merhaba, isin icinden cikamadigim bi olayi genel hatlariyla anlatacagim 26 yasindayim 8 aylik evliyim .esimin 30 yillik aile dostlarinin oglu en yakin arkadasi. Bu kisiye ben esimle ilgili bilgi almak icin ulasmistim. Bu kisi daha sonra benimle ilgilenmeye ve esimi ispiyonlamaya basladi . Benim isime geliyodu. Esim evdeki kavgalarimizi vs bu arkadasina anlatiyordu. Gene bi kavgamizda ben artik sıkıldığımı ama evimize hic misafir gelmedigini arkadaslarimizi cagirmak istedigimi soyledim. Bu o aile dostunu cagirdi. (Bu cepte dursun) 2 gun sonra bu arkadas beni aradi ve bana esimin benimle anlasamadigini onun ozgurlugunu kisitladigimi bana rol yaptigini soyledigini soylemis . Ve bana esimle wp konusmalarinin ekran goruntulerini atti esim burda bi kadin hakkinda geyik yapiyo hos olmayan sohbetler. kirpilmis sekilde iki ekran goruntusu atti. Benim iyiligim icin yaptigini,bunu ondan duydugumu soylemememi istedi.Devamini atamayacagini istersem onunla gorusup telefonuna bakacilecegimi soyledi. Ben kabul etmedim evi terkettim. Esim 2 gun sonra evi bana birakti o ailesine gitti. Ben telefonunu karistirip o konusmalari gordugumu soylemistim. Neyse bi kac gun sonra ben kv ile konustum ve telefonu karistirmadigimi soyledim. O zaman x soyledi dedi bende bisey demedim ama anladi neyse ben evde oturuyorum orda isler karismis bana dediki sizin ne samimiyetiniz varda x sana esini satip bunlari ispiyonluyor hemde onu evinize sen cagirmissin (!) dedi.bana x i heryerden engelletti . Esim aksamina eve geldi bi arkadasiyla bana dediler senden bi beklentisi var ki sana bunlari anlatiyor bizim erkek muhabbetimizi sana atiyor siz beni aldattiniza geldi olay. Kalan esyalarini toplayip gitti 2 hafta oluyor bunlar olali dun esim babamla konusmus benden bazi istekleri varmis babamda yarin benimle gorusucek. Esim arkadasiyla dertlesip geyik yaptigini bi sucunun olmadigini soyluyor. Siz ne dusunuyorsunuz.