• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karne Günümüz...

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.326
2
69.485
1.623
101
Merhaba,
Aşağıdaki ufaklıkları geçen seneden tanıyor olmanız gerekiyor her resmi bayramda KK vasıtası ile giydirdiğimiz her karne gününde harçlıklarını (sayenizde) verdiğimiz ufaklıklar artık 3. sınıfa geçtiler...

Teşekkürler Kadınlar Kulübü

img3644.jpg

:enbuyukkk:ben ilk defa gördüm ve sayenizde :enbuyukkk:
cok duygulandim ya ne güzel bisey bu suan ne yazicagimi sasirdim
alkisalkisalkishelal olsun tebrikler böyle bi yola bas koymaniz ve bu melekleri sevindirmenizalkisalkisalkis
opuyorumnanaktanemegi gecen katkida bulunan herkeze tüm kalbimle tsk ediyorumopuyorumnanaktan

Maalesef ben yeni olmam dolayısıyla tanımıyorum bu küçük melekleri.

Ama Gerçekten çok mutluluk verici...

:enbuyukkk:

ama biz bunu hep yapıyoruz : )

yaptıktan sonra haber veriyoruz...

yardım meleklerindeki yazılarıma dikkat edin lütfen....

Bu arada önemli bir anektod sadece kızlar aldı karne harçlığı : ))))

çünkü erkekler tembellll...

bende ilk defa gördüm:çok üzgünüm:neyse fotolar cok güzel alkisalkisalkisneresi burası okul nerde birde:enbuyukkk:

Kocaeli'nin bir köy okulu. Artık uzaklara değil sadece bu köye yöneldim ve her ildeki durumu iyi esnafın o köylerdeki cocuklara sahip çıkması gerektiğini düşünüyor bu yoksulluğu onların üstlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Kocaeli'nin bir köy okulu. Artık uzaklara değil sadece bu köye yöneldim ve her ildeki durumu iyi esnafın o köylerdeki cocuklara sahip çıkması gerektiğini düşünüyor bu yoksulluğu onların üstlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

a.s.sizi ve tabii ki kk yı kutluyorum,çorbada bir nebze tuzumuz bulundu ise ne mutlu.:enbuyukkk:
Bu arada kazen şu <YARDIM MELEKLERi KÖŞESı>ni açılışa alsanızda girişte üyeler bu sayfadan haberdar olsalar ne dersiniz?CADIARZU

Son düzenleme:
Kesinlikle takdire değer alkisalkisalkis

Bu arada resimler kimin objektifinden ?

2. Resim gerçekten harika görünüyor...

alkisalkisalkissüperrr ya gercekten alkisalkisalkis

a.s.sizi ve tabii ki kk yı kutluyorum,çorbada bir nebze tuzumuz bulundu ise ne mutlu.:roflol::enbuyukkk:
Bu arada kazen şu <YARDIM MELEKLERi KÖŞESİ>ni açılışa alsanızda girişte üyeler bu sayfadan haberdar olsalar ne dersiniz?CADIARZU

haklısınız burayı ayırmak gerekiyor.

Kesinlikle takdire değer alkisalkisalkis

Bu arada resimler kimin objektifinden ?

2. Resim gerçekten harika görünüyor...

teşekkür ederim benim objektif yine : )

alkisalkisalkis hatta ayakta alkışlıyorum buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis
Teşekkürler KK ve emeği gecen herkes alkisalkisalkis
Ayrıca çekimleriniz içinde ayrıca teşekkürler sevgili Kazen alkisalkisalkis

Çok teşekkürler başta Kazen'e.Allah yardım ettikçe daha çok versin ki bir daha yardım edebilme gücün artsın...Sonra da dolaylı emeği geçen kk'ya teşekkürler.Çok duygulandım...

Rabbim yüreğinizdeki güzelliklere güzellik katsın bu cici meleklere de bol başarılar hayırlı uzun ömürler versin
işte hayat böyle anlam kazanıyor böyle coşuyor yürekler..
maşşallah
Allah muvaffak etsin..

hepsini gönlünden öpüyorum özellikleri küçük hanımları
zeka küplerim benim
:)
bizim köy mü burası yoksa..

orda bir köy var uzakta
o köy bizim köyümüzdür..
gitmesek de kalmasak da
o köy bizim köyümüzdür
.

Her biri ne şartlarda derslerine çalışmaya çalışıyor kim bilir :çok üzgünüm: Kazen öncelikle size çook çook teşekkür ediyorum ve tüm KK dostlarına.Çoğumuz bir tıkla neler yapabileceğimizi bilmiyoruz eminim hala bilmeyenler var."Damlaya damlaya göl olur"buraya ne güzel oturur değil mi?Bir tık ve bir tık daha...
Önceki yazıyı da okumuştum ve çok etkilenmiştim.Bunu orda da belirtmiştim zaten.Rabbim hepinizden razı olsun a.s.
Objektifinizde bi harika doğrusu :hooray: Şu 2.fotoğrafa bittim.Toplu resimde göremedim o masumcuğu,nerde yakaladınız bakem kaydirigubbakcemile3 (Daha yeni başladık asla son olmayacak topiğindeki yorumumda da 2.fotoya takıldığımı yazmışım.Tesadüf mü,yoksa can alıcı noktaları 2.olarak mı saklıyorsun,itiraf et kaydirigubbakcemile3 )( yaa ayrıca artık daralmaya başladım.Kazen mi diyim,bey mi,abi mi :bbo: Yaw abi diyesim var görüp tanıştım benden de büyüksünüz hani.Bi siz bi sen oldu yazı,ortak nokta olsun kaydirigubbakcemile3 )

basta kazene ve emegi gecen bütün kk ya tesekkür ederim:enbuyukkk:
bu kadar duyarli olmaniz yardim elinizi uzatmaniz beni cok duygulandirdi hepinizi ayrica kutluyorumbuyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan
ayrica bu yavrularida kutluyorum daha nice basarilar dilerim gülen yüzleri hic solmasin...

Son düzenleme:
Back