• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karıncalar

Orman perisi olsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
1.562
2.848
133
38
Evimiz 3. Kat. Mutfağım çok eski . Hiç böcek falan olmazdı. Ama birden mutfağı karıncalar bastı. Temizlemeye çalışıyorum. Üzülüyorum karıncalara. Çünkü Temizlerken ölüyorlar. Ne yapmak lazım. Başına gelen birileri var mı ? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Anacım tammm ustune bastın. Aynenn bende deli ediyorlar beni. Bebemin ustunde buluyorum bazen. Bugun de esim sandalyede oturuyor adamın tepesine cıkmıs bir tanesı🙄bıara da olmustu. Tarcın salatalık tuz herseyi denedim tamamen bıtmıstı. 2 ay sonra yanı 1 hafta once felan yine sarmaya basladılar.yahu birde heryerdeler. Perdelere kadar. Bu sefer ne yaptıysam bıtmiyorlar.dezenfektan bile döktüm geldikleri deliklere ama banamısın demıyolar.bende takipteyim.

Evimiz 3. Kat. Mutfağım çok eski . Hiç böcek falan olmazdı. Ama birden mutfağı karıncalar bastı. Temizlemeye çalışıyorum. Üzülüyorum karıncalara. Çünkü Temizlerken ölüyorlar. Ne yapmak lazım. Başına gelen birileri var mı ? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Cnm diyorlar tarcın yada tuz bırakın karıncalar gelmiyormuş istersen bir dene

1 ay önce bende çok çektim karincadan giriş katta oturuyoruz. Pencerede delikler vardı ufak ordan geliyolarmiş meğer alciyla kapattım delikleri şimdi yok çok şükür. Olanlarida makineyle çektim Allah affetsin.

Bayern in ilacıyla evi ilaçlıyorum. Çözümü böyle buldum. Doğal bir çözüm bulamadım. Her şeyi denedim. Bizimki kırıntıyla ilgili değil. Çünkü banyo ve yatak odasında bile bir sürü vardı.

Back
X