Liposakşın olduğu için şişmesi normal sıvı birikmesi bol bol ödem attırıcı bişeyler iç bu arada nerde kime oldun ameliyatı21 kasim 2024 te karin germe liposaksin bacaklara yag enjeksiyonu yaptirdim.Revizyon tabi
25 gün oldu karnimda sivi birikti seroma dedi doktor İstanbula gidip o sıvıyı çekti doktor ama 2 gün sonr a yine şişti karnım yine sivi birikti zamanla geçer diyor ama bu bende hareket kisitliligi yapiyor
Başına böyle gelen oldu mu hiç nasil sonuçlandı lütfen bilgi verirmisiniz içim içimi yiyor çok üzgünüm ya hiç gecmezse
Geçmiş olsun21 kasim 2024 te karin germe liposaksin bacaklara yag enjeksiyonu yaptirdim.Revizyon tabi
25 gün oldu karnimda sivi birikti seroma dedi doktor İstanbula gidip o sıvıyı çekti doktor ama 2 gün sonr a yine şişti karnım yine sivi birikti zamanla geçer diyor ama bu bende hareket kisitliligi yapiyor
Başına böyle gelen oldu mu hiç nasil sonuçlandı lütfen bilgi verirmisiniz içim içimi yiyor çok üzgünüm ya hiç gecmezse
İstanbul ozan balikLiposakşın olduğu için şişmesi normal sıvı birikmesi bol bol ödem attırıcı bişeyler iç bu arada nerde kime oldun ameliyatı
Dr.kesinlikle odem atıcı icme dedi ve sistikce şiştim dayanamadım hemsire olduğum için youtubedan seroma nasil çekildiğine dair videolar izledim yaklaşık 100 cc sivi çektim rahatladım bugün yürüyebilir.Ayrica enfla c odem çözücü takviye aldım onu içmeye başladım dr.bana seromayi çekmeye gerek yok kendi kendine vücut onu esmer diyo ama agridan iki büklüm oluyordum nefes alamıyorum.suan çok rahatladimLiposakşın olduğu için şişmesi normal sıvı birikmesi bol bol ödem attırıcı bişeyler iç bu arada nerde kime oldun ameliyatı
Çok tsk ederim duygu hanım çok zor ve kötü bir süreç dr.seromayi çekme kendi gecer dedi ama benim karnım kocaman ve hareket kisitliligi ve ağrıya neden oluyordu bu a rağmen beklememi ve vücudun edeceğini söyledi.Ama ben youtubedan seroma ile ilgili araştırma yaparken alınması gerektiği bilgisine vardım.Ve hemsire olduğumdan karnıma enjektorle girip yaklaşık 100 cc seroma cektim ama Bi rahatladım anlatamam.Dr.ayrica odem çözücü içme hiç dedi 1 ay oldu heryerimm sis youtube dr.lar seroma için odem atıcı ilaç alanında öneminden bahsedince enfla c aldım bugün birde karnimi korsenin ustune 2 tanede sal bagladim siki siki bakalım ne olcak insallh tekrar olumazGeçmiş olsunSıvının şırınga yardımı hariç çıkacak bir yeri yok değil mi doğru anladım. Aşırı bir sıvı birikmesi var ise eğer o sıvının dışarıya çıkartılması gerekiyor mutlaka zaten çıkmadığı için vücut seroma üretiyor. Masajlara başladınız mı çok yardımı olacaktır. Korkmayın zaten zor ve sancılı bir süreç bırakın vücudunuz kendisini toparlasın
Süpersiniz iyi yapmışsınız. Dediğim gibi sıvının çıkacak yeri yoksa şırınga ile çekilmeli mutlaka yoksa kalıcı sertlik gibi kalma durumu var maalesef, ödem atıcılara gelirsekte bazı doktorlar belli bir zaman geçtikten sonra ödem atıcılara geçilmesini öneriyor sizinki bu konu hakkında tam olarak ne dedi? Size önerebileceğim bir kaç şey olacak aslında öneri değil kesinlikle yapmanız gerekenler şunlarÇok tsk ederim duygu hanım çok zor ve kötü bir süreç dr.seromayi çekme kendi gecer dedi ama benim karnım kocaman ve hareket kisitliligi ve ağrıya neden oluyordu bu a rağmen beklememi ve vücudun edeceğini söyledi.Ama ben youtubedan seroma ile ilgili araştırma yaparken alınması gerektiği bilgisine vardım.Ve hemsire olduğumdan karnıma enjektorle girip yaklaşık 100 cc seroma cektim ama Bi rahatladım anlatamam.Dr.ayrica odem çözücü içme hiç dedi 1 ay oldu heryerimm sis youtube dr.lar seroma için odem atıcı ilaç alanında öneminden bahsedince enfla c aldım bugün birde karnimi korsenin ustune 2 tanede sal bagladim siki siki bakalım ne olcak insallh tekrar olumaz
Süpersiniz iyi yapmışsınız. Dediğim gibi sıvının çıkacak yeri yoksa şırınga ile çekilmeli mutlaka yoksa kalıcı sertlik gibi kalma durumu var maalesef, ödem atıcılara gelirsekte bazı doktorlar belli bir zaman geçtikten sonra ödem atıcılara geçilmesini öneriyor sizinki bu konu hakkında tam olarak ne dedi? Size önerebileceğim bir kaç şey olacak aslında öneri değil kesinlikle yapmanız gerekenler şunlar
• Bol bol su için ( ödemi atmanıza yardımcı olacaktır )
• Kolojenli gıdalar ürünler tüketin mutlaka ( ilik suyu kaynatıp içebilirsiniz )
• Korsenizi çıkarmayın.
• Doktorunuz onay verdi ise masaja başlayın ( çok çok çok rahatlayacaksınız. Manuel lenfatik masajlar seroma ve fibrosiz düşmanıdır ) Masajlar ameliyatlardan daha önemli olduğu için işinde iyi olan bir masaj terapisti bulmanızda fayda var.
• Protein değeri yüksek sağlıklı beslerler tüketin
• Kendinizi zorlamadan yürüyüşler yapın evin içinde ve iyileşmenize bakın
Aklınıza bir şey takılırsa yazın lütfenTekrardan geçmiş olsun
Birde başka doktor önerin varsa süper olur Ozan balık çünkü aşırı pahalı21 kasim 2024 te karin germe liposaksin bacaklara yag enjeksiyonu yaptirdim.Revizyon tabi
Başına böyle gelen oldu mu hiç nasil sonuçlandı lütfen bilgi verirmisiniz içim içimi yiyor çok üzgünüm ya hiç
Yildiz hanim hiçte doktorların öyle paylaştığı resimler gibi güllük gülistanlık değil.Ben ozan beye revizyon için gittim ilk doktor benim bacaklarımı mahvetmisdi şimdi aklım olsa asla bulasmam.Banq vaser yaptı şuan sol bacak iç kısımda sarkma var dengesizlik var zamanla düzelir mi bilmiyorum.Siki bir sporla düzelecek vücudumu estetik belasına bulaştırdım.Bu arada bbl yaptıranların yorumlarını okuyun lütfen yüzde 80 yorumlarda eşitsizlik kayma dengesizlik oluyor ciddi derecede vücudu bozulup intiharın eşiğine gelenleri okudum bu forumda hatta nice adı angels Bi bakın isterseniz o kişinin yorumlarına.Karin germe gerekliyse olabilirsiniz ama iyi doktora.Sakin ucuz olsun diye uygun fiyatlı doktora bulasmayin ben ilk amly doktor ucuz fiyat verdi diye ona yaptirdim meğersem adam kasap gibi bisey hatta geçen nese özkan diye bir fenomen karin germe amly yaparken olmuş ayni kisi düşünün hatta adam çok kötü Bi hekimmis sokayet var sitesi kaynıyor adamın yaptığı başarısız amlylardan dolayı.Ozan beyin bana yaptığı amly için suan icin iyi fiyemiyorum çünkü odemliy8m sonuç daha net belli değil.Ama şimdiki aklım olsa sağlıklı besenir spor yapardım revizyon bile kurtarmıyor bacaklarımıÇok geçmiş olsun hemşire olmanız kolaylık sağlıyor be güzelbende kol,sırt,,bel,göbek ve sağ dizimde geçmeyen şişlik var doğumdan kaldı bide iç bacak kısmında buralara da abartı olmayacak şekilde lipo istiyorum birde bbl ve karın germe ama aynı anda ameliyat olmaktan korkuyorum önce lipo ve bbl sonrası da karın germe düşündüm. ozan balık çok iyi bir doktor bütçem yetse bugün gider olurum bence doktor da çok iyi bir seçim yapmışsınız ama maalesef bütçem yetmediği için beni aşıyor bende hep başka doktor bakıyorum ama içime sinen yok 2 yıldır neredeyse hemşire olduğunuz için belki bilgi sahibi yada şahit olabilirsiniz diye bir şey sormak istiyorum lipodan sonra sarkma veya dalgalanma oluyor mu bundan korkuyorum sizin sanırım vaser lipo değil mi hani hem yağ alıp hem deriyi sıkılaştırıcı işlem yapıyorlar
Cok sagolun duygu hanım önerileriniz için.Eevet ya karnımdan haftasonu çektim dünde bacağımda su yatagi gibi olan dilimden bel komiğime kadar büyükçe Bi su yatagi vardı onuda Bi deneyeyim dedim ondan da nerden baksanız 350 400 cc seroma çıktı. DIGER BACAKDANDA OKADAR GELDI.toplam 700 yakın seroma cektim bacaklarimdan o su gitti .
Bugünde dikkatimi çeken bisey oldu belime vaser lipo yapıldığı için popom çok dışarı çıkıyor sanki bbl yaptirmisim gibi rahatsız oluyorum ben kendimi bildim bileli bbl sevmem popom büyük gösteriyor gecer mi bu
Bacak liposunun sarkma yaptığını okudum benimde ilk doğumumda sağ diz içi ve bacak içinde dengesizlik oldu çok tuhaf yani orada ödem mi yağ mı ne var bilmiyorum ama doğum öncesi kiloma döndüm diyet ve sporla hatta üstüne egzersiz yaptım sıkılaştım masaj yaptım ama asla düzelmedi son çare olarak vaser lipo olabilir diye düşündüm oda az bir miktar yağ alınsa düzelir gibi çünkü bu şekilde bacağım yamuk duruyor sol gayet eskisi ama sagda bir dengesizlik var hamilelikte oluştu kaldı öyle .bende hep kalın bacak büyük kalça ince bel beğeniyorum çünkü bacaktan kalçadan değil kiloyu en çok kol ve göbekten alıyorum maalesef omuzlarımda geniş olduğu için alt taraf zayıf duruyor ama aslında normal diyetisyenin dediğini söylüyorum sırtta da aşırı bir yağ yok göbek bel ve kol benim çok canımı sıkıyor zayıflasamda bacak kalça gidiyor hatta göbeğim bile ama kollarım maalesef istediğim kadar zayıf olmuyor ve en çok kiloyu kalçadan bacaktan ve yüzden veriyorum dengesiz bir vücudum var kilo alma verme dengesi maalesef yok doğumlardan sonra böyle oldu nedense angelsin konusunu baya oldu baştan sona okudum fıstık gibide fiziği varmış orantılıydı vücudu resim atmıştı eski halini kol bacak kalça orantılıydı ama kalın bacak sevdası maalesef kötü sonuç ve doktorun sırf para için o güzelim vücudu bozmasına sebep olmuş baya etkilenmiştim üzülmüştüm hatta yorumlarımda var zaten didik doktor araştırmama onun konusu sebep oldu bence önce doktorun el becerisi sonrada bünyeyle ilgili Allah vicdanlı doktora denk getirsin dürüst doktora çünkü bende çok takıntılıyım ve vücut tipimi beğenemiyorum Allah affetsin birde yabancı forumları da çok okudum yaptıranların instagram sayfalarına girip baktım çokta güzel olmuş ama yabancı doktorlar daha mı iyi yapıyorlar bilmiyorum ama bizim doktorlara gelen yaptıran da çok fazla en son realselfte Erman ak ı bulmuştum hepsi olumluydu aklımda o ve Sarper Mete var haaa birde yabancılar ameliyat sonrası acayip derecede bakımlarını yapıyorlar sık sık özel masajlar köpük masajları egzersizleri beslenme şekilleri çok dikkat ediyorlar yani ameliyat sonrası bakımda çok önemliYildiz hanim hiçte doktorların öyle paylaştığı resimler gibi güllük gülistanlık değil.Ben ozan beye revizyon için gittim ilk doktor benim bacaklarımı mahvetmisdi şimdi aklım olsa asla bulasmam.Banq vaser yaptı şuan sol bacak iç kısımda sarkma var dengesizlik var zamanla düzelir mi bilmiyorum.Siki bir sporla düzelecek vücudumu estetik belasına bulaştırdım.Bu arada bbl yaptıranların yorumlarını okuyun lütfen yüzde 80 yorumlarda eşitsizlik kayma dengesizlik oluyor ciddi derecede vücudu bozulup intiharın eşiğine gelenleri okudum bu forumda hatta nice adı angels Bi bakın isterseniz o kişinin yorumlarına.Karin germe gerekliyse olabilirsiniz ama iyi doktora.Sakin ucuz olsun diye uygun fiyatlı doktora bulasmayin ben ilk amly doktor ucuz fiyat verdi diye ona yaptirdim meğersem adam kasap gibi bisey hatta geçen nese özkan diye bir fenomen karin germe amly yaparken olmuş ayni kisi düşünün hatta adam çok kötü Bi hekimmis sokayet var sitesi kaynıyor adamın yaptığı başarısız amlylardan dolayı.Ozan beyin bana yaptığı amly için suan icin iyi fiyemiyorum çünkü odemliy8m sonuç daha net belli değil.Ama şimdiki aklım olsa sağlıklı besenir spor yapardım revizyon bile kurtarmıyor bacaklarımı
Yildiz hanim hiçte doktorların öyle paylaştığı resimler gibi güllük gülistanlık değil.Ben ozan beye revizyon için gittim ilk doktor benim bacaklarımı mahvetmisdi şimdi aklım olsa asla bulasmam.Banq vaser yaptı şuan sol bacak iç kısımda sarkma var dengesizlik var zamanla düzelir mi bilmiyorum.Siki bir sporla düzelecek vücudumu estetik belasına bulaştırdım.Bu arada bbl yaptıranların yorumlarını okuyun lütfen yüzde 80 yorumlarda eşitsizlik kayma dengesizlik oluyor ciddi derecede vücudu bozulup intiharın eşiğine gelenleri okudum bu forumda hatta nice adı angels Bi bakın isterseniz o kişinin yorumlarına.Karin germe gerekliyse olabilirsiniz ama iyi doktora.Sakin ucuz olsun diye uygun fiyatlı doktora bulasmayin ben ilk amly doktor ucuz fiyat verdi diye ona yaptirdim meğersem adam kasap gibi bisey hatta geçen nese özkan diye bir fenomen karin germe amly yaparken olmuş ayni kisi düşünün hatta adam çok kötü Bi hekimmis sokayet var sitesi kaynıyor adamın yaptığı başarısız amlylardan dolayı.Ozan beyin bana yaptığı amly için suan icin iyi fiyemiyorum çünkü odemliy8m sonuç daha net belli değil.Ama şimdiki aklım olsa sağlıklı besenir spor yapardım revizyon bile kurtarmıyor bacaklarımı
Siz ameliyat oldunuz mu memnun musunuz benimde hayalıim öyle bir vücut tipine sahip olmak doğuştan Allah vergisi olanları dünyanın en şanslı insanı olarak görüyorum çünkü herkesin haysli kadın olsun erkek olsun ince bel yuvarlak kalçaRica ederim ne demek böyle böyle birbirimize yardım edeceğiz. Ameliyat konusunda dünyada bir numarayız ama ameliyat sonrası bilgi ve bilgilendirme sıfır maalesef, bu sıvı çekme işlemini doktorunuzada danışıyor musunuz bu arada mutlaka onuda bilgilendirin naçizane fikrimEvet sırta yapılan liposuction beli ve popoyu daha estetik gösteriyor. Ama merak etmeyin zamanla iner ödem de olabilir. Görsel atma şansınız var mı bakayım. Bu arada insanlar para veriyor o görüntü için
Ozan bey zamanla geçer diyo ilk dr.murat acar çok uygunsa yapar amlytinizi ama düzeltmek için Bi ton para bayarsinizBacak liposunun sarkma yaptığını okudum benimde ilk doğumumda sağ diz içi ve bacak içinde dengesizlik oldu çok tuhaf yani orada ödem mi yağ mı ne var bilmiyorum ama doğum öncesi kiloma döndüm diyet ve sporla hatta üstüne egzersiz yaptım sıkılaştım masaj yaptım ama asla düzelmedi son çare olarak vaser lipo olabilir diye düşündüm oda az bir miktar yağ alınsa düzelir gibi çünkü bu şekilde bacağım yamuk duruyor sol gayet eskisi ama sagda bir dengesizlik var hamilelikte oluştu kaldı öyle .bende hep kalın bacak büyük kalça ince bel beğeniyorum çünkü bacaktan kalçadan değil kiloyu en çok kol ve göbekten alıyorum maalesef omuzlarımda geniş olduğu için alt taraf zayıf duruyor ama aslında normal diyetisyenin dediğini söylüyorum sırtta da aşırı bir yağ yok göbek bel ve kol benim çok canımı sıkıyor zayıflasamda bacak kalça gidiyor hatta göbeğim bile ama kollarım maalesef istediğim kadar zayıf olmuyor ve en çok kiloyu kalçadan bacaktan ve yüzden veriyorum dengesiz bir vücudum var kilo alma verme dengesi maalesef yok doğumlardan sonra böyle oldu nedense angelsin konusunu baya oldu baştan sona okudum fıstık gibide fiziği varmış orantılıydı vücudu resim atmıştı eski halini kol bacak kalça orantılıydı ama kalın bacak sevdası maalesef kötü sonuç ve doktorun sırf para için o güzelim vücudu bozmasına sebep olmuş baya etkilenmiştim üzülmüştüm hatta yorumlarımda var zaten didik doktor araştırmama onun konusu sebep oldu bence önce doktorun el becerisi sonrada bünyeyle ilgili Allah vicdanlı doktora denk getirsin dürüst doktora çünkü bende çok takıntılıyım ve vücut tipimi beğenemiyorum Allah affetsin birde yabancı forumları da çok okudum yaptıranların instagram sayfalarına girip baktım çokta güzel olmuş ama yabancı doktorlar daha mı iyi yapıyorlar bilmiyorum ama bizim doktorlara gelen yaptıran da çok fazla en son realselfte Erman ak ı bulmuştum hepsi olumluydu aklımda o ve Sarper Mete var haaa birde yabancılar ameliyat sonrası acayip derecede bakımlarını yapıyorlar sık sık özel masajlar köpük masajları egzersizleri beslenme şekilleri çok dikkat ediyorlar yani ameliyat sonrası bakımda çok önemli
Neşe Özkan’ın vefatı çok etkiledi beni ama o hastane zaten çok kötü bir yer nasıl orada olmuş basireti bağlanmış gibi berbat bir hastane ve TikTokta ucuz kadınların reklamını sürekli yaptığı bir yere asla güvenmem birde kendileri orada olmuyor yalan hepsi parasını alıp başka doktor yapıyor
Sizin ilk ameliyat olduğunuz doktor kimdi acaba birde ozan bey ne diyor
Haberi var iyi ettin dedi bugünde göbeğim her iki bacakdan 500 cc seroma cekdim çok yıpratıcı Nalet biseyRica ederim ne demek böyle böyle birbirimize yardım edeceğiz. Ameliyat konusunda dünyada bir numarayız ama ameliyat sonrası bilgi ve bilgilendirme sıfır maalesef, bu sıvı çekme işlemini doktorunuzada danışıyor musunuz bu arada mutlaka onuda bilgilendirin naçizane fikrimEvet sırta yapılan liposuction beli ve popoyu daha estetik gösteriyor. Ama merak etmeyin zamanla iner ödem de olabilir. Görsel atma şansınız var mı bakayım. Bu arada insanlar para veriyor o görüntü için
Ay o doktor mu Allah korumuş seni canım evet maalesef çok pahalı ama geçecek inşallah düzelince ve doktorun izin verince egzersizleri ihmal etme lütfenOzan bey zamanla geçer diyo ilk dr.murat acar çok uygunsa yapar amlytinizi ama düzeltmek için Bi ton para bayarsiniz
Siz ameliyat oldunuz mu memnun musunuz benimde hayalıim öyle bir vücut tipine sahip olmak doğuştan Allah vergisi olanları dünyanın en şanslı insanı olarak görüyorum çünkü herkesin haysli kadın olsun erkek olsun ince bel yuvarlak kalça
Ben ameliyat oldum ve pişmanım açıkçası. Kalça yanlarımı doldurmak için liposuction ameliyatı oldum. ( yanlardaki çukurlara hipdips deniyor. İnternete yazarsanız görsellerden anlarsınız ne demek istediğimi ) Tam istediğim görüntüye ulaşamadım maalesef orantısızlık var ve sadece yanlarıma enjeksiyon yapmış sanırım doktorum popomun arkasında da boşluklar var. Hayal ettiğim kalçalara ulaşabilmek için oldum bu ameliyatı ama hayalime çokkk uzaktayım. Üstüne yağ alınan yerlerimde hafif çok hafif bir sarkma hissediyorum. Ben sadece liposuction yaptırdım. Bunun üstüne daha sağlıklı olması için j plazmada yapılması gerekiyormuş ki sarkma olmasın ama doktorum bundan hiç bahsetmedi benimde böyle bir şey olacağından haberim yoktuSiz ameliyat oldunuz mu memnun musunuz benimde hayalıim öyle bir vücut tipine sahip olmak doğuştan Allah vergisi olanları dünyanın en şanslı insanı olarak görüyorum çünkü herkesin haysli kadın olsun erkek olsun ince bel yuvarlak kalça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?