- 6 Mayıs 2016
- 4
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi ikiyeonkala
Merhaba arkadaşlar, doğuda bir yerde öğretmenim, dertleşecek neredeyse kimsem yok. Bir ilişkim var beni sevdiğine inanmıyorum gerçekten inanmıyorum ayrılmak istedim yanaşmadı tekrar barıştık. Ben seviyor muyum? Tabi ki çok seviyorum. Ama unutabilecek düzeyde seviyorum. Ben 23 yaşındayım o 27. Bu gün sevgilimle konuşurken 5 yıl boyunca evlilik düşünmediğini söyledi. Kendisi üsteğmen herhangi bir maddi problemi yok hatta neredeyse bütün arkadaşları evli. Evlilik düşünmemesi beni oldukça düşündürdü, zaten sevgisine inanmıyorum ki kendisi için bir yılda ben 3 kişinin evlilik amaçlı görüşme isteğini geri çevirdim. Gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu güne kadar seviyor ama gösteremiyor sevgisini diye düşünüyordum ama artık sevmediğine inancım tam. Şu an ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum. Ve inanın ilk kez böyle bir duygu yasıyorum. Önceden olsa hiç umursamazdım. Üniversitede çok hızlıydım (lütfen yadırgamayın) ve bir çok kişinin ahını aldım. Onunla olan ilişkimi bana yaşattığı üzüntüleri bu ahlara bağlayıp daha da üzülüyorum.