Merhaba herkese ben 25 ocak günü karın germe meme küçültme ve lipo oldum , benim sürecim söyle geçti ameliyatım yaklaşık 8 saat sürdü , ilk yürüme çok kötüydü kalkınca kustum ve soğuk terler attım 2. Kalkışımda da aynı şey oldu . 2 gün ise biraz daha iyiydim ama yolunda gitmeyen bişey vardı o da kanımın azalmasıydı ameliyata kan değerim 14 ile girdim 11 ile çıktım sonra 9 a düşünce 2 ünite kan takviyesi yaptı doktorum, kandan sonra biraz daha toparladım ben 5 gün kaldım hastanede ( sebebi kanım düşük diye ) sonrası ise hastaneden çıkarkan meme drenlerim çıktı çok acılı değilde eve geçtim , uyumak zordu benim için ağrıdan ziyada şişlik huzursuzluk doğrulamama vardı bende , karnımda ki drenler ise hastaneden çıktıktan 3 gün sonra daha benimleydi , ilk kontrole gittim pansuman yapıldı karın drenlerim çıktı aşırı kötüydü sanki göğsümün altından karnıma kadar bir hortum çektiler ama saniyelik bi acıydı. Neyse ki artık bi torba ile gezmiyordum. Bugün tam 2 hafta oldu biraz daha iyiyim yürüyüş yapıyorum rahat uzanıp kalkıyorum , meme küçültme işin en kolayı kesinlikle hissetmedim ne acı ne sızı.. ama karın çok başkaymış lipo yapılan yerlerim çok agrıdı ilk 10 gün mesala bugün daha iyi gün gün iyiye gidiyorum . Biraz zaman ve süreç gerektiren operasyonlar gözünüzü korkutmak istemem ama en az 1 ay konforunuz yok. Sonrası da ödemlerin gitmesin memenin şeklinin oturması karın dikişleri derken uzun bi süreç. Bu dönemde yediklerime çok dikkat ettim bol vitamini yüksek şeyler tüketiyorum, et balık ve tavuk ağırlıklı kan yapıcısı şeyler yiyorum bol bol çabuk toparlamak için. Sanırım 1. Ayım dolunca daha iyi olucam
benim sürecim bu şekildeydi soru sormak isteyene danışmak isteyene seve seve yardımcı olurum
güzelleşmek kolay değil başa gelen çekilir
bu arada 2 doğum yaptım ve 4 ve 2.5 yaşların da iki kızım var , bu dönemde en az 15 20 gün yanınızda birinin kalması şart , hatta benimle annem ilgilendi çocuklarımla kaynanam öyle geçirdik ilk 2 haftayı
şimdiden olacak olanlara düşünenlere çok geçmiş olsun herşey geçiyor kızlar biraz zaman tanıyın bedeninize