• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karmaşık aşkım

agustos72

Mucizem kızım 💕
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
14.276
15.518
823
1 ay öncesine kadar güzel giden bi ilişkim vardı.sonrasında bişeyler oldu ben ayrıldım ayrılmam içinde çok öenmli bi neden yoktu aslında ayrılmayı gerektircek bişey değildi incir çekirdeğini doldurmaz deniz ya öyle..arada mesaj falan attık yine sitemli bi şekilde falan.. iki hafta geçti üstünden bayram geldi bayramdada çok güzel hayallerimiz vardı ailelerimizle falan tanışcaktık.bayramda onun yokluğu çok koydu bana dahada çok üzüldüm.dayanamadım gitme diye bi şiir vardı onu gönderdim ben gitmiş olsamda sen gitme yazdım o şekilde iletişime geçtik..o mesajdan sonra aradı beni havadan sudan konuştuk yarım saat kadar hiç ayrılığın konusu geçmedi.sonra yine mesajlaşmalar oldu ama soğuk yazıyo dediki aklım çok karşık seni kırmak istemiyorum ama nasıl olur bilmiyorum.istiyosan olur ama istemiyosan benim kırılcamı falan hiç düşünme dedim sonrasında 2-3 gün konuşmadık hiç sonra aradı görüşelim dedi ayrıldık diye içkiye başlamış onu öyle elinde içki şişesi görünce daha çok üzüldüm perişan olmuş o gün baya konuştuk sen beni çok kırdın her sorunda böyle bırakıp gitcenmi neden böyle yaptın diyo ama benim cevabım yok o an saçmalımışım çok pişman oldum ama o geri dönmüyo neyse işte bitti dedik zorla olmaz sonuçta.
sonrasında arkadaşım dediki bana hiç benim yüzümden içki içiyomuş diye üzülme zaten senle beraberkende içiyomuş dedi sevgilisi söylemiş onada biz sevgiliyken sevgilim o arkadaşımın sevgilisine demişki biz arkadaşlarla içiyoruz sende gel.bunu daha yeni söylüyo biz ayrıldık diye.bunu duyunca yalan söylemiş bana ilişkimiz boyunca içmiyorum diyerek diye düşündüm iyikide geri dönmemiş iyiki bitmiş dedim.
bunların üzerinden bi hafta geçti dün gece işte aradı teklifin hala geçerlimi ben aşkımı geri istiyorum dedi ben gülüyorum bi hafta önce bu cümleyi ben söylüyodum diye şimdiide ben söylüyorum senden kopya çektim sensiz olmuyo yürümüyo seni unutamıyorum dedi.sen biz beraberkende içiyomuşsun öyle duydum o yüzden teklifim geçerli değil dedim.kim söyledi onu beni içerkenmi görmüş içmiyodum dedi ama ben kim olduğunu söylemiyorum önemli değil kim olduğu dedim yüzleştir beni o kişiyle dedi.ısrarla içmiyodum diyo böyle olunca inandım çünkü herşeyini açık açık anlatan bi insan.ama diğeri neden öyle bişey söylüyo oda düşündürücü.şimdi biz barıştık bilmiyorum iyimi yaptım kötümü yaptım inş herşey iyi olur.sevrken ayrı kalmak çok acı

bencede severken ayrı kalmak çok acı.hakkında hayırlısı olsun.ben olsam bende yeniden bir şans verirdim,belki iyi olacak belki kötü olacak ama yinede ileride keşke dememek için barışırdım.iyi yapmışsın bence canım.inşallah çok mutlu olursunuzz

normalde kullanmıyo ama ayrıldık diye alkole vermiş kendini ama şu son bir haftada içmemiş içmeyincede sağlıklı düşünebiliyo tabi ayrı olmucanı oda anlıyo

bencede severken ayrı kalmak çok acı.hakkında hayırlısı olsun.ben olsam bende yeniden bir şans verirdim,belki iyi olacak belki kötü olacak ama yinede ileride keşke dememek için barışırdım.iyi yapmışsın bence canım.inşallah çok mutlu olursunuzz
sağol herkes mutlu olsun inşallah sevenlerin araına böyle ayrılıklar girmesin

Alkol alışkanlığı yoksa arada içiyorsa sorun yok.. sende fazla naz yapma.. çok naz aşık usandırır derler.. erkeklerde fazla kaprise naza gelemez.. mutluluklar..

ya abartı olmadıgı sürece kendini kaybetmiyosa bir erkegin içmesi okadarda büyük bir sorun deil bana göre..alkolik olmadıktan sonra sorun yok..belkide ayrıldıgınızı söyledigin arkadaşın acı çekme die böle bişey demiş olamazmı yani soguman için.. içsin bırak cnm arada bir içsin erkek dediğin içer ama üstüne basa bsa söliyim sınırı aşmadıkça zıvanadan çıkmadıkça kendini bildigi sürece içer..abartısını zaten kabul etmem bende.çok mutlu olun cnm bnm gerçekten severken ayrı kalmak çook acı..

bırakıp giden ben olduğum için naza kaprise yüzüm yok zaten.benim korkum alkolde değilde aslında onuda istemem ama ya eskisi gibi mutlu olamazsak diye korkuyorum..

Konuyu okudum ama büyütülecek bişey yok.
Sen adım atmışsın, bugün sinirli olabilir ama yarın mutlaka barışırsınız.
Sadece biraz SABIR :80:

bırakıp giden ben olduğum için naza kaprise yüzüm yok zaten.benim korkum alkolde değilde aslında onuda istemem ama ya eskisi gibi mutlu olamazsak diye korkuyorum..

olursunuzzz aranızda kapanmayacak sürekli gölge olacak bir sorun yaşanmamış ki eskisi gibi olmayasınız..kendini ilişkine ver ve bunları düşünme.düşünürsen asıl eskisi gibi olmaz.bunu kendi elinle yapma cnm..mutluluklar.

olursunuzzz aranızda kapanmayacak sürekli gölge olacak bir sorun yaşanmamış ki eskisi gibi olmayasınız..kendini ilişkine ver ve bunları düşünme.düşünürsen asıl eskisi gibi olmaz.bunu kendi elinle yapma cnm..mutluluklar.
moral veriyosun valla sağol:71:

Bence sen bu çocuğu sevmiyorsun sadece boşluktasın. Yine ayrılacağını düşünüyorum ben çünkü çelişkiler var kafanda yazdıklarından anladığım kadarıyla. Umarım mutlu olursun.

Sevindim ikinizin adına. Barışmışsınız mademi artık geçmişe bir sünger çekin ve önünüze bakın, bence ikiniz de birbirinizi bal gibi seviyorsunuz, belli. Bu durumda bulduğunuz mutluluğa ve birbirinize sarılıp devam edin derim. Mutluluklar. :34:

Sevindim ikinizin adına. Barışmışsınız mademi artık geçmişe bir sünger çekin ve önünüze bakın, bence ikiniz de birbirinizi bal gibi seviyorsunuz, belli. Bu durumda bulduğunuz mutluluğa ve birbirinize sarılıp devam edin derim. Mutluluklar. :34:
sağol canım mutluyuz biz iyiyiz:nazar: yarın görüşcez ilk defa :69:

Back