mrb arkdaşlar bende kullanmak istiyorum gutto kremı ama ben makineyle alıyorum aceba etki edermi makineyle alıpta kullanan var mı????
aynen canım, cilt tarafından çabucak emiliyo demi, belkide ondan etkilidir.
merhaba arkadaşlar karınca yumurtası yağı kremi kullananlar için bi paylaşım alanı açmak istedim ben henüz bu hafta kullanmaya başladım 10 güne kadar netice belli olur sonucu burada yazarım sonuçta tse damgalı bi ürün umarım işe yarar ve tüm tüylerimizden kurtuluruz:enbuyukkk:
arkadaşlar, yeni bir krem keşfettim kesinlikle bunu kullanmalısınız; adı folliex. ben parfümeriden aldım ama eczanelerde de varmış. ya harika. ben yağları da kullandım ama hem kokuları berbat, hem de sürerken vıcık vıcık hiç hoşuma gitmedi. bir de 4-5 gün kullanmak gerekiyor falan. ayrıca irandan geliyor, bilemiyorsun sahtemi değilmi. ama bu Folliex denen ürün Uludağ Üniversitesindeki bir kimyagerin kendi ürettiği ürünmüş. Türkiye'de üretiliyor. Krem şeklinde. 100ml ve 8 ay kadar yetiyor. Ağdadan hemen sonra 15er dakika ara ile 3 kez sürüyorsun. O kadar. Bir sonraki ağdaya kadar başka sürmüyorsun. İnanın daha etkilisi yok. Benim tanıdığım kuaförler müşterilerine uyguluyorlar, batık kılları bile yumuşatarak çıkmasını sağlıyor. Daha ilk seasntan sonra kıllar baya inceliyor, seyrekleşiyor. 4-5 seansta da yok oluyormuş. Ben ilk seansımı yaptım. Acayip memnunum. Allah bu kimyagerden razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?