karışık türden kitaplarım 3 TL den başlayan fiyatlarla!/tekrar konu

Akuamarin10

Atesle suyun harmonisi
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.840
493
163
Balikesir
merhaba kızlar kitap fiyatlarını baya uygun tuttum kitapların durumlarını yanlarına yazdım..bunların dışında dini,tarihi ,bolca kişisel gelişim,kuantum üzerine kitaplar mevcuttur çok fazla olduğu için yazamıyorum siz sorun söyleyim resim sonra yükleyebilirim beğendiğiniz olursa..

1.ölü ozanlar derneği-iyi durumda-4 tl
2.adım adım evlilik-özcan göknar 4 tl
3.kardeşim rüzgar kardeşim deniz-jose maurode -5 tl sıfır gibi
4.bir çift yürek.inci aral-sayfaları saramış eski basım 3 tl
5.ölü erkek kuşlar eski basım sayfalarında sararma var 3 tl
6.sadece aptallar 8 saat uyur-iyi durumda tertemiz4 tl
7.hayatımızın amacı(hayatınızın amacı doğum tarihinizde gizlidir).4 tl
8.ilişkilerin pin kodu-4 tl iyi durumda
9.kaderin pin kodu-5 tl iyi durumda
10.aşk-elif şafak-3 tl:kapağın arkasında büyükçe bir mürekkep lekesi var ama okumaya mani değil onun dışında temiz zaten o yüzden 3 tl.
11.allah de ötesini bırak.uğur koşar-altı çizili cümleler dışında gayet iyi.temiz durumda.6 tl
12.yüzleşme-uğur koşar-4 tl gayet iyi sıfır gibi.
13.sağlıklı yaşa kariyerin olsun.4 tl gayet iyi durumda.

kardeşim rüzgar kardeşim deniz,bir çift yürek,ölü erkek kuşlar,aşk,allah de ötesini bırak,yüzleşme ,sağlıklı yaşa kariyerin olsun,sadece aptallar 8 saat uyur .bu kitaplar duruyor mu?almak istiyorum.ayrıca bunlar dışında diğer konudaki kitaplarınızı da sormuştum .onlar duruyorsa onlarıda istiyorum ve satılık kitap listenizi rica ediyorum özelden cevap yazabilirsiniz.

üzgünüm bahsettiğiniz kitaplardan sanırım bir çiftyürek ve ölü erkek kuşlar var elimde sadece onlarda eski basım biraz yıpranık durumda ama onun dışında diğer siteden bakabilrsiniz yeni ilanlarıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…