• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARININ SOL ALTNDA NABZ ?

pirensess

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
21
6
16
44
Yardımcı olabilecek olan var mı .. Sol karnımın alt tarafında nabız gibi atan bir yer var ben baktığım zaman attığını görebiliyorum telefon yada kumanda koyduğum da dahi oynayabiliyor takip ediyorum kalbimle eş zamanlama da gidiyor? Bu herkeste var mı olan bir şey mi ? Benim gibi yaşayan var mı? Ve karnım da göbek deliğinin üstünde 1-2 saniyelik gerginlik oluyor sanki çekiyor gibi daha sonra geçiyor hamilelik vs olabilir mi? Bundan 3 hafta önce birşeyler yaşadım ama vajinal değildi. ne olabilir bunlar yaşayan var mı? ( Ara ara karnimdan sesler geliyor bağırsak sesi gibi) piskolojim bozuldu hamilemiuim diye :KK43:

Yardımcı olabilecek olan var mı .. Sol karnımın alt tarafında nabız gibi atan bir yer var ben baktığım zaman attığını görebiliyorum telefon yada kumanda koyduğum da dahi oynayabiliyor takip ediyorum kalbimle eş zamanlama da gidiyor? Bu herkeste var mı olan bir şey mi ? Benim gibi yaşayan var mı? Ve karnım da göbek deliğinin üstünde 1-2 saniyelik gerginlik oluyor sanki çekiyor gibi daha sonra geçiyor hamilelik vs olabilir mi? Bundan 3 hafta önce birşeyler yaşadım ama vajinal değildi. ne olabilir bunlar yaşayan var mı? ( Ara ara karnimdan sesler geliyor bağırsak sesi gibi) piskolojim bozuldu hamilemiuim diye :(
Arada sırada olan birseydır gece yatarken bazen beni rahatsız eder sanırım damardan kaynaklanıyor karın bölgeniz zayıf mı ?

Canim vücudumuzun belli yerlerinde nabzimizi net hissettigimiz bolgeler var
Mesela el ayak bilegi karin bolgesi bogaz da dokundugunda net nabiz alirsin

Arada sırada olan birseydır gece yatarken bazen beni rahatsız eder sanırım damardan kaynaklanıyor karın bölgeniz zayıf mı ?
Evet göbeğim yok şu aralar kilo alsam da 59 kiloyum yüz üstü yattığımda daha da rahatsız ediyor beni. Peki bu gerginlik hissi neden olabilir sanki karnıma 2 saniye bir şey bastırıyor yumru gibi sonra geri cekiliyor

Canim vücudumuzun belli yerlerinde nabzimizi net hissettigimiz bolgeler var
Mesela el ayak bilegi karin bolgesi bogaz da dokundugunda net nabiz alirsin
Peki bu gerginlik hissi neden oluyor olabilir😔 gaz veya bağırsaklardan olma ihtimali? Yumru oturuyor geriliyor sonra düzeliyor ağırlık geliyor gibi

Kasık bölgenizden geçen atardamar sebebiyle nabzınızı hissetmişsiniz sadece. Ayrıca hamilelik olsa bile bu kadar erken sesler hareketler falan olmaz. Daha nokta kadar şeyi hissetmeniz mümkün değil. Kaldı ki vajinal bişey yaşamadım demişsiniz. Henüz teknoloji okadar ilerlemedi 🤣

Kasık bölgenizden geçen atardamar sebebiyle nabzınızı hissetmişsiniz sadece. Ayrıca hamilelik olsa bile bu kadar erken sesler hareketler falan olmaz. Daha nokta kadar şeyi hissetmeniz mümkün değil. Kaldı ki vajinal bişey yaşamadım demişsiniz. Henüz teknoloji okadar ilerlemedi 🤣
Ah bu elfamlilik ahhh :( Bide şu gerginliğin sebebini bulsam

Peki bu gerginlik hissi neden oluyor olabilir😔 gaz veya bağırsaklardan olma ihtimali? Yumru oturuyor geriliyor sonra düzeliyor ağırlık geliyor gibi
Gaz olabılır şişkinlık olabılır genelde Buda gergınlık yapar ama nabzı hissetmense aort damarından kaynaklanıyor olabılır damar genısledıgı ıcın hissedilir sürekli yaşadığın birseyse doktora görünmelisin umarım çok Nadir bende hissederim karındakı yağ dokusu azsa daha çok hıssedılıyor genelde zayıf kısılerde ama artması ve seni rahatsız etmesi aort anevrizması olabilir oda tansiyona bağlıdır.

Aort anevrizmadan şüphelendigim için kafam allak bullak :/ teşekkürler
Yumru dıyosun Buda süpelendırıci insallah degıldir kalp damar cerahına gıt ultrason da ortaya çıkar umarım gaz yada karın bolgenın zayıflıgından hıssettgın bırseydır

Gaz olabılır şişkinlık olabılır genelde Buda gergınlık yapar ama nabzı hissetmense aort damarından kaynaklanıyor olabılır damar genısledıgı ıcın hissedilir sürekli yaşadığın birseyse doktora görünmelisin umarım çok Nadir bende hissederim karındakı yağ dokusu azsa daha çok hıssedılıyor genelde zayıf kısılerde ama artması ve seni rahatsız etmesi aort anevrizması olabilir oda tansiyona bağlıdır.
Su sıralar çok hissediyorrum belki de sadece oraya odakli olduğum için böyle hangi bölüme gitmeliyim kalp damar mi? Kardiyoloji mi

Yardımcı olabilecek olan var mı .. Sol karnımın alt tarafında nabız gibi atan bir yer var ben baktığım zaman attığını görebiliyorum telefon yada kumanda koyduğum da dahi oynayabiliyor takip ediyorum kalbimle eş zamanlama da gidiyor? Bu herkeste var mı olan bir şey mi ? Benim gibi yaşayan var mı? Ve karnım da göbek deliğinin üstünde 1-2 saniyelik gerginlik oluyor sanki çekiyor gibi daha sonra geçiyor hamilelik vs olabilir mi? Bundan 3 hafta önce birşeyler yaşadım ama vajinal değildi. ne olabilir bunlar yaşayan var mı? ( Ara ara karnimdan sesler geliyor bağırsak sesi gibi) piskolojim bozuldu hamilemiuim diye :KK43:
Beklenen adet gününüz ne zaman?

Yumru dıyosun Buda süpelendırıci insallah degıldir kalp damar cerahına gıt ultrason da ortaya çıkar umarım gaz yada karın bolgenın zayıflıgından hıssettgın bırseydır
Bir şey toplanıyor göbek deliğim de geriliyor sonra gevşeyip rahatlıyor.. takip edeceğim biraz daha sonrasında doktora gitmek kalıyor umarım gazdır ve benim abartmamdandır😔

Back
X