• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karından Muayene

Sngr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
133
0
26
Bolu
Arkadaşlar bugün doktora gittim ve karından muayene oldum fakat bende ileri derecede okb rahatsızlığı olduğu için defalarca ellerimi yıkadım, bundan önceki kontrollerimde her kontrolden sonra ertesi gün hapı içme derecesine gelmiştim bu derece ciddi bir boyuttta 3 ayda 3 kere ertesi gün hapı kullandım cinsellik yaşamadığım halde :) Şimdi yine takıntı haline getirmiş durumdayım bu sürülen jelden yada hijyen açısından birşey kapma olasılığım varmı yoksa tekrar ertesi gün hapımı almalıyım biliyorum hiç mantıklı değil fakat elimde değil :( ki tekrar bunu yaparsam bu ay icerisinde ikinci kez kullanmış olucam

Arkadaşlar bugün doktora gittim ve karından muayene oldum fakat bende ileri derecede okb rahatsızlığı olduğu için defalarca ellerimi yıkadım, bundan önceki kontrollerimde her kontrolden sonra ertesi gün hapı içme derecesine gelmiştim bu derece ciddi bir boyuttta 3 ayda 3 kere ertesi gün hapı kullandım cinsellik yaşamadığım halde :) Şimdi yine takıntı haline getirmiş durumdayım bu sürülen jelden yada hijyen açısından birşey kapma olasılığım varmı yoksa tekrar ertesi gün hapımı almalıyım biliyorum hiç mantıklı değil fakat elimde değil :( ki tekrar bunu yaparsam bu ay icerisinde ikinci kez kullanmış olucam

Bekarsınız herhalde,karından muayene olunca tedirgin olup ertesi günü hapımı içiyorunuz, bu hapın ne amaçla içildiğini biliyorsunuzdur umarım......

Sürülen jelden ne kapabilirsinizki onu anlayama çalışıyorum....

Bekarsınız herhalde,karından muayene olunca tedirgin olup ertesi günü hapımı içiyorunuz, bu hapın ne amaçla içildiğini biliyorsunuzdur umarım......

Sürülen jelden ne kapabilirsinizki onu anlayama çalışıyorum....

Yasadığımız tatsız bir olaydan ötürü aylardır gebelik korkusu yada fobisi oluştu demek daha doğru sanırım mantıklı olmasada herşeyden sperm bulaşıcakmış gibi bir korku yaşıyorum bu yüzden tedavi oluyorum hatta

Son düzenleme:
seni anlayabiliyorum böyle korkularla yaşamak çok zor ama karından muayene sana zarar vermez için rahat olsun canım
sürülen jel sadece aletin kayganlığını sağlamak için ve hijyenik olduğunu düşünüyorum çünkü bu jeli sıkıp vajinamıza alet soktuklarına göre ki drlar bizden daha dikkatli o bölgede sorun olmamasına o yüzden tekrardan ilaç içmene gerek yok gerçekten için rahat olsun.

Son düzenleme:

Sngr arkadaşım forumları lütfen sadece kendi sorularımızı sormak ve cevap beklemek gibi algılamayalım lütfen.Ben yorum yapmasamda çoğul gebelik,tüp bebek,o anki ruh halim neye uygun olursa o konularıda okumaya çalışırım.Sen de okursan ovulasyon günü,ateş ölçme,aşılama,tüp bebeğe kadar nasıl çabalayan ve bebek bekleyen çiftlerin hikayelerini okursun.İnsanlar gün aşırı ilişkiye girdikleri,popolarının altına yastıkları koydukları halde kalamıyorlar spermler öyle senin bildiğin gibi kayan,yer arayan hücreler değildir.Bir erkek boşalma esnasında 3 milyon sperm bırakır bunların sadece 300 yumurtaya ulaşmayı başarır,onlardan da sadece 1 tanesi dölleme yapar.Hamile kalman için spermlerin süratli ve basınçlı pompalanması gerekir.Ertesi gün haplarının içeriğinde ne oldğunu okumanı tavsiye ederim,hormonal düzensizliğe yol açarsa ilerde istesende tırnağını bulamayabilirsin bebeğin.

karından sürülen jelle hamıle kalma korkusunu ılk kez duyuyorum sen sanırım bekarsın yasadııgn talıhsıaz olaydada erkek arkdasın falan üsütne falan bosaldıda korktun galıba gebelık ıcın ama bu jelden korkup ertesı gün hapı alman cok sacma zararlıda böyle bır psikolojık durumdan kurtulmak ıcın sna karından muayne yerıne psıkoljık yardım önerırım bu psıkolojıyı üsütnden atman lazım cünkü o aldıgın hap cookk zararlı hafıfe alma

Back