• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmaşık ilişki

ikiyeonkala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
4
1
1
31
Merhaba arkadaşlar, doğuda bir yerde öğretmenim, dertleşecek neredeyse kimsem yok. Bir ilişkim var beni sevdiğine inanmıyorum gerçekten inanmıyorum ayrılmak istedim yanaşmadı tekrar barıştık. Ben seviyor muyum? Tabi ki çok seviyorum. Ama unutabilecek düzeyde seviyorum. Ben 23 yaşındayım o 27. Bu gün sevgilimle konuşurken 5 yıl boyunca evlilik düşünmediğini söyledi. Kendisi üsteğmen herhangi bir maddi problemi yok hatta neredeyse bütün arkadaşları evli. Evlilik düşünmemesi beni oldukça düşündürdü, zaten sevgisine inanmıyorum ki kendisi için bir yılda ben 3 kişinin evlilik amaçlı görüşme isteğini geri çevirdim. Gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu güne kadar seviyor ama gösteremiyor sevgisini diye düşünüyordum ama artık sevmediğine inancım tam. Şu an ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum. Ve inanın ilk kez böyle bir duygu yasıyorum. Önceden olsa hiç umursamazdım. Üniversitede çok hızlıydım (lütfen yadırgamayın) ve bir çok kişinin ahını aldım. Onunla olan ilişkimi bana yaşattığı üzüntüleri bu ahlara bağlayıp daha da üzülüyorum.

Bence ayrılmayı denemelisin. En azından seni arayıp aramayacağını görmüş böylece sevgisini anlamış olursun. 27 yaşında iş güç sahibi ve ilişkisi olan biri için evliliği bu kadar erteleme düşüncesi ilginç geldi açıkçası:KK64:

Ayrıl . .
Adam gelecek hayali bile kurmuyor. .
Vakit kaybından başka bir şey değil . .
Evli olmasın aklıma gelmedi değil . .

Bence ayrılmayı denemelisin. En azından seni arayıp aramayacağını görmüş böylece sevgisini anlamış olursun. 27 yaşında iş güç sahibi ve ilişkisi olan biri için evliliği bu kadar erteleme düşüncesi ilginç geldi açıkçası:KK64:
Ayrıl . .
Adam gelecek hayali bile kurmuyor. .
Vakit kaybından başka bir şey değil . .
Evli olmasın aklıma gelmedi değil . .
Öncelikle cevap yazdığınız çok teşekkür ederim. Hayır evli değil bütün arkadaşlarını komutanlarını vs tanıyorum. Ayrıca daha önce ayrıldım hani ayrılınca başta çok sert davrandı sakinleşince tatlı tatlı konuştu ve bitsin istemiyorum dedi. Normal tartışmalarımızda da başta çok sinirli oluyor sakinleşince çok uysal davranıp hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Ben sosyal medyayı çok aktif kullanıyorum yazan eden oluyor, bir de görev yaptığım yer küçük olduğu için biraz dikkat çekiyorum çok kıskanıyor bir sürü şey söylüyor e parmağımda bir yüzük bile yok insanlar haliyle ondan farklı davranabiliyor dediğimde de konuyu geçiştiriyor. Evlilik konusunda da çok ciddi bir mesele çok düşünülmesi gerek gibi şeyler söylüyor ama 5 yıl benim için gerçekten uzun bir zaman 28 yaşında olacağım. Ki aileme ilişkimden bahsetmemi istedi bahsettim haliyle annem de soruyor. Beni oldukça zor durumda bıraktı kendisi. Gerçekten burda da çok bunaldım. Zaman kaybıymış gibi geliyor.

Öncelikle cevap yazdığınız çok teşekkür ederim. Hayır evli değil bütün arkadaşlarını komutanlarını vs tanıyorum. Ayrıca daha önce ayrıldım hani ayrılınca başta çok sert davrandı sakinleşince tatlı tatlı konuştu ve bitsin istemiyorum dedi. Normal tartışmalarımızda da başta çok sinirli oluyor sakinleşince çok uysal davranıp hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Ben sosyal medyayı çok aktif kullanıyorum yazan eden oluyor, bir de görev yaptığım yer küçük olduğu için biraz dikkat çekiyorum çok kıskanıyor bir sürü şey söylüyor e parmağımda bir yüzük bile yok insanlar haliyle ondan farklı davranabiliyor dediğimde de konuyu geçiştiriyor. Evlilik konusunda da çok ciddi bir mesele çok düşünülmesi gerek gibi şeyler söylüyor ama 5 yıl benim için gerçekten uzun bir zaman 28 yaşında olacağım. Ki aileme ilişkimden bahsetmemi istedi bahsettim haliyle annem de soruyor. Beni oldukça zor durumda bıraktı kendisi. Gerçekten burda da çok bunaldım. Zaman kaybıymış gibi geliyor.

Haklısın . .
Sen bilirsin. .
Evlilik düşünmüyor. .
Ufukta evlilik yok . .
Ben tahammül edemem . .

Haklısın . .
Sen bilirsin. .
Evlilik düşünmüyor. .
Ufukta evlilik yok . .
Ben tahammül edemem . .
Ayrılacağım, gerçekten olanlara başkalarının görüşünü merak etmiştim. Ben mi acele ediyorum diye kendimi sorgulamıştım . Teşekkürler .

Bence de ayrılın en azından seviyorsa ciddi bir adım atacaktır. Ama emin bir duruş sergilemeniz lazım.

Back