- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
- Konu Sahibi Sabr-Sukur-Dua
-
Tesekkur ederimEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Bi hışımla acmıcam die gelmistim burayaKonunu açmasaydın bu muhteşem pizzana haksızlık olurdu ellrine sağlık muhteşem görünüyor
Tesekkurler canim❤Çok güzel görünüyor, eline emeğine sağlıkbu arada bir oyunu bana vermişsin teşekkür ederim
Çok güzel olmuş gerçektenBi hışımla acmıcam die gelmistim buraya
Tesekkur ederim canim❤
Saol canım :)Çok güzel olmuş gerçekten
Dilimli fotoğraflar da vardı ama bütün hali güzel görünüyor diye bunu istemiştimTesekkurler canim❤
Rica ederim, keske dilimlide cekseydin ne kacirdilar gorselerdicok severim sende guzel yapmissin
Dilimli fotoğraflar da vardı ama bütün hali güzel görünüyor diye bunu istemiştimTeşekkür ederim, senin beğenin yeter
Hamuru cok basarili oluyo, dene mutlakaEllerine sağlık ben pek beceremiyorum pizzayı bu sefer senin tarifle deneyim bakalım başarılar
Varmis, sen biskuvi pastamiydin die gidip bakim dedim dilimli goremedim. Simdi var diince bida baktim bekledikce acildilar
Butun hali bi ayri guzel ztn
3 ayri yer kurup istedigim gb cekemedikce geldilerBu pizzanın neyini beğenmedin anlamadım
Masterchefte Furkan var hani pürmüz Furkan diyorlar o geldi aklımaHamuru cok basarili oluyo, dene mutlaka
Labneden sanirim koseler bi ayri kizardi ama olsun, fürbüzlemisim gb bakın
Bende ondan esinlendimMasterchefte Furkan var hani pürmüz Furkan diyorlar o geldi aklımaben de labne ile denerim beğendim kenarları güzel duruyor ilk fırsatta deniycem inşallah
Cidden çok iyi duruyor iyi ki açtın konuyu yazık olurdu yoksaBende ondan esinlendim
Tesekkur ederim canim, sizin icin actim. tam destekCidden çok iyi duruyor iyi ki açtın konuyu yazık olurdu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?