- 29 Haziran 2010
- 668
- 69
- 123
ne yapmasını bekliyordun ki gitmesin mi ?
sen eşi, nişanlısı veya sözlüsü değilsin ki sadece sevgilisisin onlar ise ailesi tabi ki ailesine gidecek
aynı durum sende olsa annen senin yardımına ihtiyaç duysa sevgilinde gel gel dese kimi tercih edeceksin
sen sevgilinle öylece otururken annen elinde çapa tarla kazsa ne kadar rahat ederdi için
şu dönemlerinde muhtemelen sevgilini tercih edip ona gidersin ama az daha olgunlaş anne kıymetini az daha anla o zaman şu durumu sorun etmen sana gereksiz gelecek
evet ben eşi, nişanlısı yada sözlüsü değilim ama öyle olması için benim de onun da uğraştığı sevgilisiyim o yoldayız yani.
insanlar eş, nişanlı, sözlü olmadan önce sevgili olurlar dimi? sevdiği insana karşı davranışları da söyledikleri de etkiler bu yola girmeyi. keşke biraz daha ılımlı yaklaşsaydınız zira benim annem babamda o mesleği yapıyor ne nedir ne değildir biliyorum yani. vicdan muhasebesi yaptıracağınız son kişi benimdir zira hayatımı da bilmiyorsunuz! ama benim bahsettiğim konu tamamen farklı ben ona yardımcı olma gitme ne işin var tarlada bahçede demiyorum ki benim de hoşuma gidiyor bu şekilde sorumluluğunu bilmesi. ben sadece erkek arkadaşımın kimseye hayır diyememesinden bahsediyorum. sadece ailesi değil bu bazi arkadaşlarına da öyle. benim derdim dediğiniz gibi ilerde nişanlısı eşi olduğumda önümüze başkalarını geçirmesi korkusu.