Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zararını bilmem ama ablam kullandı. bıyık bölgesinde kararma oldu. yani bir işe yaramadı ama kişiden kişiye değişebilir bilemiyorumKizlar 5 bucuk aylik bebegim var emziriyorum
Tala markasinin karinca yumurtasi yagini aldim epilasyon sonrasi vucutta kullanmak icin sizce bir zarari olur mu bilen var mi aranizda
Yani bebeğinin vucuduna surenler bile var emzirirken ne kadar etki eder acsbaBence bebeğinizi emzirirken bu tür şeyler kullanmayın .
Yuz degil vücut icin cok hvesle aldimzararını bilmem ama ablam kullandı. bıyık bölgesinde kararma oldu. yani bir işe yaramadı ama kişiden kişiye değişebilir bilemiyorum
inşallah işe yarar. ama dediğim gibi emzirme döneminde bir zararı var mı benim bilgim yokYuz degil vücut icin cok hvesle aldim
Hamile degilim emziriyorumBence gercekten karinca yumurtasi yagi bir ise yarasaydi, dunyada karincanin nesli kalmazdi.bir de hazir yag alip nasil guvenerek kullanacaksiniz, ustelik hamilesiniz.
İçinizin rahat etmesi için şimdilik bir kenara koyun onları, bebeği memeden kestikten sonra kullanırsınız.Hamile degilim emziriyorum
Trendyol da millet o kadar ôvmus ki
4 paket aldim bir de
Bence deİçinizin rahat etmesi için şimdilik bir kenara koyun onları, bebeği memeden kestikten sonra kullanırsınız.
Tamamen sosyal medya safsatası. O yorumlar satılık. Hepsi genelde stok yapın yazar.Kizlar 5 bucuk aylik bebegim var emziriyorum
Tala markasinin karinca yumurtasi yagini aldim epilasyon sonrasi vucutta kullanmak icin sizce bir zarari olur mu bilen var mi aranizda
Bana da sür dedilerdi. İşe yaramıyor muymuş?Tamamen sosyal medya safsatası. O yorumlar satılık. Hepsi genelde stok yapın yazar.
Bu arada bebeğe sureceksiniz sandım mesajı düzenledim bir ara böyle bir gruh turemisti yeni dogana karinca yağı sürenler...