- 27 Temmuz 2017
- 150
- 45
- 28
- Konu Sahibi Hayalkfls35
-
Bende şaşkınım nasıl denk gelmediğineYaşın kaç Canım iki yoldur nasıl iş denk gelmedi ki çocuğun olunca da çalışabilirsin istiyorsan çocuk yap işin nezaman olacağı belli degil
Kısmet canm tam hamile kalırsın iş çıkar genelde böyle olur Esin el konuş iki yıl olmuş çocuk için çok da geç kalma derinBende şaşkınım nasıl denk gelmediğine
Gecen yıl kpss ile gecti. Umdugumdan düşük geldi hoş yüksek de alsam alımlar da yok da.Kpssyle atanabileceginiz bir bolum ise sinava calismayi dusunmez misiniz? Kosgebin girisimcilik kurslari da var eger kendi isinizi kurma planiniz varsa faydalanabilirsiniz. Dikise hevesiniz varsa halk egitimlerde dikis ve tasarim kurslari var oralarda kendinizi geliştirip is kurabilirsiniz. Kisacasi elinizdeki imkanlari en iyi siz bilirsiniz
Burda kira derdimiz olmaz diye bende gelmiş bulundum bilseydim imkansızlıklar diyarı oldugunu... Kımıldamazdım eski düzenim denEşiniz daha büyük bir yere tayin istesin.
İdeal olan 2 yıl dolunca mıdır cocuk için pekiKısmet canm tam hamile kalırsın iş çıkar genelde böyle olur Esin el konuş iki yıl olmuş çocuk için çok da geç kalma derin
Kariyer demeye geldim ben
Rızık artarmış evet böyle hikayelerde var.Kısmet canm tam hamile kalırsın iş çıkar genelde böyle olur Esin el konuş iki yıl olmuş çocuk için çok da geç kalma derin
Çocuğunuza iyi bir gelecek sunmak için kariyer eşinize bağımlı kalmamak için kariyer, illa kariyer yani.Benim de önceliğim o da. Olmayınca da
tek başına büyütmek, hayalleri kırık anne olmak altından kalkarmıyım bilmiyorum güçlü hayatın içinde olan anne modeli olmak isterim ona. Endişem bu ara her konu üzerinde arttı zaten. Gelecege cok kafa yormamalı akışa bırakmalı sanırımÇocuk istiyor musunuz bence o konuya odaklanın siz. Zira endişeli gibisiniz. Yaşınız da küçük değilmiş ama istiyorsanız beklemeyin.
İşi şu anda bulabilen yok, insanlar işten atılıyorlar. Maalesef durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?