Arkadaşlar bu konu hakkında çok konu okudum burada ama işin içinden çıkamadım hala, bana bir yardım ediverin. Ciddi düşündüğüm biri var hayatımda, evlilik çok yakın ailemden herkes biliyor, annemle çocuğuda tanıştırdım herşey güzel hoş, çocuğun ailesi 1 haftadır abisinin yanında 2 kardeşler bir abisi var evli şehir dışında onların yanına gittiler, annesi ordayken tel.de öğrendi birlikteliğimizi konuşun siz gelince başlayalım felan demiş. Her neyse ailesinden sorun çıkmaz çünkü beni fazlasıyla seviyor keza bende seviyorum ama onun kadar değil, onun sevgisi çok başka ben böyle bir sevgi görmedim Buraya kadarda tamam, biz düğünü evimizi,eşyaları,balayını bile düşündük herşey tamam ikimiz arasında,ailemde olur gözüyle bakıyor ama bunun tanıştırılşması var ailecek,ilk önce şöyle düşündük onlar bir gelsin,sonra biz gidelim sonrada istemeye gelsinler,sonrada nişan. Ama şusıralar bu süreç bana çok uzun gibi geldi,bunu en kısaya indirgemek için nasıl bir çözüm bulunur sizce. Bugün kendimce şöyle düşündüm, istemeye geldiklerinde yüzük takalım( normaldede nişanı evde aile arasında düşünüyoruz) hal böyleyken isteme ile nişan aynı gün olunca bu takı olayı, ev, vs gibi ciddi konular ne zaman konuşulucak. Bunun aılşverişide var hangi ara olucak. Tecrübeli ve fikirleri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Vede arkadaşlar kız tarafının oğlan evine gidip iadeyi ziyaret yapması şartmı, bu tanışma merasimi nasıl olucak?
Vede arkadaşlar kız tarafının oğlan evine gidip iadeyi ziyaret yapması şartmı, bu tanışma merasimi nasıl olucak?
Son düzenleme: