Me gibi bilinçler? Çok gizemli yazmışsınızKarma sebep sonuç yasasıdır. İlahi adaletle aynı anlama gelir. Muazzam işleyen bir sistemdir. Yere çöp atmanın bile bir karması vardır.
Ve karma borcu sadece ve sadece eylemle ödenir. Yani sizin borç sandığınız olay, sizin karma temizliğiniz bile olabilir. Bu, birkaç olasılıktan sadece biri. (ben kimseye bir şey yapmadım demeyin işte bu kısmı burada açıklayamıyorum).
Ayrıca görevi biten kişi hayatınızdan çıkar. Siz onu bunu suçlayarak hiçbir yere varamayacağınız gibi, bu olaydan ders almadığınız takdirde emin olun daha sert bir olayla karşılaşmanız da mümkündür. Siz bu konuda neyi yanlış yaptınız mesela? Nelere izin vermemeniz gerektiği halde siz izin verdiniz? Vs. Vs. Kendinizi sorgulayın başkasını suçlamadan önce.
Sistemde iyi kötü yoktur sadece plan vardır. Yazmak istediklerim bu kadar değil ama maalesef bazı bilinçler yüzünden daha fazla yazmak istemiyorum.
niye magdur olasin ki?Aslında mağdur edilen benim. Sonraki süreçte tabi mağduriyetimin hıncımı çıkarmak için sataşıp durdum ama içim soğumadı
Karma borcum var. Eski ilişkimde birbirimizin çok hakkına girdik. Yanımızda ailelerimizi de perişan ettik. 8 sene geçti ikimizde bi halt yapamadık. Tabi süreç içerisinde birbirimize etmediğimiz hakaret kavga kalmadı (ayrı olsak bile ara ara ben ona sataştım, o bana) aslında sevdik birbirimizi ama sonra bana yaşattıklarını affedemedim o da aksine beni suçladı yaşadıklarımızdan. Diyemem ki ikimizden biri suçsuz. Ikimizinde hataları var o benim çok ahımı aldı çok üzdü ağlattı, hayatımı mahvetti. O kendi hayatını yaşayınca tabi Ben de intikam ateşiyle hep canını yakmaya çalıştım derken.. bugün 8 sene geçmiş iki yaralı insanız. O benden nefret ediyor. sanırım ona daha kolay geldi nefret etmek vicdan yükünü hafifletmek için. Dedim gel artık bitsin bu karma borçu hakkım helal sana, bana senin iki yakan bi araya gelmesin dedi sanki ben ona bişey yapmışım gibi.. narsist adam. Para pul içinde yüzüyor, benim maaşımı aşşalıyor öyle bir it düşünün…. Benim kazandığım parayı bir gecede iddiaya basıyormuş. Narsistliğine örnek vermek istedim. İşte böyle. Ama ben artık mutlu olmak istiyorum. Yolunda gitmiyor hiç bişey. Karma borçu nasıl ödenir?
Bana 20’li yaşlarımı borçlu,
Bana 14 şubatlar borçlu,
beni yarım bıraktı
Beni kimsesiz bıraktı
Bana bir hayat borçlu
Neyin karması? İlişkiniz yürümemiş sonlandırmışsınız. Son derece basit.?Karma borcum var. Eski ilişkimde birbirimizin çok hakkına girdik. Yanımızda ailelerimizi de perişan ettik. 8 sene geçti ikimizde bi halt yapamadık. Tabi süreç içerisinde birbirimize etmediğimiz hakaret kavga kalmadı (ayrı olsak bile ara ara ben ona sataştım, o bana) aslında sevdik birbirimizi ama sonra bana yaşattıklarını affedemedim o da aksine beni suçladı yaşadıklarımızdan. Diyemem ki ikimizden biri suçsuz. Ikimizinde hataları var o benim çok ahımı aldı çok üzdü ağlattı, hayatımı mahvetti. O kendi hayatını yaşayınca tabi Ben de intikam ateşiyle hep canını yakmaya çalıştım derken.. bugün 8 sene geçmiş iki yaralı insanız. O benden nefret ediyor. sanırım ona daha kolay geldi nefret etmek vicdan yükünü hafifletmek için. Dedim gel artık bitsin bu karma borçu hakkım helal sana, bana senin iki yakan bi araya gelmesin dedi sanki ben ona bişey yapmışım gibi.. narsist adam. Para pul içinde yüzüyor, benim maaşımı aşşalıyor öyle bir it düşünün…. Benim kazandığım parayı bir gecede iddiaya basıyormuş. Narsistliğine örnek vermek istedim. İşte böyle. Ama ben artık mutlu olmak istiyorum. Yolunda gitmiyor hiç bişey. Karma borçu nasıl ödenir?
Bana 14 şubatlar borçlu,
beni yarım bıraktı
Beni kimsesiz bıraktı
Bana bir hayat borçlu
Sen yapismissin sana hiçbir şey borçlu değilKarma borcum var. Eski ilişkimde birbirimizin çok hakkına girdik. Yanımızda ailelerimizi de perişan ettik. 8 sene geçti ikimizde bi halt yapamadık. Tabi süreç içerisinde birbirimize etmediğimiz hakaret kavga kalmadı (ayrı olsak bile ara ara ben ona sataştım, o bana) aslında sevdik birbirimizi ama sonra bana yaşattıklarını affedemedim o da aksine beni suçladı yaşadıklarımızdan. Diyemem ki ikimizden biri suçsuz. Ikimizinde hataları var o benim çok ahımı aldı çok üzdü ağlattı, hayatımı mahvetti. O kendi hayatını yaşayınca tabi Ben de intikam ateşiyle hep canını yakmaya çalıştım derken.. bugün 8 sene geçmiş iki yaralı insanız. O benden nefret ediyor. sanırım ona daha kolay geldi nefret etmek vicdan yükünü hafifletmek için. Dedim gel artık bitsin bu karma borçu hakkım helal sana, bana senin iki yakan bi araya gelmesin dedi sanki ben ona bişey yapmışım gibi.. narsist adam. Para pul içinde yüzüyor, benim maaşımı aşşalıyor öyle bir it düşünün…. Benim kazandığım parayı bir gecede iddiaya basıyormuş. Narsistliğine örnek vermek istedim. İşte böyle. Ama ben artık mutlu olmak istiyorum. Yolunda gitmiyor hiç bişey. Karma borçu nasıl ödenir?
Bana 14 şubatlar borçlu,
beni yarım bıraktı
Beni kimsesiz bıraktı
Bana bir hayat borçlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?