Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuru kahve dökün kahveye yaklaşamazlarBir kac gündür evimizi minik istilacilar basti, evden uzaklasmalarini saglayacak bir formulunuz var mi? öldürmek istemiyorum, istenmediklerini anlayip uzaklassalar yeter
Ayyyy çok tatlısın.Nefret ettim ben artk onlarla yaşamayı ogrendım.bır kac gundur yagmur var dıye cıkmıyolardı.ama suan tam gaz devam.tarcın döktüm karınca tozu döktüm ilaç sıktım olmadı.
ben tehdit bile ettimNefret ettim ben artk onlarla yaşamayı ogrendım.bır kac gundur yagmur var dıye cıkmıyolardı.ama suan tam gaz devam.tarcın döktüm karınca tozu döktüm ilaç sıktım olmadı.
Sen de istemezdin ama kader kurbanısın yani...ben de hiç istemezdim öldürmeyi ancak ne denediysem olmadı..evet tuza limona falan gelmiyorlar ama parkenin üstüne koymak da olmuyor işte.
parke çatlaklarından geliyorlardı bende..şırınga gibi bir ilaç aldım migrostan ,o çatlaklara sıktım,3 ay süresi var,gelmiyorlar artık..
aynen Lale..Sen de istemezdin ama kader kurbanısın yani...
Hayat be ne yapalım...
bahçe katı benim evim..terasa tebeşir denedim gerçekten de geri dönüyorlar..ama mesela parke kenarlarından ,kapı altlarından geliyor benimkiler..salatalık kabuğu denemedim ama köşelerde de pek durmaz sanırım..