• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karısına doğum yaptıran erkek doktoru vurdu

şeriat kuranın emirleridir.

mesela eşim benden sonra 3 kadınla daha evlenirse ben razı olmak zorundayım .

çünkü kuranın emri ve ben müslümanım. öyle mi yani mantıken.doğru mu anladım.

Şeriat kanunu hakkında birşey bilmediğiniz açık sacmalamanin bir alemi yok.elin manyağı bunu dini gereği mi yaptı her gerizekaliyi!!! Arabistanlı diye normal mi karsiliyosunuz.dinimizde mecburiyet varsa haram değildir.hele sağlık konusunda kadın dr yoksa erkek dr a gidilmesi gerekiyorsa hiçbir günahı yoktur.tek derdiniz malzeme bulmak di mi yemezler.....
Ben şeriat kanunu hakkında bilgiye sahibim cümle kurabilen herkes atlamasın benim mesajıma lütfen saçmalayan da sizsiniz. Bu ülkede asıl istenen şeriat kanunu adı altında reis kanunlarıdır reisin müridleri de ayakta beklemektedir. Rica ediyorum alıntı yapıp durmasın kimse laf anladığınız yok boşa uğraştırmayın insanı

Şeriatı çok bilirler kız çocuklarını okutmazlar, sonra da karısına erkek doktor bakınca doktoru döverler. Bu zihniyetler ne demeye evlenip çocuk yaparlar bilmem. Sabah sabah :KK67:

Neyi küçümsedim ben pardon celismeyin lütfen şeriat şeriat deyip uygulandığı konuya da cahillik demeyin.
uygulandığı nokta değil bu şeriata göre sağlık konusunda haram yoktur zaruri durumda kadın erkek doktora muayene olabilir .. Bilip bilmeden atlamayıın..

Şeriata göre kocası buna müsaade etmemişse vardır. Savunmak için savunmuşsunuz ama olmamış
şeriat kocanın kanunu değil koca izin vermediyse muayene edemez diye bişeyde yok bilmediğiniz konuda bu kadar ısrarcı olmayın da bilmediğiniz ortaya çıkmasın bari .. Şeriatı bilmiyorsunuz kafadan atma yorumlarla güya şeriatı küçümseyeceksiniz ama tek küçülen sizsiniz..

uygulandığı nokta değil bu şeriata göre sağlık konusunda haram yoktur zaruri durumda kadın erkek doktora muayene olabilir .. Bilip bilmeden atlamayıın..
Sabah sabah terbiyeni takın insanı çileden çıkarmayın. Neyi biliyorsun sen zaruri durum nedir bayan doktor varmış kocası istememiş erkek doktoru buradaki zaruret nedir bayan doktor yoktur mecburen girmiştir. Savunmak için savunuyorsunuz ben size mi yazdım ne hücum şebeke suyunuza trollük mü katıyorlar nedir alıntı yapıp durmayın laftan anladığınız da yok uğraştırmayın beni

şeriat kocanın kanunu değil koca izin vermediyse muayene edemez diye bişeyde yok bilmediğiniz konuda bu kadar ısrarcı olmayın da bilmediğiniz ortaya çıkmasın bari .. Şeriatı bilmiyorsunuz kafadan atma yorumlarla güya şeriatı küçümseyeceksiniz ama tek küçülen sizsiniz..
Ağzını topla diyeceğim de çok dağılmış zor olur bırak dağınık kalsın

bence kavga etmeden de tartışabiliriz.

ne şeriat ne de laiklik kimsenin tekelinde değil bu yüzden sakin olmalıyız.

mantıken bir soru sordum cevap alamadım yukarıda.

eşim kurana göre benden başka 3 kadın daha alırsa tavrımız ne olmalı kadın olarak.

neden kimse cevap vermiyor.şeriat diyenler lütfen bekliyorum.

eşim kurana göre benden başka 3 kadın daha alırsa tavrımız ne olmalı kadın olarak.

Şafii ilmihali ne göre eşin eşit davranma şartı ile evlenenbilir misal dört ayrı oda her gece biri ile eşit sevgi eşit sosyal statü
var artık sen düşün
(Bu dini yorum:sus:)

eşin 3 kadın alırsa ve sen razı değilsen o kadınlar ona helal olmaz
sen razı olduğun sürece eşin üstüne eş alabilir
ben böyle biliyorum..

Şafii ilmihali ne göre eşin eşit davranma şartı ile evlenenbilir misal dört ayrı oda her gece biri ile eşit sevgi eşit sosyal statü
var artık sen düşün
(Bu dini yorum:sus:)

mezhep ya da ilmihal ile cevap beni tatmin etmez.

kuran ve hadis yeterli.

Aynı ülkede kızın biri ölmüştü, kadın doktor yok diye. Şimdi şeriat hangisi?
Sağlık durumunda izin var mı? Yoksa kısa yoldan ölüm mü?

hanımefendi azıcık mantık azıcık zeka
ben imam mıyım hoca mıyım
sıradan bir vatandaşım ne bilgimle sizinle tartışacağım
bir burası bir tartışma programı mı
iki ben yetkin bir din alimi miyim
ben sıradan bir insanım bilgilerimle sizi aydınlatamayacağım çünkü yetkin değilim boş boş da konuşamam duyduğumu söyledim
ister inan ister inanma ister destekle ister destekleme zerre umrumda bile değil
ateşli bir tartışmada olduğumu ise siz çıkarım yapmışsınız

Kadinin rizasi olmalı smdi uzun uzun yazmk isterdim dun de istemistim ama soru artik o kadr bilindik ve sikici ki cok eslilik hakkinda etraflica arastrma yapabilirsnz peygambermz sav neden cok eslilik yapmis ve hangi durumlarda izin verilmiş oyle her musluman erkk birakin üçüncüyü ikinciyi bile alamaz cok zort sartlari var o sizn duydugunz bildiginz onune geleni nefsi icin es diye alanlar varya onlarla ehli sunneti mukayase bile edemezsinz. cevabini burda arama cok saglikli olmaz cunki ortam tartisma ortamina dönüştü
Birde seriat diyenler demissinz yani kuran diyenler demeye geliyor musluman misinz??? Bu soruyu sormktan hic hoslanmam ama evinizde kurani kerim varsa mealli okuyabilirsin arastirablirsnz madem bu kadr merakiniz var bu konuda
Galiba esinz niyetli baska bir hanim almaya
Cok sukur cevremde onca erkk musluman es dost var hic ikinci esi olan gormedim..
Ama tanzanyali burda okuyan bir arkdsmz vardi musluman tip fakultesini bitrdi ulkesine dondugunde iki evlilik yapacagini soylerdi hepp oralarda yayginmis sanırım smdi arada bir konusyrz bir evlilik yapti ikinciyi sorduğumuzda aman aman diyor :-)

Back