- 5 Mayıs 2022
- 190
- 12
- 28
- Konu Sahibi Derya 12468
Nasil kv suratı neyDaha güzel kv suratı görmüyorsun sende, komiksin derse gül geç…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil kv suratı neyDaha güzel kv suratı görmüyorsun sende, komiksin derse gül geç…
Heee anneanne babaanne yarıştıtıyorlar
Yani bırak diyorum ailesi gelmek istemiyorsa gelmesin kayınvalidenin suratına çok meraklı değilsindir herhalde…Nasil kv suratı ney
Merwkli değilim ama her hafta koca beni goturuyor gelmeseler deYani bırak diyorum ailesi gelmek istemiyorsa gelmesin kayınvalidenin suratına çok meraklı değilsindir herhalde…
Ve soyle birsey var kocam Anasına vs laf ettirmiyorYani bırak diyorum ailesi gelmek istemiyorsa gelmesin kayınvalidenin suratına çok meraklı değilsindir herhalde…
Merwkli değilim ama her hafta koca beni goturuyor gelmeseler de
Dert mi dert değil ama illa oluyor böyle atışmalar. Biz biri gelsin de kim olursa olsun diye bakardık olaya az nefes alabilmek içinAynen ama çok tatlı ve manasız anlatmış ya dimi
bacım ne anlatıyon sen Allah rızası için?Merhaba arkadaşlar kocam annem geldi torununu bakmaya dedim komiksiniz dedi bende senin alışık olmadigi şeyler dedim kendi ailesi gelmez biz gideriz surekli siz ne diyorsunuz bu duruma
Diyecek bir şeyim olması için okuduğumu anlamam lazım, senin konun için bu imkansız.Merhaba arkadaşlar kocam annem geldi torununu bakmaya dedim komiksiniz dedi bende senin alışık olmadigi şeyler dedim kendi ailesi gelmez biz gideriz surekli siz ne diyorsunuz bu duruma
bacım ne anlatıyon sen Allah rızası için?
ben böyle karmaşık şeyleri çok anlamıyorum yorumları okudukça anladımValla ben arkadaşı anlıyorum, siz anlamıyorsunuz herhal
Sen kocana laf sokmuşsun,o da karşılık vermişBak şöyle diyeyim çocuğum 9 aylik gece kaç gündür uyumuyor ağlayarak kalkıyor
Öğlen arkadaş gelecekti benim
Ondan önce annem geldi kahvaltı yaptık
Arkadaş geldi cayladik
Hep beraber oturduk kocam aradi misafirlerle oturuyoruz dedim al arkasına akşam üstüne doğru
Yine aradı annem geldi boy le böyle dedim
Torunu kıymetli dedim
Komiksiniz dedi bende senin alışık olmadığın şeyler dedim
Çok korkuyorum bende az nefes alabilmek için kayınvalideye el açacak mıyım diye çünkü kimsem yok anam gelir de ne kadar gelirDert mi dert değil ama illa oluyor böyle atışmalar. Biz biri gelsin de kim olursa olsun diye bakardık olaya az nefes alabilmek için
O kadar mı kötü aranız? Gerçi kimin dört dörtlük kiÇok korkuyorum bende az nefes alabilmek için kayınvalideye el açacak mıyım diye çünkü kimsem yok anam gelir de ne kadar gelir
O kadar mı kötü aranız? Gerçi kimin dört dörtlük ki
Allah başka dert vermesinMerhaba arkadaşlar kocam annem geldi torununu bakmaya dedim komiksiniz dedi bende senin alışık olmadigi şeyler dedim kendi ailesi gelmez biz gideriz surekli siz ne diyorsunuz bu duruma