Herkese selam, kafam bir konuda çok karışık yazmak istedim fikir verirseniz çok sevinirim.
23 yaşındayım, 6 aydır ilk defa hayatımda biri var. Şu ana kadar sevgilimle cinselliğe dair herhangi bir şey konuşmadık.Ben bazı şeylerin evliliğe özel olması gerektiğini düşünüyorum ama hiç konusu açılmadığı için böyle düşündüğümü bilmiyor. Arada cinsel şakalar yaptığında gülüyoruz, bazen ben de yapıyorum ama o bazen çirkinleşiyor bu da beni tedirgin ediyor. Güven duygumu sarsıyor
Farklı şehirleri gezmeye gittiğimiz zamanlar da oldu ama hep ayrı kalıyoruz. Benim içime sinen şimdilik böyle olması. Şimdiye kadar hiç beraber kalalım gibi bir şey dememişti. Geçenlerde gelecek için yaptığımız bir planda da acaba beraber mi kalsak dedi. Daha cinselliğe dair hiç konuşmuş olmadan birbirimizin fikirlerini bilmeden beraber kalmak bana mantıklı gelmiyor. Ama bunları nasıl konuşacağız onu da bilmiyorum.
Bir yandan kafam da karışık beraber kalmayı kafamda çok mu büyütüyorum acaba? Ailemin böyle bir şeyi onaylayacağını düşünmüyorum gizli saklı da gitmek istemem. Konuyu onlara açmalı mıyım?