Karıncalarrr

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
Kızlar yeni ev aldım
Bahçeli , müstakil yani .
Ama yatak odamda nerden geldiği belli olmayan kanatlı katıncalardan var . Ya parke atasından çıkıyor ,yada camlardan sanırım
Dün odada yatamadık ve hala cıkıyorlar
İlaclatmalı mıyız
Lütfen yardım edin

Kanatli karinca nasil oluyoe yavv.

Bizim evde de karinca cok vardi. Eczaneye gittik sorduk var mi ilac vs. Beyaz kucuk kutulardan verdi. Aksam koyduk, sabah hic biri yoktu. Isterseniz once eczaneye bir sorun.

C
Kanatli karinca nasil oluyoe yavv.

Bizim evde de karinca cok vardi. Eczaneye gittik sorduk var mi ilac vs. Beyaz kucuk kutulardan verdi. Aksam koyduk, sabah hic biri yoktu. Isterseniz once eczaneye bir sorun.
anım sınege brnzıypr ama kırmızı bir karınca
Kanatları var
Acayıp ısırıyorlar :63:

Bizim evdede var gördüğüm yere ilaç döküyorum orada bitiyor ama bir bakıyorum ki başka yerden çıkıyorlar şimdi mutfağa dadan dı lar aynı sizin söylediğiniz gibi kanatlı lar

Bizim evdede var gördüğüm yere ilaç döküyorum orada bitiyor ama bir bakıyorum ki başka yerden çıkıyorlar şimdi mutfağa dadan dı lar aynı sizin söylediğiniz gibi kanatlı lar
Cok kotu ısırıyorlar bırde
Sanırım yatak baslıgımın arkasından parke arasından cıkıyorlar
İlaçlatavaguz galıba kac gundur tukenmek bilmedıler

Cok kotu ısırıyorlar bırde
Sanırım yatak baslıgımın arkasından parke arasından cıkıyorlar
İlaçlatavaguz galıba kac gundur tukenmek bilmedıler

Ben toz şeklinde bir ilaç var aldım onu döküyorum malesef öldüren bir ilaç :110: mecbur kalmadığım sürece kullanmıyorum birde gece çıkıyor lar sabah en geç 11 de yok oluyor lar öyle de garip misafirlerim :işsiz::KK51:

Ben toz şeklinde bir ilaç var aldım onu döküyorum malesef öldüren bir ilaç :110: mecbur kalmadığım sürece kullanmıyorum birde gece çıkıyor lar sabah en geç 11 de yok oluyor lar öyle de garip misafirlerim :işsiz::KK51:
Öldürmekten baska care yok ki
Allah korusun ısırdıklarında bır alerjik rekasıyona bıle sebep olup hayatımızı tehlikeye sokabılırler

Bende tarçın sevmiyorlar diye biliyorum.
Tam kanatlı karıncaların dönemi şu an.
Baharda çıkarlar sonra ölürler.
İlaçlatmak daha mantıklı.

Öldürmekten baska care yok ki
Allah korusun ısırdıklarında bır alerjik rekasıyona bıle sebep olup hayatımızı tehlikeye sokabılırler

Öyle hepsini ölmüş görünce üzülüyorum katliam yapmış hissediyorum kendi mı :bicak: ramazan gelince genel de mutfak da çıkıyor lar di mecbur artık bu gece atacağım ilaç.
Kızım görünce terlik le öldürüyor zaten :KK70:

Bende tarçın sevmiyorlar diye biliyorum.
Tam kanatlı karıncaların dönemi şu an.
Baharda çıkarlar sonra ölürler.
İlaçlatmak daha mantıklı.
Normal karınca olsa idare ederdım ama maşallah cok kotuler
Isırdıgı yere sankı atom bombası dusmuş gıbi acıtıp yakıyor bır hafta gecmıyor
Odam doldu tastı
İlaclatmaktan baska care yok sanırım ama tarcını deneyecegım sımdı
Cok tesekkurler

Öyle hepsini ölmüş görünce üzülüyorum katliam yapmış hissediyorum kendi mı :bicak: ramazan gelince genel de mutfak da çıkıyor lar di mecbur artık bu gece atacağım ilaç.
Kızım görünce terlik le öldürüyor zaten :KK70:
Üzülemiyorum da
Hepsını yatagımda gorunce cınnet gecırıyorum
Bende cat cat öldürmeye basladım:bicak:

Evet mevsimleri şu an geçen yıl bu mevsimde benim de evimde vardı. Ben baküdeyim burda karıncalar için ilaçlı tebeşir satıyorlar. Camlara parkeye her yere resim çizer gibi çizdim o tebeşirlerle. Kokusuzdurlar korkmayın. Karıncaların uçan ya da gezen hepsi ölüp yere düşüyolar. Sizde de varsa tebeşir en etkili çözüm

Üzülemiyorum da
Hepsını yatagımda gorunce cınnet gecırıyorum
Bende cat cat öldürmeye basladım:bicak:

Benim çok şükür odam 'da yoklar önce balkonum da çıktılar sonra misafir odam da en son salon ile banyo da gördüm ilaç li yorum her defa sin da şimdi de mutfak da lar bende mecbur bu gece atacağım ilacı başka çözüm yok gibi

Evet mevsimleri şu an geçen yıl bu mevsimde benim de evimde vardı. Ben baküdeyim burda karıncalar için ilaçlı tebeşir satıyorlar. Camlara parkeye her yere resim çizer gibi çizdim o tebeşirlerle. Kokusuzdurlar korkmayın. Karıncaların uçan ya da gezen hepsi ölüp yere düşüyolar. Sizde de varsa tebeşir en etkili çözüm
O tebeşiri nerden bulabiliriz ki ?
O odada yattıgınızda koku falan yapar mı zarar verır mı bızede

Normal karıncalar için eczaneden tox diye bir karınca ilacı almıştım.un gibi tuz döker gibi döküyordum çıktıkları yere.bittiler sonunda. Kanatlılar için etkisi olur mu bilmem.eczaneye sormak lazım

FB_IMG_1504886410621.webp

Back
X