• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışık durumlar

Esim disinda bir sey konusmuyorduk ve bu cok sik olan birsey degildi . Ben zaten hakliyim demiyorum elbette benimde hatam vardir ama esimin bana guven vermemesi benimde esimin ozelini karistirmak ve bu sekilde istihbarat almama sebep oldu
Eşim bana güvenmiyor diyelim, ona olan ilgisini kullanarak en yakın arkadaşımdan hakkimda bilgi alsa, arkadaşımda ona konuşmalarımızı gönderse, kırpıp fazlasını görmek istiyorsan buluşalım dese, bu hikade herhalde ne olursa olsun en güvenilecek kişi ben olurum. Benim kız grubunda yaptığım erkek muhabbeti en masum sey olarak kalır bence. Bilmiyorum ama bu evlilik zor devam eder. Üçüncü kişilerin bu kadar dahil olması, güvensizlik çok kötü bir şey.

Zaten guven olmazsa evlilik yurumez ki. Esine guvenmiyorsun, o da sana. Nasil olacak bu is?
Bu arada o arkadasi da igrenc karaktersizin teki. Oyle birini evinize bile sokmamaniz lazimdi.

Ne garip,lackalasmis iliskileriniz var sizin?Esimin arkadaslarina hal hatir sormaktan ote muhabbet etmem ben,arkasindan konusmak,samimi olmak ustune, ilgisine kullanmak amacli da olsa karsilik vermek...hic masum degilsiniz,arkanizdan boyle bir seyle itham edilmeniz tesaduf degil.Gereksiz muhabbetlere girmeseydiniz basiniza bunlar gelmezdi

Böyle bir istekte bulunan insana nasıl güvendiniz?
Bu insanin soylediklerini esim yapmamistir diyemedim cunku o yuzden guvendim
Baya karışıkmis gerçekten. Ben de buradan bakınca adama hak verdim. Eşinin arkadaşıyla adamın arkasından iş çevirmişsiniz resmen. Konuşmaları da kırpmis. Bariz bir çıkarı var seninle ilgili ya da eşine zarar vermek istemiş. Çok saçmalamissin
Kirpilmis kisim bile yetti gerisi zaten bildigim seylerin 3. Kisi tatafindan soylenmesini yediremedim
Sizinle ilgilenmeye başladığının farkındasınız, bu samimiyet nereden geliyor acaba?
Sonuçta eşinizin “YAKIN” arkadaşıymış, sizin değil🤷🏻‍♀️

Sizin yakın arkadaşınız eşinizle sürekli bu tür diyaloglara girse hoş olur muydu?

Bence sorunun en başı sizin o arkadaş dediğiniz beyfendiyle olan samimiyetiniz.

Bu durum olmasa hiç sorununuz yok aslında.

Aranızdaki bu ilişki hoş değil.
Samimiyet esimle ilgili konusmak disina cikmadi. İlgisi hissettigim bi olayi esime anlattim ama o kadar guveniyodu ki aklina kotu biseu geldigini sanmiyorum..
Aslinda sorun en basta basliyor. Iki kisi arasindaki sorunlara ucuncu kisiyi sokmakla baslamis. Daha kendi problemlerinizi basbasa oturup cozmeye calismamissiniz. Esiniz gidip karisini arkadasina sikayet etmis, siz de o adama sen kim oluyorsun da bizim mesrlelerimize giriyorsun diyememissiniz. Adamin ilgisinin farkina vardiginiz an eve sokmamaliydiniz.
Adam iki yuzlu. Baskasindan laf getirenin sizden de laf goturecegini dusunmeliydiniz.
Benden bi laf goturdu mu bilmiyorum ne anlatti ne konustular bana iftirada atmis olabilir baya paranoyak oldum esim barismak istiyo sozde belki bana kotu bisey yapicak
Esimle iliskimiz sadece beni ve esimi ilgilendirir. Neden o kisiyle boyle samimiyetsiz konusmalara girdiniz ki? cok ama cok yanlis. Esim benim arkamdan arkadasimla bu konusmalari yapsa aninda hayatimdan silerim.
Ben bu konuda empati kuramadim.. Ama adam konusmak istiyo?
Gurur kırıcı bir davranıs, ben affetmezdım.
Kimkimi affediyo onuda bilmiyorum 🤦🏻‍♀️
Ne kadar ergenvari, mantıksız çirkin davranışlar bunlar. Eşiniz başta suçluysa bile bu yaptıklarınızla kendi kalenize çifter çifter atmışsınız golleri.
Sanirim oyle oldu
Bence işin içinden gayette güzel çıkarsın sana güveniyorum.İhtisas yapmışsın çünkü...
-.-
Ben sizin eski konunuzu hatırlıyorum.

Kocanız kesin haksız zaten de sizin de arkadaşıyla neden görüştüğünüzü anlayamadım ben.

Adamın sizle ilgilendiğini anlamamıza rağmen görüşmeye devam etmeniz hoş değil. Gerekçeniz eşinizle ilgili konuşmak olsa bile.

Siz de haklı sayılmazsınız.

Kim kimi affetmek istiyo ben istiyomuyum onuda bilmiyorum
Karşılıklı bolca saçmalamışsınız ama siz en çok saçmalayan tarafsınız. Bu evlilik dikiş tutmaz bu saatten sonra. İkiniz de birbirinize güvenemezsiniz artık.
Barisma diyosunuz yani
Öncelikle hata sizde eşinizin arkasından gizli gizli işler cevirmissiniz evlilikte güven ve dürüstlüklugu başta siz kaldirmissiniz. Esinizde erkek muhabbetinde bir kadın hakkında konuşmasıda yanlış ama en büyük hata sizde bence ikimizde evliligin verdiği sorumlulugu güveni sevgiyi dürüstlugu ustelenmemissiniz paranoyak olmuşsunuz birazda daha masum açıklama yapamicam çünkü kim eşinin arkadaşıyla istihbarat kurar ki hemde adamın ilgisi varken ?
Aslinda disardan bakinca boyle gorunuyo ama yalan soylediginde arkadasina sormam normal gobi geliyodu

Bu insanin soylediklerini esim yapmamistir diyemedim cunku o yuzden
Benden bi laf goturdu mu bilmiyorum ne anlatti ne konustular bana iftirada atmis olabilir baya paranoyak oldum
Iki yorumunuz herşeyi ortaya koyuyor. Siz kocanıza güvenmeyip 30 senelik arkadaşının dostunun karısına ilgi duyan, dostunun ona evliliği ile alakalı anlattıklarını anlatan adama güvenmeyi tercih etmişsiniz. Uzaktan bi okuyun şunu.

Dostunu satan sizi bozuk para gibi harcar, hoş sizde bu duruma musade etmişsiniz.

O herifi tersleyip esinize mesajlari gosterseydiniz OK tamam ama ben sizi haksiz buldum o arkadas ta tam y. skmis

Esinizdede suc ne die eve erkek arkadas getirio yuh 10 yillik evliyim bir defa erkek arkadasi gelmedi dogum da hastane geldi ler Taki takip gitti ler odaya bile girmediler yanlis bastan assagi yanlis koronada eve misafir zaten yanlis

Sanirim en dogrusu bu saatten sonra durust olmak. Ben olsam etegimdeki taslari dokerdim. Biterse de biter ama en azindan o adamin niyetinin kotu oldugunu, etrafi fitilledigini gosterirdim. Eger sizin mesajlarinizda birsey yoksa tabi. Bitecekse bile hic degilse gercekleri sunardim. Ama olayin bir de hukuki boyutu var tabi. Bir avukata sorun once kendi basiniza is acmayin.

esin barismak istiyor ve sana kötü birsey mi yapacagindan korkuyorsun? ne gibi?

merhaba, isin icinden cikamadigim bi olayi genel hatlariyla anlatacagim 26 yasindayim 8 aylik evliyim .esimin 30 yillik aile dostlarinin oglu en yakin arkadasi. Bu kisiye ben esimle ilgili bilgi almak icin ulasmistim. Bu kisi daha sonra benimle ilgilenmeye ve esimi ispiyonlamaya basladi . Benim isime geliyodu. Esim evdeki kavgalarimizi vs bu arkadasina anlatiyordu. Gene bi kavgamizda ben artik sıkıldığımı ama evimize hic misafir gelmedigini arkadaslarimizi cagirmak istedigimi soyledim. Bu o aile dostunu cagirdi. (Bu cepte dursun) 2 gun sonra bu arkadas beni aradi ve bana esimin benimle anlasamadigini onun ozgurlugunu kisitladigimi bana rol yaptigini soyledigini soylemis . Ve bana esimle wp konusmalarinin ekran goruntulerini atti esim burda bi kadin hakkinda geyik yapiyo hos olmayan sohbetler. kirpilmis sekilde iki ekran goruntusu atti. Benim iyiligim icin yaptigini,bunu ondan duydugumu soylemememi istedi.Devamini atamayacagini istersem onunla gorusup telefonuna bakacilecegimi soyledi. Ben kabul etmedim evi terkettim. Esim 2 gun sonra evi bana birakti o ailesine gitti. Ben telefonunu karistirip o konusmalari gordugumu soylemistim. Neyse bi kac gun sonra ben kv ile konustum ve telefonu karistirmadigimi soyledim. O zaman x soyledi dedi bende bisey demedim ama anladi neyse ben evde oturuyorum orda isler karismis bana dediki sizin ne samimiyetiniz varda x sana esini satip bunlari ispiyonluyor hemde onu evinize sen cagirmissin (!) dedi.bana x i heryerden engelletti . Esim aksamina eve geldi bi arkadasiyla bana dediler senden bi beklentisi var ki sana bunlari anlatiyor bizim erkek muhabbetimizi sana atiyor siz beni aldattiniza geldi olay. Kalan esyalarini toplayip gitti 2 hafta oluyor bunlar olali dun esim babamla konusmus benden bazi istekleri varmis babamda yarin benimle gorusucek. Esim arkadasiyla dertlesip geyik yaptigini bi sucunun olmadigini soyluyor. Siz ne dusunuyorsunuz.
Aynı konuyu okudum sanki
önceden

Elin adamının eşinizi kötülemesine izin veriyorsunuz, sonra da kocam deyip yüzüne bakıyorsunuz.
Sahi ne samimiyetiniz var da eşinizi çekiştiriyorsunuz gerçekten?
Gozume baka baka yalan soyluyodu
esinin arkasindan is cevirmis ona ihanet etmissin (fiziksel ihanetten bahsetmiyorum) ..
manevi anlamda.

adamin size olan ilgisini dahi anlamissiniz..
korkunc durumlara sokmussunuz kendinizi baya.
Bu ilgisini farkettigim olayi esime anlattim tepki vermedi
Eşim bana güvenmiyor diyelim, ona olan ilgisini kullanarak en yakın arkadaşımdan hakkimda bilgi alsa, arkadaşımda ona konuşmalarımızı gönderse, kırpıp fazlasını görmek istiyorsan buluşalım dese, bu hikade herhalde ne olursa olsun en güvenilecek kişi ben olurum. Benim kız grubunda yaptığım erkek muhabbeti en masum sey olarak kalır bence. Bilmiyorum ama bu evlilik zor devam eder. Üçüncü kişilerin bu kadar dahil olması, güvensizlik çok kötü bir şey.
Benim icin bitmisti zaten ama simdi babamla konusmus acaba plani mi var oda sizin kadar kotu dusunuyosa korktum acikcasi
Zaten guven olmazsa evlilik yurumez ki. Esine guvenmiyorsun, o da sana. Nasil olacak bu is?
Bu arada o arkadasi da igrenc karaktersizin teki. Oyle birini evinize bile sokmamaniz lazimdi.
Ben genelde yalniz takildim insanlari tanidigimi zannetmiyorum. Suan evet hos bi karakter degilmis diyorum. Ama esim onu severdi cok guvenirdi
Ne garip,lackalasmis iliskileriniz var sizin?Esimin arkadaslarina hal hatir sormaktan ote muhabbet etmem ben,arkasindan konusmak,samimi olmak ustune, ilgisine kullanmak amacli da olsa karsilik vermek...hic masum degilsiniz,arkanizdan boyle bir seyle itham edilmeniz tesaduf degil.Gereksiz muhabbetlere girmeseydiniz basiniza bunlar gelmezdi
Benim dogruya ulasmam acisindan gerekliydi en azindan o anlarda boyle dusunuyordum

Kusıra bakmayın ama Baya bi işinize gelmiş bu arkadaşın ilgisi. İyiki bu işler çabuk ortaya çıkmışta işler daha da ilerlememiş neler duyuyoruz. Eşinizle ilgili birşeyler anlatınca sanane deseydiniz buralara kadar büyğmezdi olaylar. Şimdi haklı olcakken nelerle ugrasıyosunuz

Gozume baka baka yalan soyluyodu

Bu ilgisini farkettigim olayi esime anlattim tepki vermedi

Benim icin bitmisti zaten ama simdi babamla konusmus acaba plani mi var oda sizin kadar kotu dusunuyosa korktum acikcasi

Ben genelde yalniz takildim insanlari tanidigimi zannetmiyorum. Suan evet hos bi karakter degilmis diyorum. Ama esim onu severdi cok guvenirdi

Benim dogruya ulasmam acisindan gerekliydi en azindan o anlarda boyle dusunuyordum
Esin sevse de sen onu evine almamaliydin. Onlar disarida gorusurse gorussun. Sen ondan hoslanmadigini soyleyebilirdin esine, gorusmek istemiyorum diyebilirdin. Hem anladigim kadariyla adam bekar. Bekar bir adam sizin evinize hem de senden hoslandigini bile bile neden girdi cikti ki?

merhaba, isin icinden cikamadigim bi olayi genel hatlariyla anlatacagim 26 yasindayim 8 aylik evliyim .esimin 30 yillik aile dostlarinin oglu en yakin arkadasi. Bu kisiye ben esimle ilgili bilgi almak icin ulasmistim. Bu kisi daha sonra benimle ilgilenmeye ve esimi ispiyonlamaya basladi . Benim isime geliyodu. Esim evdeki kavgalarimizi vs bu arkadasina anlatiyordu. Gene bi kavgamizda ben artik sıkıldığımı ama evimize hic misafir gelmedigini arkadaslarimizi cagirmak istedigimi soyledim. Bu o aile dostunu cagirdi. (Bu cepte dursun) 2 gun sonra bu arkadas beni aradi ve bana esimin benimle anlasamadigini onun ozgurlugunu kisitladigimi bana rol yaptigini soyledigini soylemis . Ve bana esimle wp konusmalarinin ekran goruntulerini atti esim burda bi kadin hakkinda geyik yapiyo hos olmayan sohbetler. kirpilmis sekilde iki ekran goruntusu atti. Benim iyiligim icin yaptigini,bunu ondan duydugumu soylemememi istedi.Devamini atamayacagini istersem onunla gorusup telefonuna bakacilecegimi soyledi. Ben kabul etmedim evi terkettim. Esim 2 gun sonra evi bana birakti o ailesine gitti. Ben telefonunu karistirip o konusmalari gordugumu soylemistim. Neyse bi kac gun sonra ben kv ile konustum ve telefonu karistirmadigimi soyledim. O zaman x soyledi dedi bende bisey demedim ama anladi neyse ben evde oturuyorum orda isler karismis bana dediki sizin ne samimiyetiniz varda x sana esini satip bunlari ispiyonluyor hemde onu evinize sen cagirmissin (!) dedi.bana x i heryerden engelletti . Esim aksamina eve geldi bi arkadasiyla bana dediler senden bi beklentisi var ki sana bunlari anlatiyor bizim erkek muhabbetimizi sana atiyor siz beni aldattiniza geldi olay. Kalan esyalarini toplayip gitti 2 hafta oluyor bunlar olali dun esim babamla konusmus benden bazi istekleri varmis babamda yarin benimle gorusucek. Esim arkadasiyla dertlesip geyik yaptigini bi sucunun olmadigini soyluyor. Siz ne dusunuyorsunuz.

Bir ipte iki cambaz oynamaz
Erkeklerin zaaflarını kullanmak başınıza böyle iş açar, bunu yapan eşiniz olsaydı en yakın arkadaşınızla ilişkisi olduğunu düşünürdünüz, o da normal bir refleksle böyle düşünüyor. İlişkiniz doğrulur mu bence artık hayır gelmez, yaptığınız şey çok çok çirkin

Çok yeni evlisiniz eşinizin en yakın arkadaşı diye bahsettiğiniz kişide çoktan arkadaşını size satmış ona nasıl güvendiniz eşine güvenmiyorsaniz niye evlendiniz ki çok saçma bi kere herkesin dediği gibi eşinizin arkasından iş çevirip onu aldatmışsınız (fiziksel degil) ya evliliğinde sorun varsa aile akraba dost kimseyi karışlamayacaksınız kendin çözeceksin öyle araya girip bisiler düzelmez hem de o kişi eşinizi kötülemiş yaa ne diyeceğimi bilemedim

Ben olsam yuzlestirirdim

Iki yorumunuz herşeyi ortaya koyuyor. Siz kocanıza güvenmeyip 30 senelik arkadaşının dostunun karısına ilgi duyan, dostunun ona evliliği ile alakalı anlattıklarını anlatan adama güvenmeyi tercih etmişsiniz. Uzaktan bi okuyun şunu.

Dostunu satan sizi bozuk para gibi harcar, hoş sizde bu duruma musade etmişsiniz.
Esime evlenmeden oncede guvenmiyordum bi guvensizlik vardi.
O herifi tersleyip esinize mesajlari gosterseydiniz OK tamam ama ben sizi haksiz buldum o arkadas ta tam y. skmis

Esinizdede suc ne die eve erkek arkadas getirio yuh 10 yillik evliyim bir defa erkek arkadasi gelmedi dogum da hastane geldi ler Taki takip gitti ler odaya bile girmediler yanlis bastan assagi yanlis koronada eve misafir zaten yanlis
Esim bana aynisini soyledi sen evi terketmeyip o mesajlari gosterdeydin ben seni basimin taci yapar o herifide şutlardim dedi ama sen suan eksidesin kazigi tutan sensin dedi baya agir konusmustu
Sanirim en dogrusu bu saatten sonra durust olmak. Ben olsam etegimdeki taslari dokerdim. Biterse de biter ama en azindan o adamin niyetinin kotu oldugunu, etrafi fitilledigini gosterirdim. Eger sizin mesajlarinizda birsey yoksa tabi. Bitecekse bile hic degilse gercekleri sunardim. Ama olayin bir de hukuki boyutu var tabi. Bir avukata sorun once kendi basiniza is acmayin.
Anlatma bana dedi gecti o is dedi ben sana sordum yalan soyledin artik duymak istemiyorum dedi.. bunarada gittim avukata bosuna basinizi agritmayin cekismeliyle dedi 1 yil dolsun anlasmali bosanirsiniz bu isten bisey cikmaz dedi
esin barismak istiyor ve sana kötü birsey mi yapacagindan korkuyorsun? ne gibi?
Bilmiyorum oda sizler gibi dusuyodur belki biseyler planlamis olabilir
Kusıra bakmayın ama Baya bi işinize gelmiş bu arkadaşın ilgisi. İyiki bu işler çabuk ortaya çıkmışta işler daha da ilerlememiş neler duyuyoruz. Eşinizle ilgili birşeyler anlatınca sanane deseydiniz buralara kadar büyğmezdi olaylar. Şimdi haklı olcakken nelerle ugrasıyosunuz
İlk ben sordugum icin sanane diyemedim. Evet simdi dusunuyorumda hic gerek yokmus bunlara. Ama ben biseyi bilmek istiyosam heryol mubahti. İsler bu duruma gelir diye dusunmeden hareket ettim
Esin sevse de sen onu evine almamaliydin. Onlar disarida gorusurse gorussun. Sen ondan hoslanmadigini soyleyebilirdin esine, gorusmek istemiyorum diyebilirdin. Hem anladigim kadariyla adam bekar. Bekar bir adam sizin evinize hem de senden hoslandigini bile bile neden girdi cikti ki?
Adam bekar ben daha once gorusmedim neden hoslanmiyosun diyebilir. Baska bi arkadasi icin ben istemem evimde demistim evlenmeden once. O benim kardesim elbette evime gelip yemegimizi yicek sen yapmazsan ben yaparim demisti. O konuda sert dostlarina cok guveniyodu.
Bir ipte iki cambaz oynamaz
Erkeklerin zaaflarını kullanmak başınıza böyle iş açar, bunu yapan eşiniz olsaydı en yakın arkadaşınızla ilişkisi olduğunu düşünürdünüz, o da normal bir refleksle böyle düşünüyor. İlişkiniz doğrulur mu bence artık hayır gelmez, yaptığınız şey çok çok çirkin
Evet hakli oyle dusunmus olabilir . Ve o kisi esime ne soyledi hic bilmiyorum . Barisma teklifini geri mi cevireyim ?

Çok yeni evlisiniz eşinizin en yakın arkadaşı diye bahsettiğiniz kişide çoktan arkadaşını size satmış ona nasıl güvendiniz eşine güvenmiyorsaniz niye evlendiniz ki çok saçma bi kere herkesin dediği gibi eşinizin arkasından iş çevirip onu aldatmışsınız (fiziksel degil) ya evliliğinde sorun varsa aile akraba dost kimseyi karışlamayacaksınız kendin çözeceksin öyle araya girip bisiler düzelmez hem de o kişi eşinizi kötülemiş yaa ne diyeceğimi bilemedim
Kendimiz cozunce kavga gurultu oluyor bak barisma adimini bile babama atmis bana ulasmamis..
Peki ne yazıyordu eşinizin o konuşmalarında? Bunu yapmanıza değdi mi?
Kesinlikle degdi. Cok kotu seyler yazilmis, kisim bile yetti bunu yapmama

Valla hala yaptığınızı savunuyorsunuz, eşinizin güvenilmez olduğunu düşünüyorsunuz. Burada bu kadar kişi sizin daha güvenilmez olduğunuz noktasında hemfikir. Ee madem sizde hala eşinize güvenmiyorsunuz, barışma teklifine dahi bi plan yapiyor diye iskilleniyorsunuz, geri dönüp daha büyük işler açmayın başınıza.

Back