Karışık durumlar

Sizlerden fikir almak istedim adam sizin gibi dusunuyosa bide kendi basina bu olay geldiyse gercekten barismak istiyo mudur yani..

Hatalisin. Hatan yüzünden kocanı aldatmış durumuna gelmen normal. Senin hatan, kocanın hatasından fazla.

Neden istihbarata başladınız? Güvenmiyorsaniz ayrılsaydiniz o zaman?

Arkadaş denen yaratık nasıl bir leşmiş. Resmen sizinle bir şeyler yaşamak için ortalığı karıştırmış. Size daha ilk mesaj attığında adamı engellemeniz ve eşinize söylemeniz gerekirdi. İğrenç. Saf mısınız? Nasıl böyle birine güvendiniz? Eşiniz ve bu adamla yüzleşin. Size zaten mesaj attıysa elinizde kanıtlarınız vardır. Sonra da ayrılacaksanız ayrılırsınız ama siz de eşiniz de evliliği anlamamışsınız. Eşinizin sizin veya bir başka kadının hakkında konuşması da mantıklı değil. Konu fake değilse çok saçma geldi.

Eşin haksız olabilir de. Sizin yaptığınız normal değil. Arkadaşının ilgisi olduğunu bile bile ispiyonlamasını beklemişsiniz. Ben öyle bir şey hissetsem karşı karşıya bile gelmem o adamla..

Bence baris aldatmadiysa

Çünkü erkekler bir araya gelince genelde spor oyun ve Belden assagi muhabbeti yapiyor hiyarlar esimin var bir gurubu bir iki tane bekar olanlar hep seksi kizlarin oldugu videolar atiyo igrenc bir muhabbet dönüyor bende goruyorum bazen kusasim geliyo ama karismiyorum tiktok videolari genelde salla boswer senin durumun baska o arkadas seni tuzaga cekmis esinle konus çok kiskandim dusunemedim ben orasini de

Bir beklentisi çıkarı olmasa anlatmaz emin ol. Arani bozmak derdi ama neden çözemedim

İkiniz de hatalısınız.
Güven olmayan ve yıkılan bir evlilik sürmemeli.
Eşinizin arkadaşıyla arkasından yaptığınız plan aldatma değilse de eşinize ihanet bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…