Karna yönelik kardio calismalari...

derya1970

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
4.588
3.315
Merhaba arkadaslar... Foruma yazdigim iki yildan beri kardio konusunda bana cok soru soruldu. Ben de okuyup arastirarak ve uygulayarak bircok sey ögrendim bu konuda. Benim ve bircok arkadasimin bir türlü gitmek bilmeyen bir göbek sorunu oldugunu biliyorum. Ben elma tip denilen vücut sekline sahibim. Yani tüm kilolar, yaglar bel karin bölgemde birikiyor. Kardio düz bir karin icin olmazsa olmaz, bunu artik cogumuz biliyoruz. Ancak son zamanlarda ne yapsam da yaptigim kardio daha cok karin bölgeme etki etse konusunun pesine düstüm. Bu baslikta sizlere buldugum ve uyguladigim (genelde uygulamadigim videolari paylasmayi sevmiyorum), karin agirlikli kardio videolari paylasacagim.

Bu arada su önemli bilgiyi de ekleyeyim, kardio her sekli ile, özellikle de hiit kardio dedigimiz nabzimizi hizlandirip yavaslatan sekilleri ile karin icin vazgecilmez. Yürüme, kosma, yüzme, tenis v.s. gibi bircok aktivite kardio olarak geciyor. Hepsinin karin yaglarini eritmekte faydasi var. Ancak hepimiz oldukca sabirsiz oldugumuz icin bu konuda direk karni hedef alanlar daha cok isimize gelecektir diye düsünüyorum.

Son düzenleme:
Hayrani oldugum ve bana sporu sevdiren leslie sansone den de eski ama etkili karin ve kol agirlikli bir kardio

Fitness blender kanali da bu konuda bir hazine degerinde. Karin ve bel bölgesi icin bir cok kardio calismalari var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…