Evet acılı ama rahatlatıcı olduğunu duymuştum.Haberi var iyi ettin dedi bugünde göbeğim her iki bacakdan 500 cc seroma cekdim çok yıpratıcı Nalet bisey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet acılı ama rahatlatıcı olduğunu duymuştum.Haberi var iyi ettin dedi bugünde göbeğim her iki bacakdan 500 cc seroma cekdim çok yıpratıcı Nalet bisey
Haberi var iyi ettin dedi bugünde göbeğim her iki bacakdan 500 cc seroma cekdim çok yıpratıcı Nalet bise
Doktorunuz kimdi bence siz söyleyin kendisine neden bahsetmediniz diye sorun belki üç beş fazla verip öyle isterdim diye söyleyin kalçanız çok göze batmayan bir orantısızlık varsa takılmayın bir gözümüz diğerinden bile farklı olabiliyor sarkma olabiliyor Muş normal lipodq vaser ve j plasma ile yapılanda olduğunu okumadım siz bunu söyleyin başka bir yöntemi vardı galiba ameliyatsız ama şuan ismini unuttum onu yapmasını söylersiniz ayrıca sizin de bu lipo sonrası bakımj yapmanız çok önemli bol masaj ve egzersiz yapmanız gerekiyor doktorunuza danışmanız sağlıklı olacaktır daha yeni olduğu içinde olabilir lipo kalça 4,5 ayda kendini oturtup belli ediyormuş son halini bu süreçte beslenme masaj egzersiz ve gıda takviyeleri çok önemliBen ameliyat oldum ve pişmanım açıkçası. Kalça yanlarımı doldurmak için liposuction ameliyatı oldum. ( yanlardaki çukurlara hipdips deniyor. İnternete yazarsanız görsellerden anlarsınız ne demek istediğimi ) Tam istediğim görüntüye ulaşamadım maalesef orantısızlık var ve sadece yanlarıma enjeksiyon yapmış sanırım doktorum popomun arkasında da boşluklar var. Hayal ettiğim kalçalara ulaşabilmek için oldum bu ameliyatı ama hayalime çokkk uzaktayım. Üstüne yağ alınan yerlerimde hafif çok hafif bir sarkma hissediyorum. Ben sadece liposuction yaptırdım. Bunun üstüne daha sağlıklı olması için j plazmada yapılması gerekiyormuş ki sarkma olmasın ama doktorum bundan hiç bahsetmedi benimde böyle bir şey olacağından haberim yoktu Pazar günü kontrole gideceğim konuşacağım rahatsızlıklarımı ne olacak göreceğiz.
Arkadaşlar bende bu gün ameliyattan çıktım karın germe ve 360 liposakşın yaptırdım hatta karın germe revizyon. Gıdı revizyon sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum ameliyattan akşam 18:00 de cıktım şu an çok iyiyim yürüyebiliyprım ama birinin yardımıyla kalkıyorum ve mandalin kabuklu su demledim onu tüketiyorum ameliyatı mı antalya da doçent asım uslu yaptı ve benim ki zor bir ameliyat eğer beni düzgünce yapabildiyse ameliyatımı sıfırdan on numara yapar diye düşünüyorumÇok geçmiş olsun hemşire olmanız kolaylık sağlıyor be güzel bende kol,sırt,,bel,göbek ve sağ dizimde geçmeyen şişlik var doğumdan kaldı bide iç bacak kısmında buralara da abartı olmayacak şekilde lipo istiyorum birde bbl ve karın germe ama aynı anda ameliyat olmaktan korkuyorum önce lipo ve bbl sonrası da karın germe düşündüm. ozan balık çok iyi bir doktor bütçem yetse bugün gider olurum bence doktor da çok iyi bir seçim yapmışsınız ama maalesef bütçem yetmediği için beni aşıyor bende hep başka doktor bakıyorum ama içime sinen yok 2 yıldır neredeyse hemşire olduğunuz için belki bilgi sahibi yada şahit olabilirsiniz diye bir şey sormak istiyorum lipodan sonra sarkma veya dalgalanma oluyor mu bundan korkuyorum sizin sanırım vaser lipo değil mi hani hem yağ alıp hem deriyi sıkılaştırıcı işlem yapıyorlar
Gecmıs olsun mandalinayı ne için yaptınız benım dördüncü günümArkadaşlar bende bu gün ameliyattan çıktım karın germe ve 360 liposakşın yaptırdım hatta karın germe revizyon. Gıdı revizyon sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum ameliyattan akşam 18:00 de cıktım şu an çok iyiyim yürüyebiliyprım ama birinin yardımıyla kalkıyorum ve mandalin kabuklu su demledim onu tüketiyorum ameliyatı mı antalya da doçent asım uslu yaptı ve benim ki zor bir ameliyat eğer beni düzgünce yapabildiyse ameliyatımı sıfırdan on numara yapar diye düşünüyorum
Ameliyat sonrası önceki karın. Germe operasyonumda aşırı gıcık ve geçmeyen öksürük olmuştu artı ödem atmaya da faydası varbence günde 8_10 kez idrara çıkıyorum ama bol yeşillikli smoti de yapıyorum sabahları suyu bol içiyorum yürüyüşü bol yapmaya çalışıyorumGecmıs olsun mandalinayı ne için yaptınız benım dördüncü günüm
Sibel hanım ben perşembe ameliyat oldum ama bu gün aşırı şiştim normalmi bilemedim hem lipo hem karın germe göbek deliği içine çöktü diğer her yer şiş 3 beden büyüdüm sanki ortasında düğme dikilmiş yastık gibi hissediyorum kendimi sizde nasıl liposakşın artı karın germeydi dimiAmeliyat sonrası önceki karın. Germe operasyonumda aşırı gıcık ve geçmeyen öksürük olmuştu artı ödem atmaya da faydası varbence günde 8_10 kez idrara çıkıyorum ama bol yeşillikli smoti de yapıyorum sabahları suyu bol içiyorum yürüyüşü bol yapmaya çalışıyorum
Sibelcim dua et sonuç güzel olsun 4 yıldır sürekli beceriksiz doktorların elimden geçtim çok şanssızım hani 4. Operasyonumdan ümitliyim senenin 2 ayı 4 senedir korseyle acıyla geçiyor maddi olarak öyle e sonuçlar hep rezalet valla psikolojim bozulmuştuMerhabalar canım kadınlar,karın germe ve sırt yanlar falan lipo yapıldı ama dördüncü günüm olmasına rağmen cok mutsuzum canım yanıyor adını koyamadığım ağrılarım acılarım var cok pişmanım uyuyamıyorum yuruyemıyorum dik duramıyorum delirmek uzereyım kızlar geçecekmi bu günler uyumayı ozledım saatleri saymaktan şiştim artık daralıyorum korseden nefret etmiş durumdayım yani tek benmi bukadar acı çekiyorum
Benim tam karın germe ve yanlar sırt lıpo yapıldı yağlar popoya enjekte oldu ama popo umrumda degıl gözüm gormuyor bıle ,tartıda doktor fazla cıkarsın demıstım evet dördüncü gunum ve fazla cıkıyorum eller ayaklar şiş nezaman odem geçer bılmıyorum bugun ananas kapsülü aldım gunde 1 seklinde Baska neler yapmam gerekir fıkrım yok ama mutsuzum bu saatlere kadar uyku yok bu rahatsız edici acı agrı baskı cok sinir ediyor beni uykuya dalınca gıcık baslıyor öksürük zorluyor korkudan uyuyamaz oldumSibel hanım ben perşembe ameliyat oldum ama bu gün aşırı şiştim normalmi bilemedim hem lipo hem karın germe göbek deliği içine çöktü diğer her yer şiş 3 beden büyüdüm sanki ortasında düğme dikilmiş yastık gibi hissediyorum kendimi sizde nasıl liposakşın artı karın germeydi dimi
İstersen özelden tavsiye verelim birbirimize öyle kapsül falan değil bol yeşillik ananas zencefil zerdeçal blendırdan geçir sabahları yanında 2 yumurta beslen kendimi zorlamadan yürüyüş yap mandalina kabuklarını sıcak suya at rengi çıkana kadar demle öksürüğe çok iyi geliyor ben 3 gün öksürük için böyle içtim çok etki etti sizinde göbek deliğiniz içerde kalıp kenarları şiştimi bende ondan korkuyorumBenim tam karın germe ve yanlar sırt lıpo yapıldı yağlar popoya enjekte oldu ama popo umrumda degıl gözüm gormuyor bıle ,tartıda doktor fazla cıkarsın demıstım evet dördüncü gunum ve fazla cıkıyorum eller ayaklar şiş nezaman odem geçer bılmıyorum bugun ananas kapsülü aldım gunde 1 seklinde Baska neler yapmam gerekir fıkrım yok ama mutsuzum bu saatlere kadar uyku yok bu rahatsız edici acı agrı baskı cok sinir ediyor beni uykuya dalınca gıcık baslıyor öksürük zorluyor korkudan uyuyamaz oldum
2 aydır neler çektiğimi Bi ben Bi allh bilir.Seroma oldu karnım bacaklarım surekli şu çektim durdum karnımdan bacaklarimdan olup olup dirildim.Dr.sabret geçecek diyor ama çok zor çok geçmiyor.Merhabalar canım kadınlar,karın germe ve sırt yanlar falan lipo yapıldı ama dördüncü günüm olmasına rağmen cok mutsuzum canım yanıyor adını koyamadığım ağrılarım acılarım var cok pişmanım uyuyamıyorum yuruyemıyorum dik duramıyorum delirmek uzereyım kızlar geçecekmi bu günler uyumayı ozledım saatleri saymaktan şiştim artık daralıyorum korseden nefret etmiş durumdayım yani tek benmi bukadar acı çekiyorum
Cok gecmıs olsun doktor masaj onerdı ama masaj işi zor bende lenf yapan bıyer bakayım dıyorum nezaman baslamak lazım acaba ve neden oluşurmuş bu seroma durumu acaba2 aydır neler çektiğimi Bi ben Bi allh bilir.Seroma oldu karnım bacaklarım surekli şu çektim durdum karnımdan bacaklarimdan olup olup dirildim.Dr.sabret geçecek diyor ama çok zor çok geçmiyor.
Insalh sizde gelişmez mutlaka lenf drenaj yaptığınız.Seroma oluşmaması için
İlk 2 hafta agri çok olur sonraki 2 hafta orta şiddet sonra rahatlarsın tabi ama mutlaka seroma oluşmaması için dikkat edin.
Bende 3 gunum aynı ameliyatta. Şuan nasılsın süreç nasıl ilerlediMerhabalar canım kadınlar,karın germe ve sırt yanlar falan lipo yapıldı ama dördüncü günüm olmasına rağmen cok mutsuzum canım yanıyor adını koyamadığım ağrılarım acılarım var cok pişmanım uyuyamıyorum yuruyemıyorum dik duramıyorum delirmek uzereyım kızlar geçecekmi bu günler uyumayı ozledım saatleri saymaktan şiştim artık daralıyorum korseden nefret etmiş durumdayım yani tek benmi bukadar acı çekiyorum