- Konu Sahibi EU3
-
ben ilk aldığım o kadın resmi olan varya ondandı ikinci yi yeni aldım t.v.de üzerinde hologram olanlar orjinal dediler ikinciyi o karınca resimli olandan aldım ama sonradan öğrendim ikiside orjinalmiş o kadın resimli ilk üretilen diğeri de sahtelere karşı önlem amaçlı kapağında helogram olan yeni üretilen ucuza satılanlarda zaten eskiler sanırım çünkü helogram baya pahalı bişey fiyat farkı bundandır .yani ikiside aynı firma aynı marka ben her ikisinide kullandım bu arada sana bi önerim var ağdayı sir ağda yapıyosan eğer bunu silmek için elindeki yağları bir pamuk yardımı ile silmek için kullan bi süre sonra yıka yatarkende kremini kullan ben yağı bitirene kadar böyle kullandım diğer bişey de krem daha etkili sende kullanınca farkedeceksin canım keşke imkan olsaydu ben sana alıp gönderirdim valla
ben eczaneden gutto yu 30a aldım, kozmetik mağazasında 19a gördüm. sinir oldum. 39 çok pahalı arkadaşlar ya..
ben siteden verdiğim siparişi iptal ettirdim..nerde bulabilirim bu ürünü her eczanede satılırmıki??
hangi semttesin bilemiyorum ama ecz yerine parfümeri yada aktara bi danış anadolu yakasında her yerde mevcut burda ürünün resmini gördün olmazsa gutto resmi sitesinde de bi incele ben küçük bir mahallede oturuyorum burda bile çok yerde var hiç bulamazsan bana msj yaz ben öğrenirim
yaa ben trabzondan alcam o yüzden bulabilirmiyim diyorumya ist de olsam illaki bi yerden bulunur varmıdır burda acaba??
canım trabzon merkezde (ben bu yıl gittim trbzona)bi otelde kalmıştık demirgrand diye bi yer oralarda maraş caddesi var tesadüf şansa bak adını hatırlamıyorum ama köşebaşındaydı sanırım büyük bi parfümeri vardı oradan ben bişey almıştım ve o zaman orda gutto ürünleri görmüştüm .belki hala vardır . bi bakarsın bana haber edermisin merak ettim şimdi .olmadı bulamazsan yine haber et yardımcı olmak isterimkaydirigubbakcemile5
bende kullanıyorum faydasını gördüm yanlız dikkat edin sahteleri heryerde satılıyor kokusu benzin gibi olan sahteymiş orjinal olanlar kokusuz...
selamlar, ben birinci seansı tamamladım ve kol altı tüylerim sanırım cansızlaştı...sanırım işe yarayacak =)
kremi aldım kullanmaya başladıkça yorumlarımı yazarım:):)hihoyyyt
hadi hayırlı olsun neden aldın kaça bide .işallah memnun kalırsın:enbuyukkk:
neden aldın derkn anlamadım?? 25 e aldım cnm...[/QUOTEtrabzondan alıcam dememişmiydin o nu kastettim
neden aldın derkn anlamadım?? 25 e aldım cnm...[/QUOTEtrabzondan alıcam dememişmiydin o nu kastettim
pardon nerden yerine neden yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?