Karmakarışığım yardım edin kızlar..

zelal23

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
11
6
6
27
Kızlar merhaba 1.5 sene kadar beraber olup ayrıldığımız sevgilim bana mesaj attı hemde aradan 1yıl geçmiş olmasına ragmen.Hakkını helal et tarzında seylerdi.Sonra uzun uzun konusmaya basladık ıkımızde muzısyenız ve sureklı bırbırımıze muzıkten konular acıp konusma baslatıyoruz fakat her sey mukemmelken daha samımı olup , eski anılardan bahsederken bana birden benden sonra hıc dıkıs tutturamadıgını ve takıldıgı kızları anlattı sonra bana cok sey kattın tesekkur ederım sen benım olgunlasma evremdın dedi vs vs . Sonra ben gecmısten konusurken konuyu kapattı ve bosver ya takma sunun surasında kanka olmusuz tadını cıkaralım dedı. :0 ben sok oldum bende dedım kı kıısılıgım geregı eskı sevgılerımle kanka olmuyorum bılırsın dedım o da ya tabırı cızse dedım dedı ve guldu sonra konuyu degıstırdı.Su an hem uzgun hemde kızgınım.Bı seyler yapıyo dıyorum kı ha tamam barısıcaz bıde yaptıgı su seye bakın ya kafayı yıcem nolur bu meselelerden anlayayanız bana yardım etsınn

Klasik erkek kafası. Özlemiş senle konuşmayı yazmış. Sevgi aşk hissediyo mudur sanmam. Ama her erkek eski sevgilisini özler ilgisini özler muhabbetini özler. Yeniden ilişki istediğini sanmıyorum.

Eski sevgiliden yeni sevgili olmaz canım umutlanma boşver birleşseniz bile çok mutsuz olursun çeker gider hiç acımaz.

Kızların yazdıkları doğru kardeşim hiç yazma muhatap olur cvp verme, inan kıymetli sen olursun

kesinlikle konuyu uzatma en sonunda üzülen sen olursun.. geçmişi neden ayrıldıgınızı sana neler yaptıgını düşün. gerçekten seni isteseydi sensizken yaptığı seyleri paylaşmazdı en önemlisi bunca zaman sonra karsına cıkmazdı daha önce daha mantıklı bi şekilde seninle konuşurdu. uzatma zor olacak biliyorum ama cevap verme yazarsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…