Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de şu an tek problemim karın gibi daha doğrusu göbek fakat spor yapmaya o kadar üşeniyorum ki anlatamam.
Kardiyo olsun diye bugün bisiklet siparişi verdim, olmazsa sizin bu videolarla da destekleyeceğim.
Takipteyim
Ben de 62 kilodan 52 kiloya indim, yaklaşık 40 bedendim artık 36 bedenim fakat spor gerçekten yorucu günün ardından eziyet gibi oluyor benim için. Sizi de tebrik ederim gerçekten.Forumdan beni taniyanlar üsenmek diye bir bahaneyi kabul etmedigimi bilirler. Ben 3 cocugumun, islerimin ve bakmam gereken büyük bir bahcenin isleri arasindan vakit calarak da olsa sporumu yapiyorum. Spor ve dengeli beslenme sayesinde 42 bedenden 36-38 bedene indim cok mutluyum. Hayatimizin icinde spora mutlaka yer ayirmamiz lazim.
Eger calisiyorsan hafta arasi sana kisa sürede cok fayda saglayacak hiit kardiolari tavsiye ederim. Zamanin daha cok oldugunda da en azindan birer saatlik calismalari da ekleyebilirsen haftalik olarak basariyi yakalarasin. Sporda bir haftada yaptigimiz hareketler önemliymis. Dr. Öz ün programinda dinlemistim. Mesela hafta ici 20-30 dk kadar hiit kardio yapabilirsen bu yine de sana fayda getirecektir. Ya da haftanin 3-4 günü hiit, diger günler yine 20-30 dk kadar bölgesel calisirsan da faydasi olur.Ben de 62 kilodan 52 kiloya indim, yaklaşık 40 bedendim artık 36 bedenim fakat spor gerçekten yorucu günün ardından eziyet gibi oluyor benim için. Sizi de tebrik ederim gerçekten.
Memnun olurum tavsiyede bulunursan. Yapabildiğim kadar yapmaya çalışırım.Eger calisiyorsan hafta arasi sana kisa sürede cok fayda saglayacak hiit kardiolari tavsiye ederim. Zamanin daha cok oldugunda da en azindan birer saatlik calismalari da ekleyebilirsen haftalik olarak basariyi yakalarasin. Sporda bir haftada yaptigimiz hareketler önemliymis. Dr. Öz ün programinda dinlemistim. Mesela hafta ici 20-30 dk kadar hiit kardio yapabilirsen bu yine de sana fayda getirecektir. Ya da haftanin 3-4 günü hiit, diger günler yine 20-30 dk kadar bölgesel calisirsan da faydasi olur.
Memnun olurum tavsiyede bulunursan. Yapabildiğim kadar yapmaya çalışırım.
Yani en azından haftanın yarısı bisikletle, yarısı da tavsiye ettiğin videolarla çalışırım, en azından sıkıcılıktan kurtarmış olurum.
Bugün barre workout ile ilgili bir baslik actim oradaki kardiolar 20-30 dk gibi bir sürede güzel calistirip terletiyor, fitness blenderin da kisa hiit kardiolarindan faydalanabilirsin. Degisik degisik yaparsan hem sikilmazsin hem de vücut hep ayni seye alismamis olur. Kondisyon bisikleti sana kisa sürede cok kalori harcatmaz. Ancak vaktin olup 1 saat hizli tempoda yapacaksin ki 400-500 kalori gitsin. Ben yillarca kullanmak icin kendimi zorladim en sonunda sattim. Kilo fazlan yok haftadada 2-3 gün kardio, 3 gün de bölgesel calisirsan daha iyi olur. Bölgeseli de yarim saat yapacaksan bir tüm vücut videosu secmeni tavsiye ederim. Karin icin bile olsa tüm vücudumuzu calistirmanin daha faydali oldugunu söylüyor calistiricilar.
Peki bahsettiğin diğer başlıktaki videolar aşağı yukarı kaç kalori harcatır?
derya, paylasimlarin icin tesekkurler,firsat buldukca inceleyecegim.
Bir sey degil canim forumda eksikligini hissettigim iki baslikti. Ne kadar cok karin kardiosu olduguna buraya eklerken ben bile sasirdim. Hemen hepsini yapmis olmama ragmen bir kösede unutmusum. Daha da cok var da buldukca ekleyecegim.
Benimde en sorunlu bölge, karın bölgesi biliyorsun, ama ben bütün bölge olarak çalışıyorum, vücut daha dengeli şekil alıyor. Kalça çalıştığım için, zayıfladığımda dümdüz olan kalçam şu an dümdüz değil. Kollarda yumuşuyor tabi kilo kaybedince, onun için söylediğin gibi tek bölgeye odaklanmamak gerekiyor.Bugün barre workout ile ilgili bir baslik actim oradaki kardiolar 20-30 dk gibi bir sürede güzel calistirip terletiyor, fitness blenderin da kisa hiit kardiolarindan faydalanabilirsin. Degisik degisik yaparsan hem sikilmazsin hem de vücut hep ayni seye alismamis olur. Kondisyon bisikleti sana kisa sürede cok kalori harcatmaz. Ancak vaktin olup 1 saat hizli tempoda yapacaksin ki 400-500 kalori gitsin. Ben yillarca kullanmak icin kendimi zorladim en sonunda sattim. Kilo fazlan yok haftadada 2-3 gün kardio, 3 gün de bölgesel calisirsan daha iyi olur. Bölgeseli de yarim saat yapacaksan bir tüm vücut videosu secmeni tavsiye ederim. Karin icin bile olsa tüm vücudumuzu calistirmanin daha faydali oldugunu söylüyor calistiricilar.