• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karin germe sonrasi seroma sorunu lutfen yardim

Haberi var iyi ettin dedi bugünde göbeğim her iki bacakdan 500 cc seroma cekdim çok yıpratıcı Nalet bise

Ben ameliyat oldum ve pişmanım açıkçası. Kalça yanlarımı doldurmak için liposuction ameliyatı oldum. ( yanlardaki çukurlara hipdips deniyor. İnternete yazarsanız görsellerden anlarsınız ne demek istediğimi ) Tam istediğim görüntüye ulaşamadım maalesef orantısızlık var ve sadece yanlarıma enjeksiyon yapmış sanırım doktorum popomun arkasında da boşluklar var. Hayal ettiğim kalçalara ulaşabilmek için oldum bu ameliyatı ama hayalime çokkk uzaktayım. Üstüne yağ alınan yerlerimde hafif çok hafif bir sarkma hissediyorum. Ben sadece liposuction yaptırdım. Bunun üstüne daha sağlıklı olması için j plazmada yapılması gerekiyormuş ki sarkma olmasın ama doktorum bundan hiç bahsetmedi benimde böyle bir şey olacağından haberim yoktu 🤦🏻‍♀️ Pazar günü kontrole gideceğim konuşacağım rahatsızlıklarımı ne olacak göreceğiz.
Doktorunuz kimdi bence siz söyleyin kendisine neden bahsetmediniz diye sorun belki üç beş fazla verip öyle isterdim diye söyleyin kalçanız çok göze batmayan bir orantısızlık varsa takılmayın bir gözümüz diğerinden bile farklı olabiliyor sarkma olabiliyor Muş normal lipodq vaser ve j plasma ile yapılanda olduğunu okumadım siz bunu söyleyin başka bir yöntemi vardı galiba ameliyatsız ama şuan ismini unuttum onu yapmasını söylersiniz ayrıca sizin de bu lipo sonrası bakımj yapmanız çok önemli bol masaj ve egzersiz yapmanız gerekiyor doktorunuza danışmanız sağlıklı olacaktır daha yeni olduğu içinde olabilir lipo kalça 4,5 ayda kendini oturtup belli ediyormuş son halini bu süreçte beslenme masaj egzersiz ve gıda takviyeleri çok önemli

Back