Aslında mağdur edilen benim. Sonraki süreçte tabi mağduriyetimin hıncımı çıkarmak için sataşıp durdum ama içim soğumadıKarşıdaki insan tamamen mağdur durumda olsaydı ahı tutabilirdi de siz karşılıklı olarak birbirinizi mağdur etmişsiniz. O yüzden hiçbir şeyin yolunda gitmemesinin nedenini bu duruma yormayın.
İşte birlikte yaşadığımız acılar vs vs birbirimizin ahını aldıkKarma borç derken ? Maddi mi manevi mi diyorsunuz
Bana 20’li yaşlarımı borçlu,İşte birlikte yaşadığımız acılar vs vs birbirimizin ahını aldık
Yetim doyurup , giydir. karma mi bilmem ama negatif enerjin de hayatını bu hale getirmiş olabilir.Karma borcum var. Eski ilişkimde birbirimizin çok hakkına girdik. Yanımızda ailelerimizi de perişan ettik. 8 sene geçti ikimizde bi halt yapamadık. Tabi süreç içerisinde birbirimize etmediğimiz hakaret kavga kalmadı (ayrı olsak bile ara ara ben ona sataştım, o bana) aslında sevdik birbirimizi ama sonra bana yaşattıklarını affedemedim o da aksine beni suçladı yaşadıklarımızdan. Diyemem ki ikimizden biri suçsuz. Ikimizinde hataları var o benim çok ahımı aldı çok üzdü ağlattı, hayatımı mahvetti. O kendi hayatını yaşayınca tabi Ben de intikam ateşiyle hep canını yakmaya çalıştım derken.. bugün 8 sene geçmiş iki yaralı insanız. O benden nefret ediyor. sanırım ona daha kolay geldi nefret etmek vicdan yükünü hafifletmek için. Dedim gel artık bitsin bu karma borçu hakkım helal sana, bana senin iki yakan bi araya gelmesin dedi sanki ben ona bişey yapmışım gibi.. narsist adam. Para pul içinde yüzüyor, benim maaşımı aşşalıyor öyle bir it düşünün…. Benim kazandığım parayı bir gecede iddiaya basıyormuş. Narsistliğine örnek vermek istedim. İşte böyle. Ama ben artık mutlu olmak istiyorum. Yolunda gitmiyor hiç bişey. Karma borçu nasıl ödenir?
Bana 20’li yaşlarımı borçlu,
Bana 14 şubatlar borçlu,
beni yarım bıraktı
Beni kimsesiz bıraktı
Bana bir hayat borçlu
Sizin bence duygusal anlamda psikolojiniz sağlıklı değil. (Bir önceki konuya istinaden böyle bir vibe verdiniz bana..) Bir boş kalıp nefes alın, bi uzaktan bakın kendinize, hayatınıza.Karma borcum var. Eski ilişkimde birbirimizin çok hakkına girdik. Yanımızda ailelerimizi de perişan ettik. 8 sene geçti ikimizde bi halt yapamadık. Tabi süreç içerisinde birbirimize etmediğimiz hakaret kavga kalmadı (ayrı olsak bile ara ara ben ona sataştım, o bana) aslında sevdik birbirimizi ama sonra bana yaşattıklarını affedemedim o da aksine beni suçladı yaşadıklarımızdan. Diyemem ki ikimizden biri suçsuz. Ikimizinde hataları var o benim çok ahımı aldı çok üzdü ağlattı, hayatımı mahvetti. O kendi hayatını yaşayınca tabi Ben de intikam ateşiyle hep canını yakmaya çalıştım derken.. bugün 8 sene geçmiş iki yaralı insanız. O benden nefret ediyor. sanırım ona daha kolay geldi nefret etmek vicdan yükünü hafifletmek için. Dedim gel artık bitsin bu karma borçu hakkım helal sana, bana senin iki yakan bi araya gelmesin dedi sanki ben ona bişey yapmışım gibi.. narsist adam. Para pul içinde yüzüyor, benim maaşımı aşşalıyor öyle bir it düşünün…. Benim kazandığım parayı bir gecede iddiaya basıyormuş. Narsistliğine örnek vermek istedim. İşte böyle. Ama ben artık mutlu olmak istiyorum. Yolunda gitmiyor hiç bişey. Karma borçu nasıl ödenir?
Bana 14 şubatlar borçlu,
beni yarım bıraktı
Beni kimsesiz bıraktı
Bana bir hayat borçlu
ziraat yada vakifbanktan. Karma borçu nasıl ödenir?
Bu nasıl bir edebiyat parçalamak böyleKarma borcum var. Eski ilişkimde birbirimizin çok hakkına girdik. Yanımızda ailelerimizi de perişan ettik. 8 sene geçti ikimizde bi halt yapamadık. Tabi süreç içerisinde birbirimize etmediğimiz hakaret kavga kalmadı (ayrı olsak bile ara ara ben ona sataştım, o bana) aslında sevdik birbirimizi ama sonra bana yaşattıklarını affedemedim o da aksine beni suçladı yaşadıklarımızdan. Diyemem ki ikimizden biri suçsuz. Ikimizinde hataları var o benim çok ahımı aldı çok üzdü ağlattı, hayatımı mahvetti. O kendi hayatını yaşayınca tabi Ben de intikam ateşiyle hep canını yakmaya çalıştım derken.. bugün 8 sene geçmiş iki yaralı insanız. O benden nefret ediyor. sanırım ona daha kolay geldi nefret etmek vicdan yükünü hafifletmek için. Dedim gel artık bitsin bu karma borçu hakkım helal sana, bana senin iki yakan bi araya gelmesin dedi sanki ben ona bişey yapmışım gibi.. narsist adam. Para pul içinde yüzüyor, benim maaşımı aşşalıyor öyle bir it düşünün…. Benim kazandığım parayı bir gecede iddiaya basıyormuş. Narsistliğine örnek vermek istedim. İşte böyle. Ama ben artık mutlu olmak istiyorum. Yolunda gitmiyor hiç bişey. Karma borçu nasıl ödenir?
Bana 14 şubatlar borçlu,
beni yarım bıraktı
Beni kimsesiz bıraktı
Bana bir hayat borçlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?