- 5 Mayıs 2022
- 190
- 12
- 28
- Konu Sahibi Derya 12468
Merhaba arkadaşlar kocam annem geldi torununu bakmaya dedim komiksiniz dedi bende senin alışık olmadigi şeyler dedim kendi ailesi gelmez biz gideriz surekli siz ne diyorsunuz bu duruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetBurada ki bir derdim var kısmı nerede?
Komiksiniz dediği için mi
Neden öyle dedi ki torun sevmek komik mi
Konuyu bizle de paylasir misin, ben hicbir sey anlamadim?Neden öyle dedi ki torun sevmek komik mi
Ne diyelim kiMerhaba arkadaşlar kocam annem geldi torununu bakmaya dedim komiksiniz dedi bende senin alışık olmadigi şeyler dedim kendi ailesi gelmez biz gideriz surekli siz ne diyorsunuz bu duruma
Onun ailesi de gelsin? Siz de annenlere gidin? Yani denge politikasi yurutun kisaca.Merhaba arkadaşlar kocam annem geldi torununu bakmaya dedim komiksiniz dedi bende senin alışık olmadigi şeyler dedim kendi ailesi gelmez biz gideriz surekli siz ne diyorsunuz bu duruma
Düşünce yoluyla anlamaya geçelim…Konuyu bizle de paylasir misin, ben hicbir sey anlamadim?
Bak şöyle diyeyim çocuğum 9 aylik gece kaç gündür uyumuyor ağlayarak kalkıyorPek anlaşılır anlatmamışsınız sanki
Ne hoş… Anlaşabiliyorlar mı?Ben bazen her seyi dengelemek icin kayinvalidemi alip annemlere, annemleri alip kayinvalidemlere goturuyorum. Herkesin skor esitleniyor boylece.
Bak şöyle diyeyim çocuğum 9 aylik gece kaç gündür uyumuyor ağlayarak kalkıyor
Öğlen arkadaş gelecekti benim
Ondan önce annem geldi kahvaltı yaptık
Arkadaş geldi cayladik
Hep beraber oturduk kocam aradi misafirlerle oturuyoruz dedim al arkasına akşam üstüne doğru
Yine aradı annem geldi boy le böyle dedim
Torunu kıymetli dedim
Komiksiniz dedi bende senin alışık olmadığın şeyler dedim
Anladım, manasız bir konuymuş.Düşünce yoluyla anlamaya geçelim…
Anneniz çocuğunuz sevmeye geliyor eşiniz neden komiksiniz der
Anladıysan tercüme eder misin?Neden komiksin diyor? Annenin torun sevgisine mi inanmıyor?
Bak şöyle diyeyim çocuğum 9 aylik gece kaç gündür uyumuyor ağlayarak kalkıyorMerhaba arkadaşlar kocam annem geldi torununu bakmaya dedim komiksiniz dedi bende senin alışık olmadigi şeyler dedim kendi ailesi gelmez biz gideriz surekli siz ne diyorsunuz bu duruma
beybi bence kocası annesinin torununa bakmayı şov görmüş bizim kız da diyor ki sen alışkın değilsin annen gelip torunuyla ilgilenmiyor demiş sonra oturup yemek yemişlerAnladıysan tercüme eder misin?
Bizimkileri küçümsuyor bana göre ama ailesine laf ettirmezNeden komiksin diyor? Annenin torun sevgisine mi inanmıyor?
Daha güzel kv suratı görmüyorsun sende, komiksin derse gül geç…Bizimkileri küçümsuyor bana göre ama ailesine laf ettirmez
Ailesi de bir sefer gelmez bize biz gideriz
Heee anneanne babaanne yarıştıtıyorlarbeybi bence kocası annesinin torununa bakmayı şov görmüş bizim kız da diyor ki sen alışkın değilsin annen gelip torunuyla ilgilenmiyor demiş sonra oturup yemek yemişler