karmaşık bir hal içerisindeyim. Boşanmalı mıyım yoksa...?

Karelikagit12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
54
9
1
27
Merhaba 20 yaşındayım 7 aylık evliyim. Evliliğimiz de hep bir şekilde sorunlar yaşıyoruz. Nişanlıykende tartışmalar oluyordu ama aramız genelde iyiydi. Evliliğimizin ilk zamanların da eşimin ailesinden dolayı tartışmalar yaşadık sonra ben dayanamayıp babamın evine gittim 3 hafta durup geldim tekrar denemek için çünkü eşimle sorunum yoktu sadece ailesi yüzünden oluyordu. Geldiğimden beri de ailesiyle bir sorun yok ama eşimle tartışıyoruz beni çok yanlış anlıyor bende onu yanlış anlıyorum bazen ama benim yanlış anlamam bir şeyi etkilemiyor yani sonunda susuyorum ama eşim öyle değil yanlış anlayıp artık ya beni tehdit ediyor ya kısıtlıyor. Arada beni dövmekle tehdit ediyor ki daha önce bir kaç kere vurdu. Tartışma aşamasında bana küfürler ediyor. Eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz başlarda her şeyi birlikte yapıyorduk evimde hiçbir şey pişirip yiyemiyordum ama gidio geldikten sonra kahvaltılarımı sadece evimde yapıyorum. Evim de başlarda eşimin ailesi yüzünden kendi ailemi ağırlayamadım hiç gelemediler bir kaç kere geldiler sonra sorunlar oldu. Geçen gün kayınvalidemlere misafir geldi ben o gün rahatsızdım belim ağrıyordu eşime inmek istemediğimi söyledin bana kızdı ineceksin falan diye ısrar etti bende inmeyeceğim deyince beni ailemin evime gelememesiyle tehdit etti teyzem dayım amcam vs. Ve geçen gün Doğum günüm de biraz tartıştık o bana küfürler edince bana küfür etme diye sesimi çıkardım yüksek sesle söyledim ve bana tokat attı. Bu olanları da annem babam duydu daha önce sorun olup eve gittiğim için şuan ailem bitireceksin diyor ve beni eve çağırıyorlar. Biliyorum ne olursa olsun eşim bana vurmamalı seven vurmaz.. ama evime o kadar alıştım ki eşime o kadar alıştım ki evimin her köşesini tek tek yaptık ne hayallerle kurduk. Ailem de böyle sorunlar yaşadığım için haklı olarak o adam düzelmez deyip beni çağırıyorlar bugün yarın.. ne yapmalıyım? Biraz daha kalayım desem bu sefer ailem bana yüz çevirir die korkuyorum gitsem ileri de pişman olacağımı hissediyorum.. evet kötüysen bana çok haksızlık ediyor kalbimi çok kırıyor ama iyiyken aramız bana küçük çocuğa bakar gibi bakıyor. Tabi bu kırmalar kızmalar tek taraflı değil bende ona yeri geldi karşılık verdim kızdım küstüm ama son zamanlarda ben düzeltmeye çalışırken kendimi, o biraz değişiyor anlayışsız bir hal alıyor. Ne yapmalıyım çok kararsızım içimde fırtına kopuyor eşimden ayrılacağım için ama bir yandan da ailem var onların gururları var kendi gururum var..

Emin ol canim her evlilikte oluyor ben sana anlatsam yasadiklarimi dudagin ucuklar.. vurmak hic hos bisiy degil ama herkes bisiyler yasiyor eger sen mitlu olursan ailen sana sirt cevirmez mutsuz oldugun icin cagriyorlar seni daha cok yeni evliligin

bu herifin nesine alıştın. küfür etmesinemi, hakaret etmesinemi, anlayışsızlığınamı, tokat atmasınamı hangisine. ailen arkanda olmasına rağmen, bunlardan hangisi seni hala orda tutuyo

Emin ol canim her evlilikte oluyor ben sana anlatsam yasadiklarimi dudagin ucuklar.. vurmak hic hos bisiy degil ama herkes bisiyler yasiyor eger sen mitlu olursan ailen sana sirt cevirmez mutsuz oldugun icin cagriyorlar seni daha cok yeni evliligin

Sence mutlu olunacak sebepler var mı anlattıklarım da yoksa gerçekten inceldiği yerden koparmalı mıyım? Elbette her evlilikte sorunlar var olacaktır ama benim sorunum eşimin bana sadece kızması küfür etmesi değil. Tabiki bunlar da bir sorun ama olabilir eşimin de benim de yaşım daha küçük ve eşimin olgun olmayışına veriyorum ama işte dediğim gibi söz konusu benim ailemin arkasında söylediği sözler olunca ve beni onların yanına götürmemekte tehdit edince böyle çıkmaz bir hal alıyorum. Bu devirde kimse kimseyi çekmiyor evet ama bilemiyorum.. Senin de Allah yardımcın olsun kardeşim.

Amin.
Tatli dil yilani deliginden cikarir diye bir laf var bilirmisin bu laftan yola devam et sen bu yasta bosanirsam dul olmak kolay mi sence genceciksin insanlar sana ne gözle bakip arkandan konusacaklar.. mutlu olmak icin sebebi sen yaratacaksin dediklerini dinle kocanin, bir lafini ikiletme ailesine biraz daha yakin ol. Sonra istediklerini soyle eminim ailesine saygili oldugun icin ayni saygida o gosterecektir..

Esimle evliligi hic dusunmuyordum arkadastik basta o bir evlilik yapmisti bana okadar ilgiliydi ki onun bu ilgisi beni ona asik etti. Neler yaptim onun ocin ailemi arkadaslarimi arkama aldim oda disarda tatli dillidir kizlar agzi avik benim yanimda icine duscekgibiydiler ben bunu gordum cildirdim her seferinde birde cocugumuz oldu bu arada ne kavgalar ettik bana ne hakaretler etti ama ben hoc bir zaman kin tutmadim yeri geldi aileme gitmedim. Bigun kavgamizda beni itekledi dustum cenem kac yerinden catladi kirildi bir kac operasyon gecirdim ne oldu simdi ben hep allaha biraktim genede birliktryiz alllahtan aldatmasi yok

CNm zaten erken yasta evlenmıssın cıcım aylarında boyleyse ılerde daha kötü olucak degısıcek dıye hayatını mahfetme bıde cocuk olursa bosansan bıle bağlı kalıcaksın aılen sımdiki kadar sahıp cıkmıcak o kımkı sana vurup kufur edıyor bırde evde aılen varken ne sana ne aılene saygısı sevgısı yok bellıkı ben olsam böyle bi evlılıgı hayatda uzatmam karsına çok daha ıyı ınsanlar cıkıcakdır tecrubelısın artık aılen arkandayken durma derım o evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…