Hiç kabuk kalmadı sadece hafif kırmızı izler varMaşallah bir aylık oldun şimdiki durumun nasıl canım bende oluyor özellikle sol meme kabuklar döküldümü ne durumda izler falan genel durumun
Artık çok daha iyiyim darısı sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç kabuk kalmadı sadece hafif kırmızı izler varMaşallah bir aylık oldun şimdiki durumun nasıl canım bende oluyor özellikle sol meme kabuklar döküldümü ne durumda izler falan genel durumun
umarım iyi olmuştur fakat cidden pahaylımış. ben bu sebeple ankarada gazide yaptıracağım liposuctionıProf. Teoman eskitaşçıoğlu
Cok şükür inşallah canım sayılı gün çabuk geçer inşallahHiç kabuk kalmadı sadece hafif kırmızı izler var
Artık çok daha iyiyim darısı sana
Sizde mi Kayseridesiniz ? Eshabil bey var o da çok iyi bir doktor fiyat olarak da daha uygunumarım iyi olmuştur fakat cidden pahaylımış. ben bu sebeple ankarada gazide yaptıracağım liposuctionı
ben gazi fakülte hastanesine gün aldım oraya olacağım vaser lipo güncel fiyatı bilmiyorum ama 40 bin vsdirSizde mi Kayseridesiniz ? Eshabil bey var o da çok iyi bir doktor fiyat olarak da daha uygun
Her şey gönlünüzce olsun inşallahben gazi fakülte hastanesine gün aldım oraya olacağım vaser lipo güncel fiyatı bilmiyorum ama 40 bin vsdir
lazerde lazer ışınıyla parçalıyorlar sanırım vaserde su ile... yani bilmiyorum hangisi iyi. ben en çok ödemden çekiniyorum 55 kilo girip 60 kilo çıkmak istemem. ödem ne kadar sürede atılıyor?Her şey gönlünüzce olsun inşallah
Lazerle vaser arasındaki farklar nedir ? Siz mi tercih ettiniz
Bir hafta içinde rahatsız edici çoğunluğunu atmıştım. Bol hareket ederek , su tüketimini artırıp bromelain içerikli c vitamini ile 7 kilo fazla ödemin 5'inden kurtuldum. Darısı sizelazerde lazer ışınıyla parçalıyorlar sanırım vaserde su ile... yani bilmiyorum hangisi iyi. ben en çok ödemden çekiniyorum 55 kilo girip 60 kilo çıkmak istemem. ödem ne kadar sürede atılıyor?
evet sadece lipo. Bromelain vs de kullanırım muhtemelen. lenf drenaj yaptırdınız mı?Bir hafta içinde rahatsız edici çoğunluğunu atmıştım. Bol hareket ederek , su tüketimini artırıp bromelain içerikli c vitamini ile 7 kilo fazla ödemin 5'inden kurtuldum. Darısı size
Siz de karın germe ve memeye operasyon yok sanırım yalnızca lipo ya
Çok daha kolaydır umarım
Herseyim ters benim ya ilk hafta olmayan ödem şimdi pik yaptı ödem atıcı kullanıyorum ama etkisi yok aşırı şişBir hafta içinde rahatsız edici çoğunluğunu atmıştım. Bol hareket ederek , su tüketimini artırıp bromelain içerikli c vitamini ile 7 kilo fazla ödemin 5'inden kurtuldum. Darısı size
Siz de karın germe ve memeye operasyon yok sanırım yalnızca lipo ya
Çok daha kolaydır umarım
Allah Allah biraz yemeklerden tuzu falan da kes kuzum. İner yavaş yavaş canını sıkma ilk ay pik yapması zayen bekleniyor ödeminHerseyim ters benim ya ilk hafta olmayan ödem şimdi pik yaptı ödem atıcı kullanıyorum ama etkisi yok aşırı şiş
Yok , sordum ama şuan erken denildi 31. Gündeyim ben belki daha sonra doktor müsade edinceevet sadece lipo. Bromelain vs de kullanırım muhtemelen. lenf drenaj yaptırdınız mı?
Dikkat ediyorum canım insin biran önce şükür iyiyim. Zaman hızla geçer İnşallahAllah Allah biraz yemeklerden tuzu falan da kes kuzum. İner yavaş yavaş canını sıkma ilk ay pik yapması zayen bekleniyor ödemin
Ne için o masaj gereklimi acaba nerde yaptırılıyorYok , sordum ama şuan erken denildi 31. Gündeyim ben belki daha sonra doktor müsade edince
Doktorum dün ödem olduğunu söyledi, takip ediyor şuanda. Özelden atayim foto. Sizin var mi fotoğraf acaba, çok geçmiş olsunNasıl bir şişlik bir foto ekleyebilirseniz tam anlaşılır.Moral bozmak istemem ama ben o şişlik kaldığı için 2. Kez ameliyat oldum ,5 yıl geçer mi diye bekledim
Teşekkürler canım aynen senin dediğin gibi elektrik çarpması iğne batması gibi ani sızı.. normal bir şey demek kiMerhaba , aynı şeyleri yaşadım ben de çok normal dedi doktor . Başından beri hep tek memem ağrıdı , bi memede yaşadığımızı diğerinde beklemeyiz zaten demişti. Elektrik çarpar gibi , bıçak saplanır gibi , birden giren sızı gibi ağrılar beklenen şeyler 1 ayın sonunda bir iki hafta daha hafiften olup kaybolacak denildi. Gerçekten de şuan çok çok az oluyor bana bugün tam 30. Gündeyim
Bendede oluyor çeşit çeşit yerlerde ara ara göğüslerim dede ağrımı desem sislikten mi desem ara ara kaşıntı gibi içten içten birşeyler dikislerde de oluyor genel durum çok şükür iyi ödemler karnimda birazda olsa gitti ben sıvı birikmesi falan diye düşündüm inşallah geçecek. Yarın kontrol var neler olacak bakcam hayırlısı olsunTeşekkürler canım aynen senin dediğin gibi elektrik çarpması iğne batması gibi ani sızı.. normal bir şey demek ki
Canım sana birşey sorcam bu kasık bölgesindeki dikişler biraz geç düzelecek gibi daha kızarık sendede öylemi diğer yerler de öyle değil genelmi öyle orası hassas ondan diye tahmin ediyorum . Son durumun nasıl birdeProf. Teoman eskitaşçıoğlu
Benim de kasık bölgesi dikişleri kirmiz, demek ki genel de öyle oluyorCanım sana birşey sorcam bu kasık bölgesindeki dikişler biraz geç düzelecek gibi daha kızarık sendede öylemi diğer yerler de öyle değil genelmi öyle orası hassas ondan diye tahmin ediyorum . Son durumun nasıl birde
Demekki o şekilde olcak bakalım hayırlısı olsun biran önce kabuklar dökülse biraz daha rahatlayacak gibiyimBenim de kasık bölgesi dikişleri kirmiz, demek ki genel de öyle oluyor