Karıncalar

Processes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
7.470
19.551
Bir kac gündür evimizi minik istilacilar basti, evden uzaklasmalarini saglayacak bir formulunuz var mi? öldürmek istemiyorum, istenmediklerini anlayip uzaklassalar yeter

• Beğen
Reactions: s u
aynen bende de...

karınca tozu var dediler. eczanede satılıyormuş.

dün eşime al dedim unutmuş.

onu deniycem..

mutfakta bir damla yağ falan damlasa hemen geliyorlar..

Bizde çözüm limon olmuştu.:KK76:
Salataya sıktığımız limonun kalanını ben yerim.:hamarat:
Bu defa yemeyip karınca kardeşlerin dolaşmaya çıktığı mekanlara düzenli bir şekilde koymuştum.:anne:
Hoşlanmadılar ve uğramadılar bir daha.:63:
Aslında kendilerini çok severim ama olmuyor işte evde evcil hayvan besleyemiyoruz biz...:spor:

Nefret ettim ben artk onlarla yaşamayı ogrendım.bır kac gundur yagmur var dıye cıkmıyolardı.ama suan tam gaz devam.tarcın döktüm karınca tozu döktüm ilaç sıktım olmadı.

Biz de 3.katta oturmamıza rağmen karıncalarımız eksik olmuyor.
Yıllardır bir çare bulamadık, kurtulamadık

Nefret ettim ben artk onlarla yaşamayı ogrendım.bır kac gundur yagmur var dıye cıkmıyolardı.ama suan tam gaz devam.tarcın döktüm karınca tozu döktüm ilaç sıktım olmadı.
Ayyyy çok tatlısın.:KK68:
Demek yağmurda çıkmadılar...:KK70:

Aynı sorunu yaklaşık bir hafta önce naftalinle çözdüm. Şu tablet şeklinde olanlar. Kokusu olduğu sürece karıncalar uğramıyor.

ben tehdit bile ettim:KK70:
bakın başınızı gövdenizden ayırmak istemiyorum. lütfen gidin :KK70::KK70::KK70:

ben de hiç istemezdim öldürmeyi ancak ne denediysem olmadı..evet tuza limona falan gelmiyorlar ama parkenin üstüne koymak da olmuyor işte.
parke çatlaklarından geliyorlardı bende..şırınga gibi bir ilaç aldım migrostan ,o çatlaklara sıktım,3 ay süresi var,gelmiyorlar artık..

ben de hiç istemezdim öldürmeyi ancak ne denediysem olmadı..evet tuza limona falan gelmiyorlar ama parkenin üstüne koymak da olmuyor işte.
parke çatlaklarından geliyorlardı bende..şırınga gibi bir ilaç aldım migrostan ,o çatlaklara sıktım,3 ay süresi var,gelmiyorlar artık..
Sen de istemezdin ama kader kurbanısın yani...:KK69:
Hayat be ne yapalım...:KK14:

karincalari-oldurmeden-ortamdan-uzak-tutmak.jpg

En iyi yöntemler bunlar sanıyorum.
Denemenizi tavsiye ederim...

Eki Görüntüle 1844306

En iyi yöntemler bunlar sanıyorum.
Denemenizi tavsiye ederim...
bahçe katı benim evim..terasa tebeşir denedim gerçekten de geri dönüyorlar..ama mesela parke kenarlarından ,kapı altlarından geliyor benimkiler..salatalık kabuğu denemedim ama köşelerde de pek durmaz sanırım..

Teşekkür ederim deniyorum hemen :)
Ya bizim evimiz bahceli, kiracilarimiz evinde çöp tutuyor bence o yuzden geliyorlar.

Karıncalar baharatlardan kaçar :super:geldiklerinde onlarin önüne baharat çizgisi çiziyorum tarçın,karabiber,bu benim sinirim gecmeyin diyorum.:süslü::spor:geçmiyorlar çizgiyi gidiyorlar.:KK55::sampiyon:

kahve limon vs denmiş de artık karıncalar da akıllı

hemen yolu değiştiriveriyorlar

çıktıkları yere döktüm kahve yanından çıktılar

tezgahı limonladım vs farklı bir yol yarattılar

bir gün mutfak dolabının arkasından dolaşıp vidanın yanında yer bulup oradan gelmişler

yani büyün evi kahveye bulayamayacağımız için ya delikleri kapatacak ya ölmelerine razı olacağız

et yumurta vs çok seviyorlar

biz içeri gelen deliklerini kapadık dışarı çıkıyorlar şimdi ama kışa ne olur bilemem

X