sağol herkes mutlu olsun inşallah sevenlerin araına böyle ayrılıklar girmesinbencede severken ayrı kalmak çok acı.hakkında hayırlısı olsun.ben olsam bende yeniden bir şans verirdim,belki iyi olacak belki kötü olacak ama yinede ileride keşke dememek için barışırdım.iyi yapmışsın bence canım.inşallah çok mutlu olursunuzz
bırakıp giden ben olduğum için naza kaprise yüzüm yok zaten.benim korkum alkolde değilde aslında onuda istemem ama ya eskisi gibi mutlu olamazsak diye korkuyorum..
moral veriyosun valla sağololursunuzzz aranızda kapanmayacak sürekli gölge olacak bir sorun yaşanmamış ki eskisi gibi olmayasınız..kendini ilişkine ver ve bunları düşünme.düşünürsen asıl eskisi gibi olmaz.bunu kendi elinle yapma cnm..mutluluklar.
Bence sen bu çocuğu sevmiyorsun sadece boşluktasın. Yine ayrılacağını düşünüyorum ben çünkü çelişkiler var kafanda yazdıklarından anladığım kadarıyla. Umarım mutlu olursun.
sağol canım mutluyuz biz iyiyizSevindim ikinizin adına. Barışmışsınız mademi artık geçmişe bir sünger çekin ve önünüze bakın, bence ikiniz de birbirinizi bal gibi seviyorsunuz, belli. Bu durumda bulduğunuz mutluluğa ve birbirinize sarılıp devam edin derim. Mutluluklar.
sağol canım mutluyuz biz iyiyizyarın görüşcez ilk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?