Karışık bir cinsiyet meselesi

Detaylıyada bişe kalmadı şurada valla o yuzden kendımı çok kaptırmıyorum erkek diye :)

Detaylıyada bişe kalmadı şurada valla o yuzden kendımı çok kaptırmıyorum erkek diye :)
Kaptıma zaten bebişim cinsiyetin bir önemi yok sağlıklı olsun hayırlı ahlaklı ve akıllı bir evlat olsun önünde çükü olmuş olmamış ne önemi var. Rabbim herkese evlatlarını hayırlı yetiştirmeyi nasip etsin. Sen yinede sonuc belli olunca beni bi dürt bu sene nokta atışım şaşırtma

13 . Haftada gittiğimde doktor pat diye tahmin yapamıyorum baya baktım ama dedi. Bende sevindim çünkü cinsiyet partisi yapacktm. Bana sormadan ne söylüyor dedm kendi kendime
1 dk sonra erkek dedi gitti eşimle birbirmize baktık bir. Ben karnımı silene kadar eşim içerde hocam kordon fln olmasın dedi yok yanılmapi payım %10 dedii. Ben geldim 3 nokta gördüm ama klistoriste olabilir. 2-3 haftaya net belli olur dedi. Ya o zamn ne söylüyorsun 3 farklı cevap. Zaten parti yapacktım onu da bozdun.
Bir hafta sonra besin zehirlenmesi yaşadım gittik. O kadar ilgisiz ki unutmuş bana diyor ki ne hissediyorsun? Dedm ki siz erkek dediniz geçen hafta yok yanılmışım dedi.. nasıl yani kız mı dedim bir dahaki geldiğinde daha net olur dedi yine. Zaten delirtiyor su beni değiştirememiştim bir türlü değiştirdim başka dokotra gittim.
16. Haftamda yeni doktoruma geçtim dedim ki parti yapacğm kağıda yazar mısınız ne kadar hevesimizi kaçırsa da bir kız bir erkek demesini tekrar fırsata çevirip o parti yapılacak
Partiyi yaptık yeni doktorumda erkek yazmış ama ben yine de detaylı ultrasou bekliyorum.bunlara güvenilmiyor ki

Bu cinsiyet meselesini bazıları fazla abartıyor. Iki ihtimal var ya kız ya erkek. Biraz daha bekleyip öğrenirsin. Kız veya erkek olunca bsy değişiyor mu?

Bu cinsiyet meselesini bazıları fazla abartıyor. Iki ihtimal var ya kız ya erkek. Biraz daha bekleyip öğrenirsin. Kız veya erkek olunca bsy değişiyor mu?
Farkediyor aslında. Allah çok yakınındaki birinin evladına bir dert verip sınadığında anlıyorsun cinsiyetin önemi olmadığını. Görümcemle aybı dönemde hamile kalmıştık. Onunkini 6 buçuk aylık almak zorunda kaldılar. Beyni kafatası oluşmamış. Nasıl bir üzüntü tarif edemem. Lütfen folic asidini düzenli al bol ceviz ye sakın midem bulanıyo diye bunlardan uzak durma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…