- 10 Kasım 2014
- 340
- 314
- 34
-
- Konu Sahibi yyaaggmmuurr
bendeeee lütfennn bir çözüm. buraya yazmak aklıma gelmemişti. iyi yapmışsın arkadaşım burda her derde dermen vardır.Merhaba kızlar.
Ev, eşya, taşınma telaşı tam bitti derken, bu sabah minik misafirlerim ile mutfakta karşılaştık.
Çıktıkları belirli bir yer olsa oraya ilaç adına ne bulursam boca edeceğim ama, belli bir yerde değiller.10 tane yerde, 5 tane masanın üstünde, 5 tane bulaşık selesinin altına. Böyle böyle özerklik ilan etmişler mutfağımda.
Bana öyle güçlü, öyle kesin bir çözüm söyleyin ki; bir daha evin sokağından geçemesinler.
limon kesip koy..yada karınca yemleri var onlar çookk etkili...
tarım ilaçcılarında karınca tozu var böyle koyu kırmızı renkte dök ondan yerlere yoğun oldukları yere bir daha değiş evin sokağında ilçeden geçemezlerMerhaba kızlar.
Ev, eşya, taşınma telaşı tam bitti derken, bu sabah minik misafirlerim ile mutfakta karşılaştık.
Çıktıkları belirli bir yer olsa oraya ilaç adına ne bulursam boca edeceğim ama, belli bir yerde değiller.10 tane yerde, 5 tane masanın üstünde, 5 tane bulaşık selesinin altına. Böyle böyle özerklik ilan etmişler mutfağımda.
Bana öyle güçlü, öyle kesin bir çözüm söyleyin ki; bir daha evin sokağından geçemesinler.
bizimde işyerimiz böceklendi tarım ilaci satan yerlerde şırınga şeklinde bir ilaç var küçük birşey böcek konusunda çok etkili fiyatıda 6,5 tl mutlaka ol ondan hemen kesin çözümkarinca olduguna dua edin. ben tuvaletteki bocekler ne zaman totomu isiricak diye bekliyorumlimon koyunca gittiklerini duymustum isinize yararsa
Limonu nereye koyacağım, çıktıkları yer belli değil ki.
Karınc yemlerini de limonu da öyle tezgah üstüne falan koysam olur mu?
bizimde işyerimiz böceklendi tarım ilaci satan yerlerde şırınga şeklinde bir ilaç var küçük birşey böcek konusunda çok etkili fiyatıda 6,5 tl mutlaka ol ondan hemen kesin çözüm
Mutlaka bilir canım zıraat mühendisiyse.apartman ilaclandi kucuk ucan bocekler gitti ama bu kocaman siyah bocekler neredeyse her Allahin gunu korkutuyorlar beni. esimin abisi ziraat muhendisi onun dukkani var onu bir arayip sorayim tesekkur ederim, neden hic aklima gelmediyse :)
bendeeee lütfennn bir çözüm. buraya yazmak aklıma gelmemişti. iyi yapmışsın arkadaşım burda her derde dermen vardır.
takipteyim konuyu
Aaay allahım sende uç beş taneymiş benim dolu resmen yaramaz çocukların anneleri hani acaba çocuğun sesi çıkmıyo bi yerimi uçuruyo der ya bende aynen öyleyim karıncalar oryada yoksa mutlaka ya bulaşık makinamın içindeler ya şekeri buluyolar ya çop kovasına vu ım ediyolar artık iki gun önce buzdolabıma girmeye çalışırlarken gördüm orayada girerseker mahvoldum demektir