Karın kasları ve kasıklarda batmalar ..

HAYSU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
16
0
bilmiyorumkismileKARIN KASLARIM GERİLİYOR GİBİ KASIKLARIMDA BATMALAR BELİMDE AĞRIMAKTA SEROPHENE VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANDIM ACABA İĞNENİN ETKİSİMİ YOKSA HAMİLEMİ KALDIM BİLMİYORUM. İĞNEYİ 22 OCAKTA OLDUM... BU KADAR ERKEN GEBELİK BELİRİRMİ... BİLENLER CVP YAZSIN LÜTFEN....

igneyi 22 ocakta olduysan bu kadar erken mumkun degil belli olmasi .. ignenin etkisidir bence
umarim en kisa zamanda istedigine kavusursun ..

Inşallah bu sefer çok umutluyum inşallah olur çünkü 7 aydır deniyorum olmuyo.. Yoksa yine üzülürüm....

inş tutmuştur canım ben 2.5 yıldır uğraşıyorum olmuyor şimdi bizde herhangi bir sorun çıkmadı sadece benim tüplerim kaldı bakılmadık diyelimki ondada sorun çıkmadı o zaman banada aşılama yaparlarmı?

Ben aŞılama olmadım canım tedavı gÖrdÜm. ınŞallah olur ama bı arkadaŞımda hıÇ bır problem yoktu herŞeyı denedıler. Olmadı. Tam Ümıdı kestılerkı ıkızlerı oldu. ınŞallah herkeze verır allah'ım.

canım ben 16 ocakta çatlama iğnesi oldum. doktor sölemişti batmalar olur diye o iğnenin etkisi canım bende 3 -4 gün sürdü sonra kesti şimdilerde yine başladı bilemiyorum bu ay ben çok umtluyum allahım dileyene dilediğini versin opuyorumnanaktan

ınŞallah ıyı haberlerını beklıyorum... Bende Çok umutluyum.. Allahım kımseye aratmasın herkese evlet versın ınŞallah.

haysu ne haber canım bi gelişme varmı belirtilerde
ben heran hastalanacak gibiyim

Benim göğüsler dokunulmayacak kadar acıyo yüzümdede sivilceler cıktı. Kasıkklarımdaki batmalar devam ediyo. Bilmiyorum ama ben de sanki hasta olacak gibiim ama dün rüyamda kendi göğüslerimin büyüdüğünü gördüm ve tabiri hamile olduğumu kız çocuğum olacağına yorumlanıyodu hadi hayırlısı bakalım... Inşallah ikimizinde birden olur bebişleri olur onlar hakkında görüşürüz....

canım benim belim ağrıyodu bi gittim ki hastalanmışım ümidimiz sende hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum

Ya varya inan şimdi benimde ümidim kesildi... Bende sende olucak diye daha da ümitlemiştim. Ama hayırlısı inşallah olur.... Yarın sağlık oçağına gitmeyi düşünüyorum nasipsen kan tahlili yaptırıcam bekleyemicem.... Neyse canım hersey nasiptir....

hayırlısı diyelim benim ümidim sende saten çatlama iğnesinden sonra bu ay olmasa bile öbür aya muhakkak hamile kalınıyormuş sende hastalansan bile bunu düşün üzülme

Inşallah hadi hayırlısı inşallah. Kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama göğüslerim inanılmaz derece acıyo hiç böyle olmazdı acabımı diyorum. Sende de oldumu öyle...hadi hayırlısı bakalım...

yok canım bende sadece uçları sızlıyodu bu ay dokunamıyodum bide önceki gün allahım bi su içiyodum ay nasıl böle doymuyordum suya.bide bende normalde hiç sivilce yoktur regl olacam sıra sivilce olur bende belimde çıktı bu ay hamilelik belirtisini bilmiyorum ama regl belirtisinde uzman oldum nerdeyse

aa kizlar yüzde sivilce cikmasi hamilelik belirtiisimidir yaaa..yani tabiiki sadece sivilce deil,kasik bel ve karin agrilar adete 1 hafta olmasina ragmen?
gögsümde hic bi aci yok bilmiyorumkismile

Ben bugÜn kan testİ yaptırdım oran 10.68 bİlmİyorum

doktor ne dedi canım varmı yokmu keseyi gördümü peki :Saruboceq:bende yarın gidecem doktora üstüne görmeden şüpheleniyorum sana yazacam canım

aa kizlar yüzde sivilce cikmasi hamilelik belirtiisimidir yaaa..yani tabiiki sadece sivilce deil,kasik bel ve karin agrilar adete 1 hafta olmasina ragmen?
gögsümde hic bi aci yok bilmiyorumkismile

canım bende kesinlikle bi sivilce çıkar adet olacağım zaman sende her ay çıkarmıydı

işallah olursun bende 7 aydır denıyorum işallah bu ay olur 12 ocakta adet gordum ve bu yumutla donemınden bı ıkı gun sonra bel agrı kasık agrısı sankı adet oalcakmış gıbı ara ara sancı olur işallah bu ay olur herkesin allahu tela dualarını kabuletsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…