Karışık

oylesineiste

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
1
0
1
Herkese selam, kafam bir konuda çok karışık yazmak istedim fikir verirseniz çok sevinirim.

20 yaşındayım, 11 aydır ilk defa hayatımda biri var. Şu ana kadar sevgilimle cinselliğe dair herhangi bir şey konuşmadık.Ben bazı şeylerin evliliğe özel olması gerektiğini düşünüyorum ama hiç konusu açılmadığı için böyle düşündüğümü bilmiyor. Arada cinsel şakalar yaptığında gülüyoruz, bazen ben de yapıyorum ama o bazen çirkinleşiyor bu da beni tedirgin ediyor. Güven duygumu sarsıyor

Farklı şehirleri gezmeye gittiğimiz zamanlar da oldu ama hep ayrı kalıyoruz. Benim içime sinen şimdilik böyle olması. Şimdiye kadar hiç beraber kalalım gibi bir şey dememişti. Geçenlerde gelecek için yaptığımız bir planda da acaba beraber mi kalsak dedi. Daha cinselliğe dair hiç konuşmuş olmadan birbirimizin fikirlerini bilmeden beraber kalmak bana mantıklı gelmiyor. Ama bunları nasıl konuşacağız onu da bilmiyorum.

Bir yandan kafam da karışık beraber kalmayı kafamda çok mu büyütüyorum acaba?

Son düzenleme:
Rahatsız hissettiğin, içine sinmeyen bir şeyi yapma. Evlilik öncesi cinsellik istemiyorsan bunu sevgiline söyle. Ayrıca ailene sevgilimle ayrı eve çıkmayı düşünüyorum mu diyeceksin ? Ailen nasıl insanlar ? Muhafazakar yapıda mi ?

Cinsellik üzerine şakalar yaptığında gülersen, tepkini belli etmezsen, üstüne bi de kendi düşüncelerini ifade etmezsen beklediğin gibi olmaz zaten hiçbirşey..
Madem belli bir düşüncen var, kendini ifade et çizgini çek. Karşı tarafta nerede duracağını bilir

Cinsellik istemesi neden güven duygunu sarsiyor ki ? Tam net olarak düşüncelerini paylaş saygı duymazsa ayrıl. Ayağına top gelmiş değerlendir. Ben evlenmeden böyle şeyler yaşamak istemiyorum senden de saygı duymani bekliyorum de. Sadece sariliriz derse inanma sarılarak kalmiyorsun sınırıni zorlarsa da birbirimize uygun değiliz de bitir.

Tatilde birlikte kalmanız sevişmek zorunda olduğunuzu göstermez ama hiç cinsellik yaşamdan da evlenmek aşırı riskli bence. Belki tek uyumunuz, ten cekiminiz olmayacak? Bir ilişkide tensel çekim ve uyum çok önemlidir ve bu konuları açıkça rahatlıkla konuşabilmeniz lazım. 11 ay az değil.

Bunda güven duygunu sarsacak bir durum yok. Birlikte olduğun erkeğin seni arzulaması doğal. Eğer ilişkiniz içinde güven duygunu sarsacak geçerli nedenler yoksa ve güveniyorsan herşey yolundaysa cinsellik istemesi normal bir şey. Seni arzulamayıp başkasını mı arzulasın yani. Tabi ki o kişi sen olacaksın. Ama sen evlilik öncesi istemiyorsan bunu oturup konuşmalısın. Erkek ister hayır demez. Ama sen istemiyorsan saygı duyup duymadığı önemli. Saygı duymuyorsa bu güven sarsıntısını o zaman değerlendirirsin. Ayrıca birlikte kaldığınız yerde bacı kardeş gibi takılmanız çok zor. Bu durum sadece onun için değil senin içinde zor. Birlikte kaldığınız zaman işi oraya götürmeyi deneyecektir. Bununda farkında ol. Ben kendimi tutarım diye de kendine çok güvenme. Birliktelik istemiyorsan aynı oda da kalma.

Son düzenleme:
İstemiyorsan net ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…