Karın kasları ve kasıklarda batmalar ..

ZambakÇım ulrasona falan gırmedım sadece kan tahlılı yaptırdım ebe teyzemın kızı var ona sordum adetımın gelmesını 1 hafta olmasına raĞmen kesın var dedıler oran yÜksekmıŞ yanı. Allah sanada nasıp etsın ınŞ. Ben ılıŞkıye gıererken hep allahıma allahım bana senın neslınden hayırlı bır evlat nesıp et dedım belkıde duam kabul oldu... Sende dene eĞer bıŞey yoksa... Haftaya kendı doktoruma gıdıcem o zaman gÖrurum ınŞ, bebıŞımı,,,

Kızlar hamıleyım oran 506.68 yÜkseldı bır hafta ıÇınde Çok mutluyum allah sızede nasıp etsın ınŞ.

hayirli olsun haysu..Darisi biz diger isteyenlere insAllaahh...

bende adet oldum ,bu ay cok umutluydum ama deilmis hemde iki gündür acayip akiyor hic böyle güclü olmamisdi adetim..

bende ayin ocagin 29unda ignemi oldum simdiyse 12 subati bekliyorum :kedi: kasiklarimda batmalar arada bacaklarima vuran agrilar felan var ama pekde umudum yok eyvahedigeldismile hayirlisi bu arada tebrik ederim HAYSU...dua et bizlere

hayırlı olsun canım bende seni sormak için açmıştım bi baktım yazmışsın:) aynı tedaviyi görerek hamile kalanları gördüğüm zaman bana umut ışığı oluyor:) darısı bize inşallah bende cuma günü çatlama iğnesini olacağım ilerleyen günlerde hamilelik belirtilerini sana sorarım belirtileri aklında tut

Benım en bÜyÜk belırtım gÖgÜslerımdekı sızıydı Şımdı bıraz bıraz geÇtı ama sÜreklı bÜyÜyolar ve kasıklarım Çok aŞırılı gerılıyo ama normalmıŞ bebek yerleŞmek ıÇın gerılıyomuŞ. Bende baŞkada aŞırı bır belırtı olmadı dıĞerlerı hafıf oranda bellı oldu.

Benİm en bÜyÜk belİrtİm gÖgÜslerİmdekİ sızıydı Şİmdİ bİraz bİraz geÇtİ ama sÜreklİ bÜyÜyolar ve kasıklarım Çok aŞırılı gerİlİyo ama normalmİŞ bebek yerleŞmek İÇİn gerİlİyomuŞ. Bende baŞkada aŞırı bİr belİrtİ olmadı dİĞerlerİ hafİf oranda bellİ oldu.

HAYSU HAYIRLI OLSUN, ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN İNŞALLAH...BENDE 4.TÜP BEBEK DENEMEMİ YAPTIM.YARIN KANDA TEST YAPTIRACAM , ÇOK HEYECANLYIM:kafamçokkarıştı

kızlar ben bunu farlı bi sitede buldum hemen hemen arayıpta bulamadığım şeyler ve tamamı bende oluyo hadi bakalım inş:)) Ce: Erken Gebelik Belirtileri
Kızlar gebelikle ilgili bir sürü web sayfası dolaşırken bir de yabancı olanlara bakayım dedim. "Early pregnancy symptoms" yani erken gebelik belirtileri arasında menstruasyon başlangıç gününden genellikle 10 veya 15 gün öncesinden (siklus uzunluğuna bağlı olarak değişiyor bu) kasıklarda iğneleme, ağrı, kramp girmesi gibi belirtiler kendini gösterebiliyormuş. Gebelik başlangıcını takip eden 3-4 gün içerisinde göğüslerde şişme başlayabiliyormuş. Heryerde karşıma çıkan ifade hep "swollen breasts" idi, yani şiş göğüsler.

Bazı kadınların bunları regl belirtileri olarak addettiğini aslında regl belirtileri arasında yer alan karın ağrısı, kramp, batma ve iğnelenme gibi şikayetlerin regl dönemi başlamadan 2-3 günde çıkması gerektiği yazıyor. Yani 10 gün öncesinde başlayan abdominal şikayetler (karın ile ilgili olanlar) erken gebelik belirtilerinden sayılabilirmiş. Bunun için ise insanın kendisini iyi dinlemesi ve gözlemlemesi gerekiyormuş.

Bulantı ve kusmalar ise 3. ve 4. haftalarda başlayabilse de genellikle 5. haftadan sonra yavaş yavaş ortaya çıkan durumlardanmış...

Reglinden 10-15 gün öncesinden itibaren karın ağrısı, kramp, iğneleme hisseden ve göğüsleri aynı dönemlerden itibaren şişip hassaslaşmaya başlayan bayanlar dikkat edin, gebe olabilirsiniz...

X