- 27 Haziran 2018
- 1.129
- 1.753
- 83
- Konu Sahibi Hayalkfls35
Hamilemisiniz şimdi
Henüz olmadı, deniyoruz hayırlısıyla Rabbim verirse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilemisiniz şimdi
Aileler için evet cocuk yapılmaz,, peki kariyer neden yapılır sizce okudugumuz için yapılmazsaAileler için çocuk, 5 yıl üniversite okudunuz diye de kariyer yapılmaz. Hayat geçiyor, saniyeleri bile değerlendirmek gerekiyor. Yerinizde olsam çoktaaan açık üniversiteye kaydolmuştum atama beklerken. Çocuğuda düşünüyorsanız evlilik süresince işe başlamadan yapmak daha mantıklı. Çocuğunuzu kendiniz büyütürsünüz en azından.
Kariyer dediğimiz şey maddi karşılığı olan, genelde sevdiğimiz, ilgi duyduğumuz alanlarda gösterdiğimiz başarıdır. Sizi tatmin eden başarı anlayışı bu ise, çalışmak için okursunuz ve kariyer yaparsınız. “E madem okuduk, çalışalım”ın uzun ömrü yok bence.Aileler için evet cocuk yapılmaz,, peki kariyer neden yapılır sizce okudugumuz için yapılmazsa
Olur inşallahHenüz olmadı, deniyoruz hayırlısıyla Rabbim verirse.
çok teşekkür ederim..Siz güzel örneksiniz bence bu sayfa da başarı hikayesi olarak yer almalı böyle hayatlar hem umut hemde teşvik adına.
vaktiniz oldugumda özetini okumak isterim . Zorlukla karşılaştgnzda ne düşündügnz de topladıgınızı falançok teşekkür ederim..
Çok mücadele verdim inanın.
Burda ara ara motive etmek için yazıyorum konulara yüzeysel ama uzun uzun eger isterlerse yazarım o süreçleri.:)
Cesur secimler peki iyi ki diyor musunuz? Kaygıdan nolur napcagım diye düşünmekten yüreğimin sesini kapattım sanki.
Asla aşağılama değil, dünyanın en zor mesleği ev hanımlığı ve gerçekten en zor yaşam biçimi annelik ama, karşılığında maddi gelir yok ise kayda değer görülmüyor ki.
Çocuk yapacaksanız 2 senenizi yok sayın. Bakıcı vs olsa bile size çok ihtiyaç duyduğu bir dönem olduğu için yorucu oluyor. İş bulma şansınız yoksa çocuk da istiyorsanız yapın aradan çıkmış olur ama unutmayın evde oturup çocuk bakmak daha önce çalışmış veya çalışmayı çok isteyen kadınlar için bunaltıcı olabiliyor. Ben bir hayli zorlandım. Büyüdükçe daha kolaylaşıyor her şey.
Bu sekil de hayat gecmiyor. Her gun aynı gun. Çıkar yol bu bana göre de . Geri istanbul aTasinin bence cok beklemissiniz 2 yil
Benim de ödeniyor ama maaş kısmı yokBen de evdeyim. Eşim sigorta ödüyormuş bana 6 senedir geçtiğimiz baharda haberim oldu. Evde çalışıyormuşum
Benim de ödeniyor ama maaş kısmı yok
Benim de eskiden harcamamın ucu bucağı ya da hesabı olmazdı, yazdan beri çok cuzi bir şey hesabıma yatıyor o kadar.Son 6 aydır neden bilmiyorum ben de net bir para almıyorum. Normalde aylık bir gelirim olurdu. Son dönemlerde çok şehir dışına çıktım ettim, düzenim mi bozuldu ne.
Ayni durumdayiz 2 bucuk yilxir evliyim cocuk mu is mi die dusunyrm korunmuyoruz 4 aydir olmadi bnde3 aydir is aramaya basladim hangisi once gelirse basim gozum ustune. Bende 28 yasindaym . bnece bi is ara bulursanda calis iki uc ay calis korunmayi birak hamile kalirsan ne ala doguma kdr calis . hem sigortadan faydalanirsin. Kalamazsancalismayadevm ekonomik ozgrlk gibisi yok. Is bulamaz hamile kalirsan da zaten kismet ben oyle yaptim suandasana anlattgm gibi bakalm zaman ne gosterecek.28 yaşındayım. Cocuk olunca bakacak babanne anneanne yakında yok malesef. Çalışsam da büyük bölümü bakıcı ya gidecek. Belki de hepsi malum başlangıç asgari ücretler..
Benim de eskiden harcamamın ucu bucağı ya da hesabı olmazdı, yazdan beri çok cuzi bir şey hesabıma yatıyor o kadar.
Bari asgari ücret alayım diyorum, zam oranları belli olunca müzakereye oturacağım