Evet ama merak ediyorum :)İnşallah hayırlısı olur canım sağlığı iyi olsunda
Ben beklıyorum da doktor durmuyo ki o yorum yapıyoEe bacım bekle Bi iki hafta daha. Daha cinsiyet tomurcukları yeni oluşuyor
16+3 cinsiyet net söylemesi lazim canım ben 16. Haftada gittim kız dedi ben bile gördüm kız olduğunu doktor da kesinlikle emin bir şekilde söylemesi lazimdiKızlar 11+5 de bana yuzde 80 kız dedi doktorum, bugun gıttım tekrar 16+3uz bana yüzde 70 erkek, Bı cıkıntı var orada kucuk ama daha dedi, yani o kuculup klitorıs de olabilir dedi yada pipi de olabılır ama ben erkeğe döndüm dedi, klitorıs o kadar belirgin oluyo muu yaa ben anlamadım kesın bıse demedi üzgünüm((
Bişe oluşmuş dedi klitorıs olabılır ama dedi değişik başka doktora gidem ben pazartesı16+3 cinsiyet net söylemesi lazim canım ben 16. Haftada gittim kız dedi ben bile gördüm kız olduğunu doktor da kesinlikle emin bir şekilde söylemesi lazimdi
Sizin dr un kafası baya karısık anlasılanKızlar 11+5 de bana yuzde 80 kız dedi doktorum, bugun gıttım tekrar 16+3uz bana yüzde 70 erkek, Bı cıkıntı var orada kucuk ama daha dedi, yani o kuculup klitorıs de olabilir dedi yada pipi de olabılır ama ben erkeğe döndüm dedi, klitorıs o kadar belirgin oluyo muu yaa ben anlamadım kesın bıse demedi üzgünüm((
Bide yüzdelik çıktı başımaSizin dr un kafası baya karısık anlasılan
Önce yüzde seksen kız sonra yüzde yetmis erkek he. İyimis
Ben beklıyorum da doktor durmuyo ki o yorum yapıyoben ona demedim 11. Haftada yorum yap
Bencede sımdı 16 da bıle emın degıl 11 de yuzde 80 kız dıyor cesarete bak, sizinki en guzelini yapmışBenim doktorum 12+5 de cinsiyetle ilgili belli değil dedi. Bakmak içinde uğraşmadı.
18+2 de söyledi 22+5 de aynısını tekrarladı. Değişmez dedi.
12.hafta da bişey söylememekle en doğrusunu yaptı.
Direkt belli değil dedi. Virüsden dolayı özellikle cinsiyet icin gitmedim.zor oldu ama sabrettik. 18+2 de %90-95 ihtimalle söyledi eşim kabullendi ama yanılma hakkında cok şey okuduğum için ben yine acaba dedim.Bencede sımdı 16 da bıle emın degıl 11 de yuzde 80 kız dıyor cesarete bak, sizinki en guzelini yapmış
Bende de ıyle oldu ilk erkek dendı 4 aylık hamleyken , sonra kız dendi , sonra erkek ,sonra koz derken 6 yada 7 aylıkken artk dr dedm ya kız olacak ya erkek artk karar verelm hiç bişey alamyrm ilk çocuk heyecanı tabiKızlar 11+5 de bana yuzde 80 kız dedi doktorum, bugun gıttım tekrar 16+3uz bana yüzde 70 erkek, Bı cıkıntı var orada kucuk ama daha dedi, yani o kuculup klitorıs de olabilir dedi yada pipi de olabılır ama ben erkeğe döndüm dedi, klitorıs o kadar belirgin oluyo muu yaa ben anlamadım kesın bıse demedi üzgünüm((
Bende başka hastaneye gıttım bugun ayy oğlum olacakmış herseyını gösterdi cok utangac yavrum sakladı baya ama ne yaptık ettik Bi foto aldıkDirekt belli değil dedi. Virüsden dolayı özellikle cinsiyet icin gitmedim.zor oldu ama sabrettik. 18+2 de %90-95 ihtimalle söyledi eşim kabullendi ama yanılma hakkında cok şey okuduğum için ben yine acaba dedim.
22+5 de aynısını söyleyincebende kabullendim. İkidinde de kendinden emin şekilde söyledi.
Aa hadi gözunüz aydın. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz.B
Bende başka hastaneye gıttım bugun ayy oğlum olacakmış herseyını gösterdi cok utangac yavrum sakladı baya ama ne yaptık ettik Bi foto aldık
16 +5tim canımAa hadi gözunüz aydın. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
Gittiğinizde ne kadarlıktinız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?