• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karışık albüm ürünleri satılmıştır..

$014 (3).jpg 37-37.5 no 35 tl
$005.jpg m-l beden sıfır etiketli coton pijama takımı 15tl
$021 (3).JPG 37 no 1 kez giyildi sıfır gibi 20 tl
$019 (3).JPG 38 no 1 kez giyildi sıfır gibi 25 tl

Burnumu sokmam istemem ama diğer konunuzda orjınal olmadıgını yazmışsınız burda orjınal demişsiniz diğer konuda 20 tl burda 25 orjınalmı degılmı şimdi bu:44::44::44:

birebir orjinal demek orjinalle birebir (taklit demektir:)Hani birebir aynı deriz ya o şekilde:)) birebiri var başında oraya dikkat etmeyince evet karıştrmış olablrsiniz:)

Son düzenleme:
zımbalı elbise başta olmak üzere, channel terlik ve burberry çizmeyi almak istiyorum. özelden konuşalım :34:

Pijama takımı- mor babetler- siyah dantelli elbise ve 40 numara olan adidaslar satılmıştır diğerleri satışta..

burbery botlar diğer konunuzda 30 tl, burda 35 tl en son fiyt ne olur acaba???:44:

mrb yeni açtığım konuda zaten karışıklık olmasın diye satılanları ayırıp kalanları resimledim ve 5er tl indrm yaptım. 120 tlye almştm botları 30a satrıyorum son fiyat maalesf:( toplu alışverişte indrm yapıyorum ama yine..

Ne diyorsun mesaja uygunsa anlasalim.:6:

Merhaba size özelden mesaj yazdım. çantanın ücretini almym bi 5 tl daha indirim yapabilirm. 10tl pantolon 15 tlde ayakkabılar. 25 tl uygundur benim için. ikiside sıfır, ayakkabıyı satışa çıkardığım fiyata kargo ücretiyle birlkte 3 ürün almış olcaksnız:)

Back