Karınca sorunsalı!

yyaaggmmuurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
340
314
34
Merhaba kızlar.
Ev, eşya, taşınma telaşı tam bitti derken, bu sabah minik misafirlerim ile mutfakta karşılaştık.
Çıktıkları belirli bir yer olsa oraya ilaç adına ne bulursam boca edeceğim ama, belli bir yerde değiller.10 tane yerde, 5 tane masanın üstünde, 5 tane bulaşık selesinin altına. Böyle böyle özerklik ilan etmişler mutfağımda.

Bana öyle güçlü, öyle kesin bir çözüm söyleyin ki; bir daha evin sokağından geçemesinler.

bendeeee lütfennn bir çözüm. buraya yazmak aklıma gelmemişti. iyi yapmışsın arkadaşım burda her derde dermen vardır.

tarım ilaçcılarında karınca tozu var böyle koyu kırmızı renkte dök ondan yerlere yoğun oldukları yere bir daha değiş evin sokağında ilçeden geçemezler

karinca olduguna dua edin. ben tuvaletteki bocekler ne zaman totomu isiricak diye bekliyorum limon koyunca gittiklerini duymustum isinize yararsa
bizimde işyerimiz böceklendi tarım ilaci satan yerlerde şırınga şeklinde bir ilaç var küçük birşey böcek konusunda çok etkili fiyatıda 6,5 tl mutlaka ol ondan hemen kesin çözüm

kahveyi sevmediklerini duymustum. etrafa bi iki kahve cekirdegi serpistirin kaybedecek bisey yok
kv ler de ayni skintiyi yasadilar cok ,ezcaneden toz bi ilac alip sorunu kokten hallettiler,altarnetif yontemler disinda kesin cozum istiyorsaniz ilaclamaniz sart

Aaay allahım sende uç beş taneymiş benim dolu resmen yaramaz çocukların anneleri hani acaba çocuğun sesi çıkmıyo bi yerimi uçuruyo der ya bende aynen öyleyim karıncalar oryada yoksa mutlaka ya bulaşık makinamın içindeler ya şekeri buluyolar ya çop kovasına vu ım ediyolar artık iki gun önce buzdolabıma girmeye çalışırlarken gördüm orayada girerseker mahvoldum demektir

bizimde işyerimiz böceklendi tarım ilaci satan yerlerde şırınga şeklinde bir ilaç var küçük birşey böcek konusunda çok etkili fiyatıda 6,5 tl mutlaka ol ondan hemen kesin çözüm

apartman ilaclandi kucuk ucan bocekler gitti ama bu kocaman siyah bocekler neredeyse her Allahin gunu korkutuyorlar beni. esimin abisi ziraat muhendisi onun dukkani var onu bir arayip sorayim tesekkur ederim, neden hic aklima gelmediyse :)

Kızlar karınca ilacı denememi bu akşam yapacağım inşallah, sonuçlarını da yazarım size. Yalnız, şükredelim. Dün gece sigara içmek için balkona çıktığımda karşı apartmanın pencere önünde kımıldayan bir şey gördüm. Duvara tırmanıyo falan. Evet evet, düz duvara tırmanıyo. Dikkatlice bi baktım ki, görmez olaydım. FARE. Ve evlerimiz 2. katta. Ya bana da gelirse. yok mu bunun bir önlemi falan.

bendeeee lütfennn bir çözüm. buraya yazmak aklıma gelmemişti. iyi yapmışsın arkadaşım burda her derde dermen vardır.

takipteyim konuyu

Kızlar, markete gidip karınca yemi aldım. Bir pakette 2 tane oluyor. 2 paket aldım. 4'ünü de mutfağa koydum. Gözle görülür bir azalma var, bitti diyebilirim neredeyse. Ama bunlar illaki kapıdan pencereden bir daha geleceklerdir diye bir de toz alıp kapı/pencere ağızlarına serpeceğim.

Ya ben ust katta oturuyorum ona ragmen mutfagimdalar ve gelecekleri bi yiyecek bi tatli yok . Ne tuz ne limon ise yaradi . Ne yapcagimi sasirdim. Siz ne yptiniz komu sahibi ise yrayan bi yontem buldunuz mu? Ayrica ciktiklari yeride bulamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…