Göbek deliği düzeltilmesi kolay benim dikişler tamamen açıldı 20.gündü tekrar baştan göbek deliği yaptı ameliyathanede değil klinikte yaptı çok kolaydı.Kızlar göbek deliği benimki gibi olan var mı? Çok kötü görünüyor hiç böyle görmedim internette, yarın kontrolüm var bunu düzeltmesini istesem doktordan ne tepki verir acaba?
Neye yarıyor ester c?İlk hafta çok yoğundu bende artı 7 kilo ödem vardı tartıda
Bromelain içerikli ilaç falan verdiler mi onun çok faydası olmuştu bana
Ester C yazıldı bana
Allscar diye bir krem canım yazdım aslında teşekkür ederim görsel içinSizin krem
Atayım cnm
Ödem için dedi arkadaş bende alcambu neye yarıyor kızlar ?
Bence söyleKızlar göbek deliği benimki gibi olan var mı? Çok kötü görünüyor hiç böyle görmedim internette, yarın kontrolüm var bunu düzeltmesini istesem doktordan ne tepki verir acaba?
Çok anlayamadım canım ama bizimkilerde normal göbek deliği gibi değildir bence.Göbek deki dikilerin üstü sismi sizin ben bugün ilk ke ayakta baktım sis ve sarkık gibi tuaf birşey var sizdede oldumu bu durum pupis bölgesi de sis dikiş yeri ve ustude duzelirmi acaba
Ödem atmak için canımNeye yarıyor ester c?
All scarAllscar diye bir krem canım yazdım aslında teşekkür ederim görsel için
Bugün oğlumun yüzüne lazer yapıldı sizin kremden yazmış doktor allscar ama çok küçük geldi gözüme sık sık almak gerek galiba gerçi belkide ml farkı olan kutusuda vardır. Bende vardı iz kremi almasaydınız dedim bi ton paraAllscar diye bir krem canım yazdım aslında teşekkür ederim görsel için
Aynen çok küçük bugün sürdüm baya azaldı bile nasıl baş edecem bilmiyorum bu kremlerle kantaron yağı da önerdi ondanda surcem artıkAll scar
Bugün oğlumun yüzüne lazer yapıldı sizin kremden yazmış doktor allscar ama çok küçük geldi gözüme sık sık almak gerek galiba gerçi belkide ml farkı olan kutusuda vardır. Bende vardı iz kremi almasaydınız dedim bi ton para
Ay evet bende size soracaktım doktorunuz önerdi mi diye çoğu insan işe yaradığını söylüyor sarı kantaronunAynen çok küçük bugün sürdüm baya azaldı bile nasıl baş edecem bilmiyorum bu kremlerle kantaron yağı da önerdi ondanda surcem artık
Pubis benimde halâ şişGöbek deki dikilerin üstü sismi sizin ben bugün ilk ke ayakta baktım sis ve sarkık gibi tuaf birşey var sizdede oldumu bu durum pupis bölgesi de sis dikiş yeri ve ustude duzelirmi acaba
Merhaba , göbek deliğiniz ile ilgili bi gelişme oldumu ulaşabildiniz mi doktora ?İçi boş değil de boğum boğum et, düzelir mi acaba zamanla benimki gibi olan var mı?
53. Günde bile ödem oluyor demekBende karın germe, bacak içi, kol, sırt, bel, karın ve pubis lipo oldu bide iç kaslar dikildi. Şuan 53. Günümdeyim.
Yarın randevum var, yarın soracam hatta dikişleri açıp tekrar yapmasını isteyecem bakalım ne diyecek.Merhaba , göbek deliğiniz ile ilgili bi gelişme oldumu ulaşabildiniz mi doktora ?
İnşallah kolaylıkla hallolacak bir şeydir arkadaşımYarın randevum var, yarın soracam hatta dikişleri açıp tekrar yapmasını isteyecem bakalım ne diyecek.
İnşallah canımİnşallah kolaylıkla hallolacak bir şeydir arkadaşımAllah iyiliğini versin haber et lütfen
İyi geceler...
20 günde nasıl açıldı risk bitmiyor bu ameliyatta ya ne zaman oh diyecez acabaGöbek deliği düzeltilmesi kolay benim dikişler tamamen açıldı 20.gündü tekrar baştan göbek deliği yaptı ameliyathanede değil klinikte yaptı çok kolaydı.