkyı bır daha kutluyorum.. :enbuyukkk: benımde yenı haberım oldu.. :kedi: sızlerın seyesınde demıssınız Kazen ama nasıl bagıs fılan mı.. yoksa yardım meleklerındekı lınklerle mı katkı da bulunuyoruz.. benımde bı faydam olursa cok sevınırım.. opuyorumnanaktan
geçen yıl çok etkilenmiş,gözlerim dolu dolu bakarak ne kadar güzeller demiştim anne olamamamın verdiği hislerle..
değişen bir tek bende anne oldum..
ama onlar hala çok güzeller..
herese çok teşekkürler ama sana ayrı teşekkürler kazen abi..
gözünüz aydın,analı babalı büyüsün.sağlıklı olsun,geleceği güzel olsun....sağlık ve sevgiyle kalınkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktana.s.
Merhaba,
Aşağıdaki ufaklıkları geçen seneden tanıyor olmanız gerekiyor her resmi bayramda KK vasıtası ile giydirdiğimiz her karne gününde harçlıklarını (sayenizde) verdiğimiz ufaklıklar artık 3. sınıfa geçtiler...
Teşekkürler Kadınlar Kulübü
çocukların yüzleri giyimleri ne kadar güzel
ve ne kadar temiz
birçok köy okulunda gördüğümüz o yılgın ifade yok onların yüzlerinde
sağlıklı ve pırıl pırıl görünüyorlar
Allah emeklerinizi zayi etmesin
ilerde güzel mevkilerde olsunlar inşallah